Opublikowano 27 października 201410 l nie obchodzi mnie to http://youtu.be/APsOUxpsH8s \m/ wg. mnie to jak do tej pory najlepszy sezon.
Opublikowano 27 października 201410 l No ok, nadrobiłem te trzy odcinku i nie ma podjary póki co. Z postaci tylko Killer Clown daje radę i Edłord Mendrek wydaje się spoczko, ale on pewnie zniknie po halołin. Fajnie, że ta ładna, młoda czarownica z poprzedniego sezonu też się załapała. Ale brak Lily Rabe i tak nie odżałuję. A teraz Tokar mode on, skoro setting serialu jest w latach 50 to dlaczego Lana Banana (efekt bliźniaczek syjamskich jest fajny) śpiewa piosenkę w współczesnym popowym stylu, a publiczność cyrku podbiega pod scenę robić pogo, a któryś z dziwolągów robi stage diving? Czemu Lange śpiewa piosenkę Lana del Rey, tym bardziej, że jest w niej linijka o Jimie Morrisonie o którym w latach 50 nikt nie słyszał. Słabo panie słabo. Bo to jest alternatywna rzeczywistość.
Opublikowano 1 listopada 201410 l Ano, jednak połączyli uniwersum z drugiego z czwartym sezonem, jak tylko pojawiła się Pepper to już wydawało mi się, że to ta sama postać, tylko parę lat wcześniej.
Opublikowano 8 listopada 201410 l Ten cały AHS to jest coś serio wartego uwagi? Non stop reklamują na Foxie ten cały Freak Show ale nie wiem czy oglądać. Ma to coś wspólnego z klimatami T. Burtona?
Opublikowano 9 listopada 201410 l Nie nie ma. Obejrzałem 4ty odcinek, nadal jakos do tego sezonu przekonany nie jestem. Jakoś to takie nijakie. Czekam aż pojawi się Lily oraz Barney Stinson.
Opublikowano 9 listopada 201410 l Mnie 1 seria już zmiażdżyła. Za ciężko dla mnie. Stracham się takich produkcji i sny mam srogie.
Opublikowano 15 listopada 201410 l A jednak wszystkie sezony są w tym samym uniwersum, potwierdził niedawno sam twórca: http://www.slashfilm.com/ryan-murphy-confirms-seasons-american-horror-story-connected/ No to szukamy połączeń. Póki co Freak Show daje radę.
Opublikowano 4 stycznia 201510 l Jak wypada ten sezon? Warto oglądać czy lepiej odłożyć na #kiedyśtam. Właśnie skończyłem drugi sezon House of Cards i zastanawiam się co teraz zacząć. poprzednie sezony to dla mnie mocne 7+/10
Opublikowano 4 stycznia 201510 l Mój ranking wygląda tak 2>>>1>4>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>3 Jest nieźle, ale się wypalił Falchuk raczej. ZBYT MAŁO się dzieje jak dla mnie w tym sezonie, a horroru tam tyle co u mnie w sercu chrześcijaństwa.
Opublikowano 4 stycznia 201510 l to prawda, ja się bardziej jaram nadchodzącym american crime story: OJ SIMPSON niż ahs obecnie. zwłaszcza, że po tym sezonie lange żegna się z serią .
Opublikowano 4 stycznia 201510 l główną rolę gra cuba gooding junior, a panią prokurator sarah paulson.
Opublikowano 4 stycznia 201510 l Jezusmaryjo w ogóle nie skojarzyłem, że to Russell T_T Fajne było jak w pierwszym sezonie stary walił konia w oknie a ten się pojawił w ogrodzie
Opublikowano 28 sierpnia 20159 l http://www.ew.com/gallery/american-horror-story-hotel-first-look W nowym sezonie zagra między innymi Lady Gaga i Naomi Campbell xD Edytowane 28 sierpnia 20159 l przez wojnar