Rivenga 1 Opublikowano 3 października 2011 Opublikowano 3 października 2011 Witam, znacie może jakieś pisma niekoniecznie związane z gram, gdzie styl pisania byłby podobny do psx-e? Może być cuś związane z audio-video, nowe technologie albo nawet tematyka bardziej ogólna, byłe zdala od sztywnego pisma Cytuj
Dante 451 Opublikowano 3 października 2011 Opublikowano 3 października 2011 CD Action z 14 lat temu. Cytuj
Stona 569 Opublikowano 3 października 2011 Opublikowano 3 października 2011 Top Secret z 20 lat temu. Cytuj
Rivenga 1 Opublikowano 4 października 2011 Autor Opublikowano 4 października 2011 Przeleciałem przez Logo (werjsa poglądowa PDF :blum2:) i hmm cóż trochę posrało ich z tymi reklamami, poza tym piszą po trochu o wszystkim, a jak wiadomo - jak coś jest do wszystkiego...... Idąc dalej rubryka z moda pokazuję jak zrobić "z chłopa babę" po prostu brak słów, aha no i wywiad z jakimś piłkarzem, gdzie wyraźnie pokazane jest jakim jeździ ferrari, w jakich ciuchach się panoszy - OK tylko co mnie to g*wno obchodzi? CKM - a jest tam coś ciekawego (do przeczytania) Cytuj
asfalt 439 Opublikowano 4 października 2011 Opublikowano 4 października 2011 Przeleciałem przez Logo (werjsa poglądowa PDF :blum2:) i hmm cóż trochę posrało ich z tymi reklamami, poza tym piszą po trochu o wszystkim, a jak wiadomo - jak coś jest do wszystkiego...... Idąc dalej rubryka z moda pokazuję jak zrobić "z chłopa babę" po prostu brak słów, aha no i wywiad z jakimś piłkarzem, gdzie wyraźnie pokazane jest jakim jeździ ferrari, w jakich ciuchach się panoszy - OK tylko co mnie to g*wno obchodzi? CKM - a jest tam coś ciekawego (do przeczytania) Ostatnio był zaje.bisty artykuł o całunie turyńskim Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi