MBeniek 3 260 Opublikowano 6 października 2011 Opublikowano 6 października 2011 In 2010, High Moon Studios released War For Cybertron, finally giving Transformers fans a game worth getting excited about. Afterwards, the developer settled back and listened to what the fans wanted, going back to the drawing board to craft a new and improved follow-up.Transformers: Fall of Cybertron continues the story of the Autobots and the Decepticons and their bitter civil war, but changes and improves upon so many of the fundamental ideas that the developer considers the game a natural successor rather than a true sequel. Whether you love the Transformers, or you just love hearing about the next great story-driven action game, Fall of Cybertron should be on your radar. GameInformer Cytuj
yaczes 14 478 Opublikowano 6 października 2011 Opublikowano 6 października 2011 Uuu, dinoboty Kupuje. Cytuj
Hum 3 699 Opublikowano 6 października 2011 Opublikowano 6 października 2011 I tak wyjdzie crap. 1 1 Cytuj
MBeniek 3 260 Opublikowano 6 października 2011 Autor Opublikowano 6 października 2011 (edytowane) Też się dziwię, że GameInformer takiego średniaka zapowiada (w końcu jakąś renomę na rynku już mają). Czyżby w branży gier, jak na razie ,nie nadchodził żaden, nowy, ciekawszy tytuł, że muszą na okładkę wrzucać Transformersy od Activision?! P.S. Poniżej druga, ładniejsza okładka numeru: Edytowane 6 października 2011 przez MBeniek Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 6 października 2011 Opublikowano 6 października 2011 A skąd wiesz że to będzie średniak? Cytuj
Krizz 541 Opublikowano 6 października 2011 Opublikowano 6 października 2011 Nie będzie crap bo gra ma zawierać śladowe ilości dinozaurów Cytuj
Vulc 3 Opublikowano 6 października 2011 Opublikowano 6 października 2011 A skąd wiesz że to będzie średniak? Dobre pytanie, War for Cybertron wypadło IMO całkiem nieźle, tak że nie widzę przeszkód, żeby i kolejna odsłona okazała się solidnym tytułem. Niech trochę urozmaicą gameplay, a powinno być ok. Cytuj
kant1983pl 7 Opublikowano 8 sierpnia 2012 Opublikowano 8 sierpnia 2012 (edytowane) Wersja demonstracyjna jest na Rynku od kilku dni. W singlu udostepniono po jednem wycietym z pełnej wersji gry fragmencie misji dla botow i conow. Jako Bee pobiegamy po Arce i poznamy podstawy sterownia ( info o energon shield-odnawia się gdy nie obrywamy, mozliwosc zamiany ramienia na którym jest bron- prawe/lewe, sprint). Jako Vortex zwiedzimy "wymarłe" miasto botow. Misję urozmaica fakt, że V transformuje się w śmigłowiec, ale po nacisnieciu przycisku odpowiadającego za boost- myśliwiec. Multi to team deathmatch( wiadomo) i conquest ( walka o kontrole 3 punktow na mapie). Dostępna jest 1 mapa. I 4 klasy: Infiltrator( 300HP,shotgun+rifle dobry do ostrzaly na duży dystans, zdolnosc specjalną to niewidzialnosc, szybki pojazd), destroyer (400HP, bazooka+wyrzutnia rakiet-dobra na pojazdy, tarcza energetyczna-wisi w powietrzu, chroni przed ogniem wroga ale nie zatrzymuje własnego, zmienia się w pojazd ladowy ), titan (500HP, chaingun,+shotgun zadane obrażenia zamienia na HP, specjal: wiruje niczym bąk z bronią biała,spore obrażenia, czołg), naukowiec(300HP, karabinek+pistolet obnizajacy pancerz wroga, leczy sojusznikow, zmienia się w mysliwec). Gra jest nastawiona na walkę druzynowa i uzupełnianie się różnych klas, zdobywanie doświadczenia i odblokowywanie nowych upgradow. Unreal engine napędza te grę i w demie grafika wygląda więcej niż poprawnie. Co więcej świecące się tekstury pasują do tej gry :-). Transformery biegają, jeżdżą, skaczą, strzelają, umieraja, lataja, zmieniaja formę (niekoniecznie w tej kolejnosci) i prezentuje się to oraz brzmi swietnie. To dziwne, ale motyw z menu kojarzy mi sie z melodia z Mass Effect. Przyjemnie mi się gra w te grę, szczególnie w multi-titan i jego chaingun-uwielbiam te dźwięk :-P. Czy kupię? Przyznam, że nie jestem pewien. Trochę ciekawych tytulow jest na horyzoncie i zakup TFOC może nie być wcale takim złym pomyslem, zamiast np. Borderlands 2( prowokuje grad minusow :-P ). Edytowane 8 sierpnia 2012 przez kant1983pl Cytuj
typfon 145 Opublikowano 8 sierpnia 2012 Opublikowano 8 sierpnia 2012 multi strasznie "ciężkie" gra się do 40 killi a trwa to i trwa ... gra przyjemna, ale pewnie po miesiącu na multi będa pustki, co do singla to mnie nie wciągną wcale ale obrobiłem tylko pierwszą misję Cytuj
yaczes 14 478 Opublikowano 11 sierpnia 2012 Opublikowano 11 sierpnia 2012 (edytowane) Nie bylo pustek juz w poprzedniej czesci, a ta jest GENIALNA! Wreszcie jakis powiew swiezosci, oby gra sie przyjela! Niesamowite sa te walki w multi, mozna robic naprawde zayebiste akcje Cudowny feeling, idealne sterowanie - naprawde mamy tutaj zloty srodek jesli chodzi o celowanie (totalnie zyebane ostatnio chociazby w max payne, ktory staje sie przez to niegrywalny). W sensie - sa gry w ktorych trzeba sie napocic, zeby nacelowac tam gdzie sie chce - tutaj po prostu to robimy. Patent z wyborem reki do napyerdalania - geniusz. Widac, ze gra jest zrobiona z sercem, a nie przez rzemieslnikow z pierwszej lapanki. Edytowane 11 sierpnia 2012 przez Dave Czezky Cytuj
Suavek 4 658 Opublikowano 22 sierpnia 2012 Opublikowano 22 sierpnia 2012 Wideorecenzja od GameTrailers Chcę... Cytuj
yaczes 14 478 Opublikowano 28 sierpnia 2012 Opublikowano 28 sierpnia 2012 (edytowane) Gra ma fenomenalne multi - wreszcie cos kierva swiezego, ale z elementami klasyki (tej sprzed ery COD). Gra ktos? Naprawde warto, gra 9/10 i to nie tak jak COD, ktore ma 9/10 za marke, a tak naprawde jest 7/10. Mega fun latac zrobionym przez siebie Transformerem Edytowane 28 sierpnia 2012 przez Dave Czezky Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 28 sierpnia 2012 Opublikowano 28 sierpnia 2012 jest jakis online pass ? bo skonczylem sleeping dogs i myslalem zeby lyknac uzywke? sprawdze jeszcze demko i wtedy sie zobaczy Cytuj
yaczes 14 478 Opublikowano 28 sierpnia 2012 Opublikowano 28 sierpnia 2012 Nie ma (pipi)a, ale sie wciagnalem Nie bedzie w tym roku lepszej strzelanki, przykro mi :> Wciagaj kubson i bedziemy niszczyc. Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 28 sierpnia 2012 Opublikowano 28 sierpnia 2012 Śmiesz żartować, multi w tym jest suche że ch.uj, a sama gra wygląda szkaradnie. Cytuj
yaczes 14 478 Opublikowano 29 sierpnia 2012 Opublikowano 29 sierpnia 2012 Multi w halo jest suche, a w singlu strzela sie do krasnali. Deal with it. Bez kitu, jedna jedyna gra ze swiezym i fajnym multi i niesamowitym movementem i jeszcze hejt bezczelny. Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 29 sierpnia 2012 Opublikowano 29 sierpnia 2012 To padaczne i fest zlagowane multi nazywasz świeżym i fajnym? <ok> No fajny jest ten motyw z transformowaniem się i zmianą ręki ale bez przesady, toż to powinno się znaleźć pod definicją słowa "meh" Cytuj
yaczes 14 478 Opublikowano 29 sierpnia 2012 Opublikowano 29 sierpnia 2012 Nie ma zadnych lagow, co Ty (pipi)? Masz gre? Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 29 sierpnia 2012 Opublikowano 29 sierpnia 2012 Grałem w demo, gdzie multi działało jak działało. Były również dostępne dwie misje w singlu. Było w miarę wporzo aż do momentu, kiedy gra uznała mnie za inwalidę umysłowego, odebrała sterownie bumblebee i kazała wcisnąć jedynie A, by ten pobiegł parenaście metrów naprzód i wywalił przeciwnika za barierkę to tak mi odebrało ochotę na misję z deceptikonem że jej nie dokończyłem i demo poleciało w fpisdó. Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 29 sierpnia 2012 Opublikowano 29 sierpnia 2012 Niestety będę musiał czekać do ostrej obniżki ceny Mam pierwszą część i jestem fanem tych dwóch gier bo to naprawdę dobrze wykorzystany potencjał klasycznego uniwersum Transformers. Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 25 stycznia 2013 Opublikowano 25 stycznia 2013 Wreszcie mam i gram. Jestem w czwartej misji i gra dla fana jest niesamowita. Całe życie na to czekałem, świetny sequel do bardzo dobrej pierwszej części. Najbardziej mnie jara to, że najlepsze dopiero przede mną Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi