Pelipe 236 Opublikowano 9 października 2011 Opublikowano 9 października 2011 (edytowane) Siema, bardzo chętnie pogram z fajną ekipą kluby fifa, bo mam dość dzieciaków nabijającej skille i walczącej o przednie pozycje. Klubu jeszcze nie założyłem, ale po południu mogę to zrobić. Headset mile widziany, u mnie oczywiscie jest. Zapraszajcie mnie na PSN(ID: KarolStrasburger) i piszcie w tym temacie, co by się umawiać na wszystkim odpowiadające godziny. Temat oczywiście zarówno dla posiadaczy PS3 jak i X-boxowców Edytowane 9 października 2011 przez Pelipe Cytuj
Dreyes 103 Opublikowano 10 października 2011 Opublikowano 10 października 2011 Również założyłem swój własny klub, szukam chętnych do dołączenia i stworzenia naprawdę niezłej paki. Chętni wysyłajcie mi PW na PSN: DreyesPL Cytuj
kodzak0 0 Opublikowano 3 listopada 2011 Opublikowano 3 listopada 2011 Siema jestem nowy tutaj hehe ) za posrednictwiem kolegi moze jest ktos chetny na stworzenie ligi? i granie sezonu ?? ja osobiscie gram w 3 mozliwe sposoby onilne, ultimate team i wirtualna gwiazda chetnie bym pogral w jakies lidze interaktywnej Cytuj
gawluk 0 Opublikowano 21 listopada 2011 Opublikowano 21 listopada 2011 Polski klub poszukuje graczy na pozycje: Bramkarz min. 85 - wyłapuje większość 1v1 - nie wpuszcza strzałów finezyjnych zza pola karnego Lewy obrońca min. 80 - szybki - pracujący na całej lewej stronie obrony - włączający się do akcji ofensywnych przy nadarzającej się sposobności. Środkowy obrońca [x2] min. 82 - wysoki - wygrywający pojedynki 1v1 - nie daje się przepchnąć w walce o piłkę - musi umieć dobrze kryć i przechwytywać piłkę Prawy obrońca min. 80 - to samo co lewy obrońca tylko po drugiej stronie Defensywny pomocnik min. 82, - pierwsza linia obrony - pracuje na całej szerokości boiska - utrudnia przeciwnikowi rozgrywanie piłki - asekuruje obrońców - zachowuje spokój pod pressingiem - dobrze rozgrywa - włącza się do konstruowania akcji w ataku Pomocnik min. 82, - dobrze rozgrywa - dokładnie podaje - zachowuje spokój pod pressingiem - potrafi odebrać piłkę - pracuje zarówno w ataku, pomocy i obronie Napastnik [x2] min. 82 - szybki - gra zespołowo - oddaje strzały tylko z przygotowanych pozycji - dobrze walczy bark w bark - pomaga w konstruowaniu akcji Ogólna strategia klubu polega na grze coś ala Barcelona Wymiana podań, gra pozycyjna, współpraca między wszystkimi formacjami. Żadnego rwania się na siłę do przodu, wzajemna asekuracja, pokazywanie się na pozycje. Gramy wieczorami od około 20:00 do 2:00. Jeśli czujesz się na siłach, lubisz efektywną grę, nie jesteś indywidualistą i chcesz się dobrze bawić grając to zapraszam. Przyjmiemy na razie wszystkich spełniających wymagania, jednak utrzymają się tylko naprawdę dobrzy gracze. Zapraszam PS3id = gawluk gg: 38389648 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi