Musiol 188 Opublikowano 2 marca 2012 Opublikowano 2 marca 2012 Cutscenek w jedynce nie można wyłączyć. Kamera jest przesadzona, a w Jak 3 ten co projektował jazdę pojazdami powinien zawisnąć. Rzekłem i wracam grać. Cytuj
schabek 5 334 Opublikowano 2 marca 2012 Opublikowano 2 marca 2012 Cutscenek w jedynce nie można wyłączyć. Kamera jest przesadzona, a w Jak 3 ten co projektował jazdę pojazdami powinien zawisnąć. Rzekłem i wracam grać. Nie wiem, nie sterowałem żadnym pojazdem jeszcze. Ale w którejś części Sly'a, chyba w dwójce, też ścigamy się autkiem. Za kółkiem Murray. Tam to była tragedia, ciężko mi wyobrazić sobie jeszcze gorszy model jazdy ;d Cytuj
Danonek 2 Opublikowano 5 marca 2012 Opublikowano 5 marca 2012 Nareście mogę pograć w Jaka Gra dalej urzeka Cytuj
balon 5 340 Opublikowano 6 marca 2012 Opublikowano 6 marca 2012 Powiedzcie mi w jedynce dostaniemy jakiś upgrade w postaci jakiś butów z elektryką ? no i co z komórkami mocy, które są nieaktywne na wykazie w danym levelu w menu pauzy. Czemu one są nieaktywne ? Nie można przeczytać za co one są. To są jakieś ukryte ? Cytuj
darkgamer 43 Opublikowano 6 marca 2012 Opublikowano 6 marca 2012 Nie ma żadnych butów,za wszystko odpowiadają eco,a jeżeli chodzi ci o power cells to pamiętam,że można było przeczytać tylko tyle z kąt je się dostało,tzn. np. były takie mini samolociki czy coś w tym rodzaju i koło komórki pisało ,że odpowiada ona temu znalezisku,jeżeli nie wyświetla ,to nie wiem. 1 Cytuj
Danonek 2 Opublikowano 9 marca 2012 Opublikowano 9 marca 2012 Pierwsza platynka wpadła Jak się odpala Jaka 2 widać mocny przeskok graficzny ND to jednak geniusze kodu. Cytuj
balon 5 340 Opublikowano 11 marca 2012 Opublikowano 11 marca 2012 (edytowane) mam dziwny problem, Przy calakowaniu nie mogę zebrać ostatniej komórki na Sentinel beach, nie wiem ocb ale nie świeci mi się blu eco power w miejscu, w którym powinno, nie mogę tego nigdzie aktywować, nawet odpaliłem YT ale tam to się świeci u mnie nie, jakiś bug ? Te miejsce jest na tym filmiku na 3:10 i mi się nie świeci niebieska moc. http://www.youtube.com/watch?v=ePtISzIrddg Hojnie splusuje Edytowane 11 marca 2012 przez balon1984 Cytuj
Czimeq 43 Opublikowano 11 marca 2012 Opublikowano 11 marca 2012 ja bym leciał dalej i zbierał w innych lokacjach, wtedy pewnie ten blue eco power też się odblokuje. chyba któraś misja w dżungli to odblokowywała. Cytuj
darkgamer 43 Opublikowano 11 marca 2012 Opublikowano 11 marca 2012 Oj ,grałem już dawno,ale na sto procent ,najpierw trzeba się udać do dżungli i tam znajdziesz rozwiązanie,o ile pamiętam są tą wysokie i wąskie urządzenia,trzeba je poprzekręcać,tak aby niebieska wiązka dotarła do wioski,to chyba było właśnie to co uaktywnia te niebieskie platformy. Cytuj
balon 5 340 Opublikowano 11 marca 2012 Opublikowano 11 marca 2012 Wiązka już w dżungli puszczona do wioski, widocznie to coś innego. Dananonek niedawno platynował, jak tu zaglądnie to pewno pomorze. Cytuj
Danonek 2 Opublikowano 11 marca 2012 Opublikowano 11 marca 2012 Trzeba w dzungli odblokować blue eco. Robiłem to z automatu ale chyba to był ten boss w głównej budowli 1 Cytuj
darkgamer 43 Opublikowano 11 marca 2012 Opublikowano 11 marca 2012 (edytowane) Skoro to nie to,to rozwiązanie na pewno znajduje się w świątyni,pamiętam,że były tam dwoje czy troje drzwi,a na środku przycisk który uaktywniał wszystkie drzwi,te odpowiadające za blue eco były chyba po prawej i tam było pomieszczenie ,coś prostego się robiło(chyba przesuwało)i dzięki temu platformy zaczęły działać.W środkowych drzwiach masz za to miłego lokatora tej świątyni Edit:Teraz po wypowiedzi Danonka przypomniało mi się,że to na sto procent to,za to boss,czyli lokator ,odblokowany był poprzez wypuszczenie blue eco w pomieszczeniu obok,co uruchamiało też te platformy. Edytowane 11 marca 2012 przez darkgamer 1 Cytuj
balon 5 340 Opublikowano 12 marca 2012 Opublikowano 12 marca 2012 Kurde no byłem w tej świątyni, na samą górę wszedłem aby odpalić jedno z luster do niebieskiej wiązki i nie uświadczyłem tam żadnego bossa, no nic muszę lepiej poszukać Dziękówa za radę! Cytuj
mavarius 0 Opublikowano 16 marca 2012 Opublikowano 16 marca 2012 Boss jest napewno, bo wczoraj z nim walczyłem Kurcze niesamowity jest ten Jak&Daxter - wcześniej nie posiadałem PS2 - gra super, polecam! Cytuj
Danonek 2 Opublikowano 20 marca 2012 Opublikowano 20 marca 2012 Jak & Daxter bardzo spokojna i przyjemna gra. Przy Jak 2 słowo na k leci na lewo i prawo... Nawet po tylu latach jak się wraca do tego tytułu różnica w poziomie trudności jest masakryczna... Najbardziej dobija s(pipi)e latanie pojazdami i strzelanie. Cytuj
sentryandy 2 Opublikowano 20 marca 2012 Opublikowano 20 marca 2012 Jak & Daxter bardzo spokojna i przyjemna gra. Przy Jak 2 słowo na k leci na lewo i prawo... Nawet po tylu latach jak się wraca do tego tytułu różnica w poziomie trudności jest masakryczna... Najbardziej dobija s(pipi)e latanie pojazdami i strzelanie. A która część jest najtrudniejsza lub najbardziej upierdliwa? Cytuj
Arkady 1 011 Opublikowano 20 marca 2012 Opublikowano 20 marca 2012 Jak pamiętam z PS2 to bez wątpienia Jak 2, jedynka i trójka były proste. Cytuj
viceroypl 0 Opublikowano 21 marca 2012 Opublikowano 21 marca 2012 Precurson legacy to moim zdaniem najlepsza platformówka na czarnule, za to przy dwójce można usnąć, na szczęście gdy zacznie się grać w trójke szybko zapomina sie o dwójce:) Cytuj
Figaro 8 214 Opublikowano 21 marca 2012 Opublikowano 21 marca 2012 ;O Jakim cudem można trójkę stawiać wyżej od dwójki ;o Trójka to jakiś zlepek minigierek, w dodatku to właśnie pustynia potrafi znudzić. Ale co kto woli ;p Cytuj
Yap 2 794 Opublikowano 21 marca 2012 Opublikowano 21 marca 2012 Również tego nie rozumiem. Dwójka to potęga w porównaniu z dwoma pozostałymi. Ja na sam model jazdy hooverami, czy jak się je tam nazywa, nie narzekam. Fakt, że klika misji potrafiło przezeń napsuć krwi, ale bynajmniej nie było to coś denerwującego. Ot, satysfakcja po ubiciu dobrego wyniku. Cytuj
darkgamer 43 Opublikowano 22 marca 2012 Opublikowano 22 marca 2012 Jaki nigdy nie były trudne,jedyne co stanowiło dla mnie trudności,to zdobycie (nielicznych)power cell-ów,niektóre dodatkowe eventy w Renegade i jedna misja w dokach,w trójce podobnie . Co do najlepszej części to jedynka rulez,z tego prostego powodu,że było najwięcej skakania,a sama trudność polegała na tym właśnie elemencie(w kolejnych częściach rzadko kiedy gdzieś spadałem,czasami na pustyni jadąc w dane miejsce),później trójka(klimat wojny i częstego zaszczucia po powrocie robiły swoje),a na końcu dwójka ,z jednej strony byłem zachwycony,ale z drugiej entuzjazm gasł. Cytuj
Danonek 2 Opublikowano 22 marca 2012 Opublikowano 22 marca 2012 Ciekaw jestem czy z czasem wyjdzie druga kolekcja HD z Jak X, Daxter i Last Frontier. Cytuj
adamst85 96 Opublikowano 22 marca 2012 Opublikowano 22 marca 2012 (edytowane) Dziwne a ja dalej twierdzę, że Jak 2 to był akurat najlepszy z całej serii. najbardziej róznorodne misje, najlepsi wrogowie, nawet fabuła jak na Jaka (hehehe) najlepsza w dwójce. Moja kolejność Jak 2, Jak 3, jak 1, jak x - wszystkie powyżej 8/10 Edytowane 22 marca 2012 przez adamst85 Cytuj
Daffy 10 564 Opublikowano 22 marca 2012 Opublikowano 22 marca 2012 do mnie zdecydowanie najlepszy jest Jak2, zaraz za nim jedynka i na samym końcu zdecydowanie trójka Cytuj
aux 3 784 Opublikowano 24 marca 2012 Opublikowano 24 marca 2012 A ja nie miałem okazji zagrać w te gry na PS2. Ktoś mi polecił Ratcheta i jakoś olałem Jaka. Ale dzięki tej kolekcji nadrobię zaległość. Widzę że seria ma sporo fanów. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi