Opublikowano 22 czerwca 201410 l Mozna miec 2 konta psn na tym samym koncie. Musisz na stronie origin podpiac nowe konto psn(poszukaj w Google jak to zrobic,jestem na telefonie wiec nie mam jak ci dac linku.) Tylko najpierw ze starego konta battlelog musisz wypiac nowe konto psn. Edytowane 22 czerwca 201410 l przez Zaqair
Opublikowano 22 czerwca 201410 l Problem jest taki że do konta origin obecnego mam podpięty stary PSN a nowy mam podpięty do nowego origin który utworzyła mi konsola. Czyli muszę jakoś z nowego konta usunąć mój obecny PSN? Czy mogę ten sam psn wbić na 2 konta.
Opublikowano 22 czerwca 201410 l Czyli będzie niezbędny kontakt z supportem? Bo z tego co się orientuje nie da się usunąć.
Opublikowano 22 czerwca 201410 l Na stronie origin w ustawieniach powinno byc opcja. A jak nie to tylko kontak z support ale z tego co pamietam jak ci support przepnie konto z jednego origin id na drugie to resetuje ci staty na koncie Edytowane 22 czerwca 201410 l przez Zaqair
Opublikowano 22 czerwca 201410 l Yup, resetuje jak cholera i to nieodwołalnie. Sprawdzone i potwierdzone hehe Wypalcowano tapatalkiem
Opublikowano 22 czerwca 201410 l Miałeś podobny problem? Napisałem do ea ale nie wiem czy mi to naprawią jak tak to na razie odpuszczę sobie multi bf4(dokończe i wymaksuje sobie singla).Dokładnie sytuacja wygląda tak stare konto psn mam dopisane do obecnego konta origin a nowe konto psn dopisało mi się do innego konta origin.Chciałbym aby ea odpieło z tego świeżego konta origin moje nowe konto psn i dopisało je do obecnego konta origin. 2 kont psn z tego co widzę nie da rady dołączyć do jednego origin więc by musieli odpiąć przy okazji stare.
Opublikowano 22 czerwca 201410 l Jeśli nie masz jeszcze jakiegoś dużego postępu w multi to niech scalają. Gorzej jeśli masz większą ilość godzin na liczniku, wszystko odblokowane a debil z ea nie poinformuje że scalenie wiąże się z resetem wszelkich statsów i odblokowań. Mną takie wydarzenie tak solidnie wstrząsnęło ze od tamtego czasu musze pić by w bf-a grać... A było to w czasach najlepszego bf-a na konsolach czyli BC 2 :-) Wypalcowano tapatalkiem
Opublikowano 22 czerwca 201410 l Ale miałeś podobny problem jak ja i dało radę to naprawić? No ja mam 8 poziom dopiero na konsoli więc nic straconego
Opublikowano 24 czerwca 201410 l A jak podczas scalania sytuacja wygląda z single playerem? Trzeba od nowa maksować by odblokować w multi bronie/dog tagi?
Opublikowano 1 lutego 201510 l ej, (pipi)a, tez tak macie od paru tyg. (mies.?), ze w aplikacji na komorke wlacza wam sie domyslnie BF3 zamiast BF4? Za kazdym razem musze ustawiac od nowa na BF4, po czym wlaczam ponownie i dalej jest to samo. W(pipi)ia mnie to powoli... System to iOS.