Skocz do zawartości

American Horror Story

Featured Replies

• 1 miesiąc temu...
  • Odpowiedzi 296
  • Wyświetleń 23,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Mówię tylko że to moja opinia co teraz napiszę.   Wróciłem do serialu po przerwanym pierwszym sezonie i widzę że wcale lepiej nie jest a nawet gorzej, w tym serialu chyba gatunki się pomieszały bo c

• Nie zgadzam się, własnie jest bardzo dobry klimat. Tak jak pisałem wcześniej, spodziewałem się parady duchów a idą inną drogą, widać że nie chcą kopiować pierwszego sezonu tylko coś nowego pokazać.

• Ostatni sezon "Cult" też możesz sobie do prasowania załączyć. Resztę zaorać.

Opublikowano

Całkiem przyjemny serial, ale zakończenie też mnie rozczarowało. Kompletnie zabrakło gejów (postać Zachary'ego jest najciekawszą obok Tate'a), w połowie odcinka zapomnieli o ciotce, która miała odebrać synka, no i rzeczywiście przewidywalne z tym dzieciakiem.

Ale dobrze jest jako całość zrealizowane, niektóre pomysły naprawdę. Szkoda tylko, że pierwsze trzy, cztery odcinki były lepiej i ciekawiej nakręcone i miały ogólnie duszny klimat. I myślałem, że ktoś w końcu tego Tate'a rozgrzeszy, szkoda mi go było. :( No i ogólnie parę idiotycznych rozwiązań (jak ktoś już pisał, tożsamość lateksowego ludka).

Edytowane przez Cahir aep Callah

Opublikowano

W drugim sezonie główną rolę grać ma ta wredna sąsiadka. <facepalm>

Na całe szczęście ma grać inną postać. Nie ogarniam jak tak można.

Opublikowano

Serial tylko przez kilka pierwszych odcinków był spoko, później autorzy pojechali grubo i wyszła z tego mamałyga. To jeden z tych seriali gdzie autorzy z racji głównego wątku mogą wszystko, a wychodzi z tego bzdura. Obejrzałem cały sezon, ale na drugi absolutnie nie czekam.

Opublikowano

jessica lange potwierdzona w drugim sezonie, z tym, że tak jak było mówione - w innej roli.

Opublikowano

W sumie pomysł ciekawy, czekam na drugi. Jest ciekaw co wymyślą, no i mam nadzieję, że zmiany pójdę na lepsze.

Dziwne jednak trochę, że Jessica Lang ma grać główną rolę. O_o Nie wyobrażam sobie tego.

Opublikowano

kolejni potwierdzeni aktorzy: zachary quinto w głównej roli obok lange, typ co grał syna lange i sarah paulson (grała chyba żonę tego szalonego naukowca z lat 20/30).

Opublikowano
  W dniu 3.03.2012 o 12:40, tk___tk napisał(a):

kolejni potwierdzeni aktorzy: zachary quinto w głównej roli obok lange, typ co grał syna lange

No to obecnie jest to dla mnie najbardziej obecnie oczekiwany serial. ^ ^ Obaj wypadli w pierwszym sezonie świetnie. Trochę się martwiłem, że Zachary'ego będzie mniej przez drugiego Star Treka.

W dniu 3.03.2012 o 12:40, tk___tk napisał(a):

i sarah paulson (grała chyba żonę tego szalonego naukowca z lat 20/30).

Sarah Paulson grała medium.

Pokaż ukrytą zawartość

Edytowane przez Cahir aep Callah

Opublikowano

Paulson dobra laska, a Jessica Lange stworzyła najlepszą rolę w pierwszym sezonie, więc się nie dziwię, że teraz dali jej pierwsze skrzypce. Cieszy powrót Quinto, bardzo lubię jego sposób grania.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Autor

"2. sezon "​American Horror Story​" umiejscowiony zostanie w instytucji dla chorych psychicznie kryminalistów"

1z2ko4w.gif

Opublikowano

No i to jest dobra wiadomość, jest szansa, że 2 sezon nie będzie prostą kalką pierwszego.

Liczę na klimaty silent hillowe i inne chore jazdy :i_am_so_happy:

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

do obsady dołączył mistrz drugiego planu - james cromwell

James-Cromwell.jpg

• 3 miesiące temu...
Opublikowano
  • Autor
  W dniu 29.08.2012 o 17:56, MichAelis napisał(a):

Byle by trzymał poziom pierwszej połowy 1 sezonu i będzie gites

fixd

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

American Horror Story S02E01 HDTV x264-LOL[ettv]

!!!:)

Opublikowano

Jak na początek całkiem nieźle, aktorzy z poprzedniego sezonu dają radę, chociaż Tate (chyba tak już zostanie, nie przyzwyczaję się do nowego imienia) jeszcze nie zdążył nic pokazać. Formuła jak widać nie bardzo się zmieniła, chociaż więcej teraz flashbacków niż teraźniejszości. Ale to dobrze. W ogóle, serial ogląda się teraz jak "Wyspę tajemnic" albo inne "Sucker Punch".

No, czekam na następny odcinek.

Opublikowano

W TYM SEZONIE WYSTĄPI IAN MCSHANE !!! O_O !!!

(pipi)ONY AL SWEARENGEN

Opublikowano

Niech z rozpędu dorzucą jeszcze cocksuckera Richardsona, koniecznie z rogami.

Edytowane przez Humulus

Opublikowano

akurat o nim burmistrz mówil znacznie wymyslniejsze obrazy xD