Opublikowano 27 lutego 201411 l uuu ja też już mam możliwość. Czy można należeć jak poprzednio do kilku plutonów? Szkoda, że nie ma opcji obserwacji, "bycia fanem" plutonu jak to było poprzednio. Widzę, że Wy wszyscy jesteście [1410], ale gracie coś? Bo macie nawet stronę www (forum) a ostatnia ustawka ponad rok temu
Opublikowano 27 lutego 201411 l Trwała przerwa, musieliśmy się przegrupować. Teraz znowu będzie można palić, gwałcić i plądrować Jak tylko naprawią grę, BLoga i wrzucą prywatne serwery.
Opublikowano 27 lutego 201411 l Właśnie zostałem wyrzucony z plutonu przez jakiegoś randoma !!! WTF same błędy. Opcja plutonów właśnie została wyłączona PARODIA Edytowane 27 lutego 201411 l przez marekjw2523
Opublikowano 27 lutego 201411 l A My po cichu liczymy na naprawę "net code" xD netcode podobno został naprawiony i od dwóch dni można na serwerach PC testować. Ale z tymi plutonami to wtopa jak nic
Opublikowano 27 lutego 201411 l A My po cichu liczymy na naprawę "net code" xD netcode podobno został naprawiony i od dwóch dni można na serwerach PC testować. Ale z tymi plutonami to wtopa jak nic ' W przypadku DICE/EA to najpierw musimy zagrać sami i "zobaczyć na własne oczy", żeby stwierdzić, że coś "naprawili" Edytowane 27 lutego 201411 l przez elvis004
Opublikowano 27 lutego 201411 l Premiera plutonów BF4 Wiadomość z ostatniej chwili: plutony znowu działają Edytowane 27 lutego 201411 l przez mclusky
Opublikowano 27 lutego 201411 l Jak się w to wchodzi? EDIT: Już mam. Edytowane 27 lutego 201411 l przez Drantzell
Opublikowano 27 lutego 201411 l No i (pipi), skasowali mi przy tym Reksia :confused: mi też minionka zjadło. a Ciebie Pryx w ogóle nie widać w "członkach"
Opublikowano 27 lutego 201411 l Pomylił mi się temat ,więc prosze o wykasowanie tego posta. Edytowane 27 lutego 201411 l przez Darude
Opublikowano 28 lutego 201411 l Nie żeby mi jakoś szalenie na tym zależało, ale odblokowałem w battlesnackach co najmniej 3-4 "portrety żołnierza", a na BLogu nie widzę, żeby pojawiło się coś nowego. Kolejny błąd?
Opublikowano 28 lutego 201411 l Nie żeby mi jakoś szalenie na tym zależało, ale odblokowałem w battlesnackach co najmniej 3-4 "portrety żołnierza", a na BLogu nie widzę, żeby pojawiło się coś nowego. Kolejny błąd? Kolejny, mam to samo. Pokazuje tylko tych początkowych odblokowanych, tych z premium czy pakietów niet.
Opublikowano 2 marca 201411 l właśnie doczytałem, że statsy plutonu idą w górę dopiero, kiedy min 4 członków gra naraz na jednym serwerze. czyli łatwo nie będzie
Opublikowano 2 marca 201411 l Etam, często można wieczorem spotkać co najmniej 4 "członków" na jednym serwerze.
Opublikowano 7 marca 201411 l Po paczu, albo po osiągnięciu 111 rangi coś się pomieszało na BLogu. W rankingach znajomych widzę tylko siebie i wyświetla mi 0 rangę. To, że nie widać znajomych pewnie ma jakiś związek z tym, że nie widać znajomych grających w BF. Kolejna wtopa DICE...
Opublikowano 7 marca 201411 l u mnie wszystko poprawnie sie wyswietla- jestes na swoim miejscu w rankingu, wszystko jest w porzadku w ogole po tym jak wprowadzili plutony, to az sie prosi o dodatkowy filtr w rankingach: oprocz "znajomi", "miasto", "kraj" i "swiat" jeszcze wlasnie "pluton" by sie przydal.
Opublikowano 7 marca 201411 l Hehe dobre Pryx Podsunąłeś mi pomysł jak zrobić, żebym był w pewnym rankingu znowu na 1 miejscu
Opublikowano 7 marca 201411 l Nie gadaj bo różnica jest niewielka i po weekendzie stuknę Cię na bezpieczną odległość Jaką wczoraj zrobiłeś przewagę? 10 - 15? edit: już widzę, przeniosłem się do Szwajcarii - pff 15 kos 1 dobry mecz... Edytowane 7 marca 201411 l przez mclusky
Opublikowano 7 marca 201411 l kiedy ostatni raz to mowiles, to chwile potem byles ponad 120 kos w plecy, takze bylbym ostrozniejszy z takimi deklaracjami chcialbym tez przypomniec, ze ja przez tydzien w ogole nie gralem- gdyby nie to, to teraz pewnie co najmniej pod 200 by podchodzilo wtedy miales dobra szanse mi odejsc- trzeba bylo ja wykorzystac zamiast marnowac czas w kanonierce
Opublikowano 7 marca 201411 l To już wojna! Na kosy! Siedź sobie na tych za(pipi)ałych szczytach i nie wchodź na naszą podstawkę Teraz żałuję trochę, że nie spinałem się przy tym od początku tak jak Ty bo nawet byś się nie odzywał w temacie