Skocz do zawartości

American Horror Story

Featured Replies

Opublikowano

roberts i o'hare super duo :)

• Odpowiedzi 296
  • Wyświetleń 23,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Mówię tylko że to moja opinia co teraz napiszę.   Wróciłem do serialu po przerwanym pierwszym sezonie i widzę że wcale lepiej nie jest a nawet gorzej, w tym serialu chyba gatunki się pomieszały bo c

• Nie zgadzam się, własnie jest bardzo dobry klimat. Tak jak pisałem wcześniej, spodziewałem się parady duchów a idą inną drogą, widać że nie chcą kopiować pierwszego sezonu tylko coś nowego pokazać.

• Ostatni sezon "Cult" też możesz sobie do prasowania załączyć. Resztę zaorać.

Opublikowano

No ok, nadrobiłem te trzy odcinku i nie ma podjary póki co. Z postaci tylko Killer Clown daje radę i Edłord Mendrek wydaje się spoczko, ale on pewnie zniknie po halołin. Fajnie, że ta ładna, młoda czarownica z poprzedniego sezonu też się załapała. Ale brak Lily Rabe i tak  nie odżałuję. A teraz Tokar mode on, skoro setting serialu jest w latach 50 to dlaczego Lana Banana (efekt bliźniaczek syjamskich jest fajny) śpiewa piosenkę w współczesnym popowym stylu, a publiczność cyrku podbiega pod scenę robić pogo, a któryś z dziwolągów robi stage diving? Czemu Lange śpiewa piosenkę Lana del Rey, tym bardziej, że jest w niej linijka o Jimie Morrisonie o którym w latach 50 nikt nie słyszał. Słabo panie słabo.

Bo to jest alternatywna rzeczywistość.

Opublikowano

Ano, jednak połączyli uniwersum z drugiego z czwartym sezonem, jak tylko pojawiła się Pepper to już wydawało mi się, że to ta sama postać, tylko parę lat wcześniej.

Opublikowano

Ten cały AHS to jest coś serio wartego uwagi? Non stop reklamują na Foxie ten cały Freak Show ale nie wiem czy oglądać. Ma to coś wspólnego z klimatami T. Burtona?

Opublikowano

Nie nie ma. Obejrzałem 4ty odcinek, nadal jakos do tego sezonu przekonany nie jestem. Jakoś to takie nijakie. Czekam aż pojawi się Lily oraz Barney Stinson.

Opublikowano

Mnie 1 seria już zmiażdżyła. Za ciężko dla mnie. Stracham się takich produkcji i sny mam srogie.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Jak wypada ten sezon? Warto oglądać czy lepiej odłożyć na #kiedyśtam. Właśnie skończyłem drugi sezon House of Cards i zastanawiam się co teraz zacząć. poprzednie sezony to dla mnie mocne 7+/10  :)

Opublikowano

gó.wno prawda, jak dla mnie najlepszy na równi z drugim.

Opublikowano

Mój ranking wygląda tak

2>>>1>4>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>3

Jest nieźle, ale się wypalił Falchuk raczej.

ZBYT MAŁO się dzieje jak dla mnie w tym sezonie, a horroru tam tyle co u mnie w sercu chrześcijaństwa.

Opublikowano

to prawda, ja się bardziej jaram nadchodzącym american crime story: OJ SIMPSON niż ahs obecnie. zwłaszcza, że po tym sezonie lange żegna się z serią :(.

Opublikowano

mam nadzieje, że pałeczkę przejmie po niej kathy bates.

Opublikowano

główną rolę gra cuba gooding junior, a panią prokurator sarah paulson.

Opublikowano

To spoko.

A wracając do obecnego sezonu to wygrał go

american-horror-story-freak-show-finn-wi

zdecydowanie

Opublikowano

ja nadal czekam aż pokażą co tam 

30922.jpg

chowa w spodniach :).

Opublikowano

Jezusmaryjo w ogóle nie skojarzyłem, że to Russell T_T

Fajne było jak w pierwszym sezonie stary