Dante_Devil 0 Opublikowano 3 października 2011 Opublikowano 3 października 2011 Witam Mam może głupie pytanie ale wolę zapytać. Czy kupując teraz najstarszą wersję DS są jakieś ograniczenia w grach w które moge grać ? Mam na oku sprzęcik za niewielką kwotę, ale wolałbym uniknąc sytuacji w której okaże się że nie obsługuje ona nowych gier. Cytuj
Figaro 8 213 Opublikowano 3 października 2011 Opublikowano 3 października 2011 (edytowane) Cóż, nie obsługują gier DSi Ware Ale to chyba tyle. Edytowane 3 października 2011 przez Figaro Cytuj
czapa 670 Opublikowano 5 października 2011 Opublikowano 5 października 2011 Dobra rada, nie kupuj najstarszej wersji DS-a bo to mija się z celem. Lepiej już dopłacić parę zł i wziąć Lite-a. Cytuj
C-Boy 51 Opublikowano 5 października 2011 Opublikowano 5 października 2011 (edytowane) Kwestia gustu. DS Classic ma lepszego D-pada oraz przyciski no i ogólnie konsola lepiej leży w łapach, szczególnie gdy gustujesz w fps'ach. Wersja lite za to posiada bardziej wytrzymałą baterie, żywsze kolory i więcej opcji podświetlana lcd no i nie wygląda jak tania zabawka kupiona u ruska na bazarze. Jak masz na oku jakaś za śmieszne pieniądze, to możesz brać, a jak się coś spierdzieli, to złota rączka Kilu służy dobrą radą oraz swoim skillem w powoływaniu ds;ów do życia Edytowane 5 października 2011 przez C-Boy Cytuj
Gość Opublikowano 26 listopada 2011 Opublikowano 26 listopada 2011 Z tego co pamiętam przystawki gitarowe nie współpracują ze starym DSem Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 26 listopada 2011 Opublikowano 26 listopada 2011 Nieprawda. Mam Guitar Hero On Tour i przystawka działa zarówno z Litem, jak i z Classiciem. Po prostu dołączona jest przedłużka do Classica i to rozwiązuje sprawę. Cytuj
Gość Opublikowano 26 listopada 2011 Opublikowano 26 listopada 2011 Ale nie każda przystawka ma przedłużkę . A ta przystawka z pokrętłem do niepamiętam jakiej gry? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi