Humulus 823 Opublikowano 28 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 sierpnia 2015 A więc Jessica Lange i Kathy Bates mają godne następczynie Cytuj Odnośnik do komentarza
wojnar 1 892 Opublikowano 28 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 sierpnia 2015 Kathy też jest w tym sezonie. W linku co dałem są strzałki do przewijania, można obczaić Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 193 Opublikowano 28 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 sierpnia 2015 Ja pierwszy raz nie będę oglądał. Formuła tego serialu w obecnej postaci wyczerpała się już znacznie. Nie mam ochoty na kolejny recycling. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 277 Opublikowano 31 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 sierpnia 2015 Myślałem, że to będzie duchowy spadkobierca AHS, ale to chyba jakieś teenage gunwno https://www.youtube.com/watch?v=-FtenR69qmk Tak czy siak Lady Gaga? Campbell ? Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 31 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 sierpnia 2015 lady gaga w roli wampirzycy rozpie.rdoli system. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 2 września 2015 Udostępnij Opublikowano 2 września 2015 Gaga chyba gdzieś już grała? Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 277 Opublikowano 2 września 2015 Udostępnij Opublikowano 2 września 2015 W Maczecie i Sin City 2. Cytuj Odnośnik do komentarza
Koleś88 335 Opublikowano 7 września 2015 Udostępnij Opublikowano 7 września 2015 Jestem po pierwszych 3 sezonach i 3 odcinkach 4 sezonu. Zdecydowanie najsłabszy, trochę nudny i wydaje się zrobiony na siłę. Praktycznie nie ma w nim fabuły ale i tak dokończę. Niektóre motywy z 4 sezonu to ktokolwiek to pisał musi mieć dobrze z deklem. Cytuj Odnośnik do komentarza
MichAelis 5 615 Opublikowano 8 października 2015 Udostępnij Opublikowano 8 października 2015 No i po pierwszym odcinku Hotelu. Nie ma tragedii, a nawet lepiej Scena analnego gwałtu na ćpunie, jest całkiem całkiem XD Cytuj Odnośnik do komentarza
Koleś88 335 Opublikowano 9 października 2015 Udostępnij Opublikowano 9 października 2015 Zapowiada sie lepiej niz Cyrk? Obejrzalem chyba 6-7 odcinkow i nie wiem czy skoncze w ogole ten sezon Cytuj Odnośnik do komentarza
Mani 685 Opublikowano 9 października 2015 Udostępnij Opublikowano 9 października 2015 Mam podobnie. Męczę tamten sezon okrutnie i końca nie widze. Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 9 października 2015 Udostępnij Opublikowano 9 października 2015 zaczęło się z grubej rury i mam wrażenie, że sezon będzie mniej chaotyczny od poprzednich. spoko dodatek w postaci bomera w głównej obsadzie. liczę na konkretną rolę dla dandyego i tego z krótkimi rękoma. paulson trochę jakby przejmuje schedę po Lange. Cytuj Odnośnik do komentarza
Koleś88 335 Opublikowano 10 października 2015 Udostępnij Opublikowano 10 października 2015 Chyba odpuszczę juz reszte odcinkow Cyrku i wezme sie za hotel :< no nie mam jakos checi juz na ten sezon. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 193 Opublikowano 10 października 2015 Udostępnij Opublikowano 10 października 2015 Jak wyjdzie całość i forumek orzecze, że to jest lepsze od ostatnich dwóch sezonów to może się w sobie zbiorę na obejrzenie. Koleś- ja bym dooglądał bo pod koniec jest Barney w GOTY roli a i finał też daje konkretnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 11 października 2015 Udostępnij Opublikowano 11 października 2015 bentley gra gacha gagi? podbijam butta, muzyka w odcinku zarządziła. Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 12 października 2015 Udostępnij Opublikowano 12 października 2015 o ku.rwa faktycznie. faceta gagi gra matthew bomer, ta męską dzi.wka z poprzedniego sezonu. Cytuj Odnośnik do komentarza
MichAelis 5 615 Opublikowano 21 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 grudnia 2015 I co nikt nie ogląda? Dwa odcinki do finału. Miałem odpuścić po ostatnim słabym sezonie, ale ten jest całkiem niezły! Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 193 Opublikowano 21 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 grudnia 2015 Ja oglądam Michu. Pierwsze 4 odcinki całkiem trzymał klimat a potem niestety trochę siadło. Co mnie irytuje, to to, że w dosłownie każdym odcinku musi być obowiązkowo ruchanie się przez Lady Gagę oraz jakieś morderstwo. Plot też raczej rozmyty i cienki, ale to już przypadłość AHS od prawie samego początku. Jest kilka charakterystycznych postaci jak March, Countess czy Liz Taylor. Szkoda, że tego ostatniego ostatnio jakby trochę zaniedbują. Evan Peters jako bogacz z wąsikiem i akcentem z lat 30tych- rewelacja, i pomyśleć że ten sam kolo grał kiedyś Tejcika w pierwszym sezonie. Nie ma już tylu dobrych kawałków muzycznych co na początku, ale przynajmniej ten główny motyw cały czas się tam przewija gdzieś w tle. Mój główny zarzut jest taki, że za mało się dzieje w obrębie tych miejsc i postaci które mamy, a to co 'się dzieje' to zwykły shock value, który na mnie już nie robi wrażenia. Takie kręcenie się w kółku bez celu. No ale może końcówka będzie godna początku. Mimo narzekań sezon jest lepszy od Freak Show i w cholerę lepszy od Coven. Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 23 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 grudnia 2015 wg mnie ten sezon może śmiało konkurować z asylum o tytuł najlepszego. wittrock zaje.bisty jest jako Rudolf Valentino. te sceny z murnauem . Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 193 Opublikowano 23 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 grudnia 2015 wg mnie ten sezon może śmiało konkurować z asylum o tytuł najlepszego. wittrock zaje.bisty jest jako Rudolf Valentino. te sceny z murnauem . O właśnie, co do Wittrocka- po kiego skurwysyna obsadzali do do dwóch ról? W pewnym momencie byłem mocno skonfudowany i zacząłem mylić postaci Tristana i Rudolfa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 193 Opublikowano 23 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 grudnia 2015 Też tak pomyślałem, ale i tak mnie się nie podobał ten zabieg. Ciekawe co w następnym odcinku, sądząc po ostatniej scenie z 10ego Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 277 Opublikowano 26 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 grudnia 2015 Ja olałem Freak Show. Po Coven miałem już dość AHS, ale jeśli ten sezon trzyma poziom, to chyba się skuszę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 193 Opublikowano 26 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 grudnia 2015 U mnie ranking sezonów wygląda mniej więcej tak: Asylum > Murder House >> Hotel > Freak Show >>>>>> Coven Zostały 3 odcinki Hotelu, ale wątpię, żeby miały mi zamieszać w kolejności. Cytuj Odnośnik do komentarza
Frantik 2 567 Opublikowano 30 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 grudnia 2015 Początkowo Hotel raził mnie trochę zbyt dużą ilością scen seksu i gore (co za dużo to niezdrowo), no ale mniej więcej tak od czwartego epizodu na szczęście wyrównano proporcje. Jest klimat, Gaga w miejsce Jessici Lange radzi sobie świetnie i ogólnie ogląda się to bez znużenia. Po Freakshow, który moim zdaniem był kupą straszną, jest dobrze, lecz nadal nie jest to poziom Asylum. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 193 Opublikowano 9 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 stycznia 2016 No i mamy kolejny crossover z poprzednim sezonem. Tym razem do Hotelu zawitała ta betoniara Queenie, żeby za 10 minut zostać zarżniętą przez Marcha. A jej wiedźmińską krew spiła Ramona. Dobry motyw to był, podobało mnie się. Generalnie jeden z najlepszych odcinków w tym sezonie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi