Opublikowano 3 października 201113 l na wzor BF3 ekipa latwiej bedzie sie zgadac na multi oraz spec opsy kubson84 headset jest
Opublikowano 13 października 201113 l Chętnie zagram jak tylko dorwę swoją kopię gry Jeez_PS nie mam hs
Opublikowano 14 października 201113 l Na ps3liga.pl jest już dział rekrutacji MW3, jeśli ktoś szuka jakiejś dobrej ekipy to tam może spróbować - http://ps3liga.pl/board/viewforum.php?f=249
Opublikowano 6 listopada 201410 l Dobrze by było, jakby jeszcze każdy napisał na jakiej konsoli gra Gamertag: SIIK BOZZ HS: Jest Konsola: Xbox One (ale 360 i ps3 też mam).
Opublikowano 7 listopada 201410 l PSN: bojan_zaw HS: wiadomo Konsola: PS4 Gra: Ghosts/AW zapraszając do znajomych, napiszcie, że z forumka ;p
Opublikowano 26 stycznia 20169 l Siema, poszukujemy ludzi do klanu REBELIA [ps4]. Oczekujemy gry na luzie, bez spinania, klan dopiero co powstał,więc chętne osoby proszę o pozostawienie psnu lub napiszcie mi na priv
Opublikowano 5 lutego 20169 l Koło 1.0 bedzie. Ale czego można się spodziewać jak od tygodnia ogrywamam COD'a
Opublikowano 6 lutego 20169 l BLOPS3. PS4. 1.2 K/D. Lecę po Dark Matter. Chętnie pogram z jakąś ogarniętą ekipą. Bo grając puby w tej chwili, mam wrażęnie, że mam same warzywa w drużynie. PSN: Yeeepeekayey.
Opublikowano 6 lutego 20169 l Wcześniej napisałem już posta w tym temacie, ale było to za czasów, gdy miałem tylko Xbox One. Obecnie do rodziny konsol doszła plejka PSN: OptimumOptimo HS: Jest Obecnie z serii Call Of Duty na PS4 posiadam tylko Black Ops 3 (K/D 2.00), ale kolejne części codów zamierzam już też kupować na tą platformę.