MBeniek 3 260 Opublikowano 21 listopada 2011 Opublikowano 21 listopada 2011 Jak and Daxter Collection http://www.youtube.com/watch?v=7hxzdniiOg0 W skład kolekcji wchodzą: Jak & Daxter: The Precursor Legacy, Jak II oraz Jak 3. A poza tym: 720p, 3D i trofea. Za konwersję odpowiada studio Mass Media (oczywiście przy współpracy z ND). Premiera : luty 2012 1 Cytuj
Danonek 2 Opublikowano 22 listopada 2011 Opublikowano 22 listopada 2011 Zaczyna się robić tłok w lutym ME3 nowy SSX i Jak HD Cytuj
Kieras 0 Opublikowano 23 listopada 2011 Opublikowano 23 listopada 2011 Jak & Daxter to chyba najlepsza platformówka, w którą grałem. Grałem tylko w pierwszą część i ostatnią - tą na PSP. Ale ta na PSP nie przypadła mi do gustu. Z chęcią pogram jeszcze raz w pierwszą część oraz te kolejne i pośmieję się z Daxtera Cytuj
MBeniek 3 260 Opublikowano 3 grudnia 2011 Opublikowano 3 grudnia 2011 (edytowane) Dokładnie dzisiaj seria Jak&Daxter obchodzi swoje dziesięciolecie! W Jak'ach dużo jest strzelania?? Np. porównując do serii Ratchet&Clank, to mniej czy więcej (mam nadzieję, że mniej)? Jaka jest proporcja między strzelaniem a resztą gameplayu? Edytowane 3 grudnia 2011 przez MBeniek Cytuj
balon 5 340 Opublikowano 3 grudnia 2011 Opublikowano 3 grudnia 2011 Mniej niż w Ratchecie to napewno Cytuj
darkgamer 43 Opublikowano 3 grudnia 2011 Opublikowano 3 grudnia 2011 (edytowane) W jedynce są tylko fireballe(takie żółte,powery z ręki),więc tak naprawdę tego elementu tam niema ,natomiast w dwójce i w trójce jest go o wiele więcej porównując do pierwszej części,ale ogólnie to i tak jest jej mniej w stosunku do R&C. Natomiast jeżeli chodzi o proporcje to w dwójce jest wiele od tego odskoczni,ale nie chcę za dużo zdradzać,są też tu zagadki,w trójce jest podobnie jednak,pod koniec...a zresztą sam zagrasz:) Edytowane 3 grudnia 2011 przez darkgamer Cytuj
Yap 2 794 Opublikowano 3 grudnia 2011 Opublikowano 3 grudnia 2011 Ratchet and Clank to strzelanka gdzie chaos i rezpierducha są czasem tak intensywne, że nie wiesz co się dzieje. Jak & Daxter to platformer w pierwszej części, platformer z dużą dozą strzelania w części drugiej i konkretniejsza jazda ofensywna w trójce. Gdyby tylko wydawali świetne nowe odsłony wraz z dyskiem zawierającym poprzedniczki podciągnięte do HD jak w kolekcjach... Cytuj
Nemesis 1 268 Opublikowano 3 grudnia 2011 Opublikowano 3 grudnia 2011 Trzecia część bardzo mi się podobała. Dużo pojazdów i borni do wykorzystania, zróżnicowanie rozgrywki i nie najgorsza fabuła. Poziomem odstaje od poprzedniczek ale ogólnie to solidna gra. Cytuj
balon 5 340 Opublikowano 3 grudnia 2011 Opublikowano 3 grudnia 2011 Premiera w lutym tak ? To dziwne, że jeszcze np na Ultiimie nie ma preorderów, bo już bym się skusił. Może ceny jeszcze nie ustalili. Cytuj
Dahaka 1 861 Opublikowano 29 grudnia 2011 Opublikowano 29 grudnia 2011 Bardziej niż na samą grę czekam na jakiś "super secret" w postaci filmiku sugerującego czwartą część Cytuj
darkgamer 43 Opublikowano 3 stycznia 2012 Opublikowano 3 stycznia 2012 Miło by było ,ale czwartej części na razie raczej nie będzie,Naughty Dog jest zajęte Last of Us,a Jak od kogoś innego to nie to samo,noo chyba ,że byłoby to Ready at Dawn. Cytuj
adamst85 96 Opublikowano 4 stycznia 2012 Opublikowano 4 stycznia 2012 Skończyłem 1 2 i 3, nie wiem czy znajde czas na Jaka na tej generacji. Obok Ratcheta najlepsza seria platformerów na ps2. Jedynka staroszkolna, bez broni, jeszcze Crasha przypomina. Dwójka to już jest mega wypas, bronie, otwarte miasto, masa róznorodnych poziomów, pojazdów, bossów. Super Gra 9+/10. Trójka słabiej - ale i tak świietna. Samochody rulez - tylko oprawa nieraz ni z dupy ciulowo wygląda 9arena0 by póxniej świetnie.Kupię na pewno ale czy znajde czas aby ukończyć wszystkie trzy jeszcze raz?? Pewnie wyjdzie druga kolekcja z Daxterem, Zaginioną Granicą plus Jak X. :-). W sumie nie narzekałbym wtedy bo tych części już nie obcykałem. Najlepsza wg. kolejności: Jak 2- 9+/10, Jak 3 8+/10, Jak 1 8+/10, Jak X 7+/10. Pozdrawiam - szkoda, że Ratchetów pierwszych nie wydadzą w HD. Cytuj
Berion 207 Opublikowano 4 stycznia 2012 Opublikowano 4 stycznia 2012 Dwójka jest sztucznie wydłużona przez mnóstwo bzdurnych questów w mieście, typu pozbieraj duperele w chorym czasie i beznadziejne mini-gry. Do tego z krytycznym bugiem w połowie gry... Najmniej miło wsomninam tą część. W trójce jest już lepiej bo przynajmniej nie są nadto wyżyłowane. A i tak jedynka bije je obydwie na głowę - czysty platformer. Cytuj
Figaro 8 215 Opublikowano 4 stycznia 2012 Opublikowano 4 stycznia 2012 Naturalnie dwójka to najlepsza część. Jedynka tuż za nią. Trójka to przez większość gry jakieś głupie minigierki. Cytuj
Słupek 2 143 Opublikowano 4 stycznia 2012 Opublikowano 4 stycznia 2012 (edytowane) Jedyneczka jest nie do pobicia. Moja druga albo trzecia gra na Ps2 dodatkowo kupiona na same Święta... piękne czasy 1>>>3>2 Chociaż całą serię uwielbiam i uważam za najlepsze "platformery przygodowe". Kolekcję HD łykam na premierę, modląc się o zwiastun Czwórki lub jakąś inną wskazówkę na płycie. Edytowane 4 stycznia 2012 przez SłupekPL Cytuj
MBeniek 3 260 Opublikowano 4 stycznia 2012 Opublikowano 4 stycznia 2012 Kolekcję HD łykam na premierę, modląc się o zwiastun Czwórki lub jakąś inną wskazówkę na płycie. Nawet jeśli będzie zwiastun "Czwórki" to i tak na 99% nie będzie go robiło Naughty Dog. Jak już to będzie tak samo jak przy Sly, za następną część weźmie się studio, które zrobiło kolekcje HD. Cytuj
darkgamer 43 Opublikowano 4 stycznia 2012 Opublikowano 4 stycznia 2012 Dokładnie jedynka była najlepsza,do dziś świetnie pamiętam scenę po przemianie Daxtera. Cytuj
MBeniek 3 260 Opublikowano 13 stycznia 2012 Opublikowano 13 stycznia 2012 Gameplay'e z kolekcji: Jak 2 http://www.youtube.com/watch?v=xqwU97oUZUQ Jak3 Cytuj
Danonek 2 Opublikowano 19 stycznia 2012 Opublikowano 19 stycznia 2012 Premiera coś koło 9 lutego a gry nie idzie zamówić nawet na allegro czy w ultimie... Przesuneli premiere czy co ? Cytuj
balon 5 340 Opublikowano 19 stycznia 2012 Opublikowano 19 stycznia 2012 Premiera coś koło 9 lutego a gry nie idzie zamówić nawet na allegro czy w ultimie... Przesuneli premiere czy co ? No właśnie też się dziwię, z tym, że z tego co kojarzę to premiera jakoś 20 lutego ma być. Ja już bym łyknął preordera. Cytuj
Danonek 2 Opublikowano 24 stycznia 2012 Opublikowano 24 stycznia 2012 W Ultimie powiedzieli że polski dystrybutor jeszcze się nie określił kiedy będzie premiera 0_o Jak to LEM to zrozumie ale jeśli inny to ostro dają ciała. Cytuj
MBeniek 3 260 Opublikowano 24 stycznia 2012 Opublikowano 24 stycznia 2012 (edytowane) Jak to LEM to zrozumie ale jeśli inny to ostro dają ciała. 0_o Jak grę od Sony może wydawać LEM?! Przecież to chyba oczywiste, że grę u nas wydaje SCEP. A skoro jeszcze nie sprecyzowali daty to pewnie kolekcja wyjdzie dopiero pod koniec lutego, więc jeszcze mają czas. Co się tak nie cierpliwisz? EDIT: Premiera Jak & Daxter Trilogy nastąpi 22 lutego (w usa mają się lepiej, bo kolekcje dostaną już 7 lutego)! Cena 40 Euro (u nas pewnie tyle ile każda kolekcja na premierę - 169zł). źródło - PS Blog Eu W spoilerze porównanie okładek us/eu (mi osobiście bardziej podoba się ta z ameryki): @Danonek, tak się domagałeś tej daty premiery to akurat dostałeś . Edytowane 24 stycznia 2012 przez MBeniek Cytuj
balon 5 340 Opublikowano 24 stycznia 2012 Opublikowano 24 stycznia 2012 teraz jedyny dylemat, w lipcu wciągam tv 3d, czy wstrzymać się do lipca? lub inaczej jak wytrzmyać do lipca i nie ograć tego cuda wcześniej ? Cytuj
Danonek 2 Opublikowano 25 stycznia 2012 Opublikowano 25 stycznia 2012 Nareście jakieś info Mam nadzieje że będzie na allegro US wersja bo okładka EU mi się nie podoba Ciekawe czy po 3 platynie odblokuje się jakiś filmik odnośnie nowej części Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 25 stycznia 2012 Opublikowano 25 stycznia 2012 Ja kontynuacji oczekuje tylko w wykonaniu Naughty Dog...co jest mało prawdopodobne widząc ile teraz Psy mają na głowie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi