Gość ragus Opublikowano 19 października 2012 Opublikowano 19 października 2012 (edytowane) http://www.youtube.com/watch?v=y07h4mR2zFE&t=2m36s Al <3. Edytowane 19 października 2012 przez ragus Cytuj
Masorz 13 214 Opublikowano 19 października 2012 Opublikowano 19 października 2012 No i JAMES CROMWELL Odcinek pozytywnie nastraja na przyszłość, spodziewałem się parady duchów na sam początek a tu czegoś takiego narazie praktycznie nie było, poza ostatnią sceną. No i motyw z ufokami mnie kompletnie zaskoczył XD Cytuj
puszkin 235 Opublikowano 20 października 2012 Opublikowano 20 października 2012 Ogólnie odcinek na poziomie, bardzo mroczny i schizowy, czuć klimat miejsca. Jednak motyw z ufo (czy co to było się okaże) mi osobiście nie podchodzi ;/ 1 Cytuj
ścierpła mi noga 75 Opublikowano 28 października 2012 Opublikowano 28 października 2012 luknąłem 2 pierwsze odcinki drugiego sezonu. Póki co jestem zawiedziony. Przerost formy nad treścią. Jest zbyt teatralnie i przewidywalnie. Spodziewałem się po 2 sezonie czegoś zupełnie innego 1 Cytuj
Gość Opublikowano 30 października 2012 Opublikowano 30 października 2012 Drugi odcinek gorszy niż pierwszy, przesadzają z ilością mających straszyć watków, do tego tną je i w ramach kilku minut akcji dostajemy mało kilimatycznie, przeplatanie SPOILER egzorcyzmów, doktorka psycholka i czeogoś tam jeszcze. Ogólnie jest mniej śmiechowo niż w pierwszym sezonie, który szybko odpuściłem i dlatego daje kredyt zaufania na jeszcze jeden odcinek. Cytuj
Gość yaczes Opublikowano 30 października 2012 Opublikowano 30 października 2012 Stwierdzam, ze w ogole sie nie znacie, bo drugi sezon juz teraz jest miliard razy lepszy niz pierwszy. Jak dojdzie słedżen to juz w ogole bedzie miazga. Cytuj
Gość Opublikowano 30 października 2012 Opublikowano 30 października 2012 (edytowane) No jak się nie znam, napisałem jak byk, że jest miliard razy lepszy od pierwszego ("Ogólnie jest mniej śmiechowo")! edit. Będziesz musiał mi wybaczyć. Edytowane 30 października 2012 przez Gość Cytuj
Gość yaczes Opublikowano 30 października 2012 Opublikowano 30 października 2012 Teraz pokaz mi gdzie napisalem, ze odnosze sie do Pajgiego. Ogolnie strasznie zgrzany jestes. Ostatnio np. sugerowales, ze nie wiem co to sa genitalia, a jako fan bizariusza wiem najlepiej ze wszystkich czym sa. Cytuj
MichAelis 5 621 Opublikowano 3 listopada 2012 Opublikowano 3 listopada 2012 http://youtube.com/watch?v=nIjVuRTm-dc nie strasza mnie z nim sceny Cytuj
Dud.ek 2 058 Opublikowano 3 listopada 2012 Opublikowano 3 listopada 2012 Wie ktoś jaka pisenka leci w zakładzie w sali gdzie wspólnie przebywają pacjenci? Cytuj
wojnar 1 892 Opublikowano 3 listopada 2012 Opublikowano 3 listopada 2012 http://www.youtube.com/watch?v=nuEGPSWr8F4 2 Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 4 listopada 2012 Opublikowano 4 listopada 2012 Mówię tylko że to moja opinia co teraz napiszę. Wróciłem do serialu po przerwanym pierwszym sezonie i widzę że wcale lepiej nie jest a nawet gorzej, w tym serialu chyba gatunki się pomieszały bo coraz więcej chorej erotyki niż strachu . 3 Cytuj
Masorz 13 214 Opublikowano 4 listopada 2012 Opublikowano 4 listopada 2012 Nie zgadzam się, własnie jest bardzo dobry klimat. Tak jak pisałem wcześniej, spodziewałem się parady duchów a idą inną drogą, widać że nie chcą kopiować pierwszego sezonu tylko coś nowego pokazać. 3 Cytuj
Szwed 646 Opublikowano 5 listopada 2012 Opublikowano 5 listopada 2012 (edytowane) EDIT: Shit, nie zauważyłem linka do piosenki wyżej :< Mi się podoba, chociaż średnio przemawiają do mnie jakieś potworki w lesie. No, ale opętana siostra może dawać radę. Na razie wku.rwia mnie doktorek, ale zaczyna się rozkręcać. Edytowane 5 listopada 2012 przez Manga Ryu Cytuj
Gość Opublikowano 5 listopada 2012 Opublikowano 5 listopada 2012 Ogląda się to ok, bez większej erekcji. Serial zmierza w złym kierunku, zaraz dowiemy się, że doktorek to Mengele, na którego poluje żydowskie komando, Zulusi i Liga Sprawiedliwych. Zaczyna się robić cyrk i chociaż rozumiem koncept wrzucania wszystkiego co się kojarzy z tanimi horrorami w jeden serial, żeby tylko upchać jak najwięcej, to klimatu tym nie zbudują (przynajmniej jak dla mnie). Od strony wizualnej i aktorskiej jest ok. Cytuj
Gość Opublikowano 11 listopada 2012 Opublikowano 11 listopada 2012 (edytowane) UWAGA SPOILER!!!! Prawie trafiłem: zaraz dowiemy się, że doktorek to Mengele, na którego poluje żydowskie komando Odcinek bardzo dobry, zdecydowanie lepszy niż ostatnie 2 chaotyczne Edytowane 11 listopada 2012 przez Gość Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 11 listopada 2012 Opublikowano 11 listopada 2012 trzeci był najlepszy jak do tej pory, co lange odpier.dala to się w pale nie mieści. 2 Cytuj
erix 303 Opublikowano 13 listopada 2012 Opublikowano 13 listopada 2012 (edytowane) tez pozytywnie oceniam ten odcinek , szczegolnie , że to 2-parter wiec najblizszy ep moze juz od poczatku byc ostry bez zbednego pyerdolenia. ogolnie podoba mi sie w jaka strone poszli z tym serialem. jezeli fx kupi kolejny sezon, a ogladalnosc poki co dobra, to strasznie ciekawe co je.bna w kolejnej czesci tej antologii Edytowane 14 listopada 2012 przez erix Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 13 listopada 2012 Opublikowano 13 listopada 2012 ja liczę na coś traktującego o kulcie seryjnych morderców, takie kino drogi trochę. chociaż to wymaga pewnie znacznie większego budżetu. Cytuj
erix 303 Opublikowano 15 listopada 2012 Opublikowano 15 listopada 2012 tak jak podejrzewałem , 3 sezon zamówiony Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 16 listopada 2012 Opublikowano 16 listopada 2012 dobry twist, sylar rezurekcja Cytuj
Gość Opublikowano 20 listopada 2012 Opublikowano 20 listopada 2012 Dobry odcinek. Serial się ogarnął, przestał być chaotyczny, trzymają się rozpoczętych wątków, nie skaczą po nich jak po LSD. Cytuj
Gość Opublikowano 27 listopada 2012 Opublikowano 27 listopada 2012 Nic nie piszecie, a to jeden z niewielu seryjnych filmideł, które zamiast nudzić się każdym kolejnym odcinkiem robią się coraz ciekawsze. Forma aktorów jest topowa, może nie licząc psychopatycznej dziewczynki, która jest słabą psychopatyczną dziewczynką. Cytuj
Masorz 13 214 Opublikowano 27 listopada 2012 Opublikowano 27 listopada 2012 Dr Arden oczywiście najlepszy. I siostra Jude. Kurde czekam na nowy odcinke i doczekać się nie mogę. Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 6 grudnia 2012 Opublikowano 6 grudnia 2012 pojawił się mcshane i od razu po spadku formy mamy jeden z lepszych odcinków. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi