Skocz do zawartości

American Horror Story

Featured Replies

Opublikowano

Raczej odpuszczam. Nie zdołałem domęczyć do końca ostatniego sezonu, choć Gaga nawet dawała radę.
  • 1 miesiąc temu...
  • Odpowiedzi 296
  • Wyświetleń 23,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Mówię tylko że to moja opinia co teraz napiszę.   Wróciłem do serialu po przerwanym pierwszym sezonie i widzę że wcale lepiej nie jest a nawet gorzej, w tym serialu chyba gatunki się pomieszały bo c

• Nie zgadzam się, własnie jest bardzo dobry klimat. Tak jak pisałem wcześniej, spodziewałem się parady duchów a idą inną drogą, widać że nie chcą kopiować pierwszego sezonu tylko coś nowego pokazać.

• Ostatni sezon "Cult" też możesz sobie do prasowania załączyć. Resztę zaorać.

Opublikowano

Gdyby kogoś interesowało, wystartował dziś 6. sezon. Jest i launch trailer.

Podobno do samego końca utrzymano w tajemnicy, o czym będzie opowiadać najnowsza seria. Ja po Hotelu mam taki niesmak, że nawet tego nie  śledziłem. :/
Opublikowano

Gdyby kogoś interesowało, wystartował dziś 6. sezon. Jest i launch trailer.

https://www.youtube.com/watch?v=BwtVKrhjybE

Podobno do samego końca utrzymano w tajemnicy, o czym będzie opowiadać najnowsza seria. Ja po Hotelu mam taki niesmak, że nawet tego nie śledziłem. :/

Nie utrzymano bo już parę tygodni temu wiedziałem o czym będzie. Słowo klucz-

"Croatoan".

Opublikowano

Na razie 6 sezon zapowiada się nieźle. Żeby tylko za chwilę nie wyskoczyła Gaga i nie zaczęła gwałcić ludzi dildo-wiertłem. 5 sezon był tragiczny.

Opublikowano

Atmosfera całkiem spoko, tylko na ten moment niezbyt mnie ten rodzaj narracji przekonuje. Zobaczymy po kilku epizodach, jak na razie niewiele się działo.

Opublikowano

Czy po pierwszym i drugim sezonie któryś był jeszcze w miarę do pooglądania?

Opublikowano

nie

Opublikowano

Pamiętam, że w trzecim (Coven?) było kilka całkiem miłych dla oka panien, ale wiadomo - to kwestia gustu. I to chyba jedyne, co jako tako mogło się w nim podobać. Kolejnych sezonów już absolutnie bym nie ruszał, acz rozważam danie szansy najnowszemu, jak już się kilka epów uzbiera.

Edytowane przez Frantik

Opublikowano

Pamiętam, że w trzecim (Coven?) było kilka całkiem miłych dla oka panien, ale wiadomo - to kwestia gustu.

maxresdefault.jpg

Opublikowano

dobre suki

Opublikowano

Murzynka jak sobie robiła palcówę to mało co nie obrzygałem telewizora.

Sezony 3 i 4 można w sumie zaorać, chociaż cyrkowy miał momenty.

'Hotel' za to dobry jest i nie powinno się go pomijać.

I są wizyty postaci z innych sezonów.

Zaraz odpalam nowy.

Edytowane przez Masorz

Opublikowano

Wracam znowu po długiej nieobecności (po 2 genialnych pierwszych sezonach, dałem na luz w połowie 3).  Pierwszy odcinek był niezły, może tylko ta naracja mi nie pasuje, ale ogólnie wciąga. 

Opublikowano

Ja również po Coven odpuściłem ten serial, ale nagrałem sobie pierwszy ep tego nowego. Mam ochotę na serial z dreszczykiem, mam nadzieję, że będzie ok.

Edytowane przez chris85

Opublikowano

Rozpoczęcie nowego sezonu.

Setting fajny, muza daje radę tylko te wstawki z komentarzem mi strasznie rozwalają (całkiem niezły) klimat.

Kurde, muszą się tego pozbyć albo przynajmniej ograniczyć.

Najlepszą sceną tego odcinka była 'kąpiel'.

Ciekawe kiedy pojawią się inni aktorzy z poprzednich sezonów.

Czekam na jakieś naprawdę barwne postaci.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ano, po dwóch epach rzekłbym, że jest całkiem, całkiem. Klimacik przywodzi na myśl trochę tych pokręconych rednecków z nadchodzącego Resident Evil 7, co mi jak najbardziej pasuje. :)

Opublikowano

W sumie to fajnie by było, gdyby na końcu się okazało, że ci opowiadający ludzie to wszystko zmyślili.

Opublikowano

Mojego dziadka, który jest myśliwym nawiedził kiedyś w lesie szatan w różowych spodniach i czerwonej bluzie. Tarzał się po ziemi, jadł jabłka i gonił mojego dziadka przez kilka kilometrów. Innym razem dziadek widział Leśne Panny, a także był prześladowany przez ducha innego myśliwego-samobójcy. Z kolei wujek mojego dziadka spotkał pewnej nocy diabła pod postacią zająca. Nie wykluczam więc istnienia duchów lub też innych zjawisk paranormalnych.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Mimo wszystko był zonk jak w szóstym epizodzie okazało się, że tak naprawdę

oglądamy rzekomo ustawioną szopkę pod reality show

choć mi od początku nie pasowało, że mamy innych aktorów w tych wstawkach paradokumentalnych, a innych we "właściwym" serialu.