Opublikowano 28 lipca 20168 l Raczej odpuszczam. Nie zdołałem domęczyć do końca ostatniego sezonu, choć Gaga nawet dawała radę.
Opublikowano 15 września 20168 l Gdyby kogoś interesowało, wystartował dziś 6. sezon. Jest i launch trailer. Podobno do samego końca utrzymano w tajemnicy, o czym będzie opowiadać najnowsza seria. Ja po Hotelu mam taki niesmak, że nawet tego nie śledziłem.
Opublikowano 15 września 20168 l Gdyby kogoś interesowało, wystartował dziś 6. sezon. Jest i launch trailer. https://www.youtube.com/watch?v=BwtVKrhjybE Podobno do samego końca utrzymano w tajemnicy, o czym będzie opowiadać najnowsza seria. Ja po Hotelu mam taki niesmak, że nawet tego nie śledziłem. Nie utrzymano bo już parę tygodni temu wiedziałem o czym będzie. Słowo klucz- "Croatoan".
Opublikowano 15 września 20168 l Ja wciąż kisze gdzieś w połowie 4tego sezonu i jakoś ruszyć z tym nie moge ...
Opublikowano 16 września 20168 l Na razie 6 sezon zapowiada się nieźle. Żeby tylko za chwilę nie wyskoczyła Gaga i nie zaczęła gwałcić ludzi dildo-wiertłem. 5 sezon był tragiczny.
Opublikowano 18 września 20168 l Atmosfera całkiem spoko, tylko na ten moment niezbyt mnie ten rodzaj narracji przekonuje. Zobaczymy po kilku epizodach, jak na razie niewiele się działo.
Opublikowano 18 września 20168 l Czy po pierwszym i drugim sezonie któryś był jeszcze w miarę do pooglądania?
Opublikowano 18 września 20168 l Pamiętam, że w trzecim (Coven?) było kilka całkiem miłych dla oka panien, ale wiadomo - to kwestia gustu. I to chyba jedyne, co jako tako mogło się w nim podobać. Kolejnych sezonów już absolutnie bym nie ruszał, acz rozważam danie szansy najnowszemu, jak już się kilka epów uzbiera. Edytowane 18 września 20168 l przez Frantik
Opublikowano 18 września 20168 l Pamiętam, że w trzecim (Coven?) było kilka całkiem miłych dla oka panien, ale wiadomo - to kwestia gustu.
Opublikowano 18 września 20168 l Murzynka jak sobie robiła palcówę to mało co nie obrzygałem telewizora. Sezony 3 i 4 można w sumie zaorać, chociaż cyrkowy miał momenty. 'Hotel' za to dobry jest i nie powinno się go pomijać. I są wizyty postaci z innych sezonów. Zaraz odpalam nowy. Edytowane 18 września 20168 l przez Masorz
Opublikowano 19 września 20168 l Dobry był epizod o kolesiu co miał drugą twarz z tyłu głowy. Niestety potem gdzieś uszło życie z tego serialu.
Opublikowano 19 września 20168 l Wracam znowu po długiej nieobecności (po 2 genialnych pierwszych sezonach, dałem na luz w połowie 3). Pierwszy odcinek był niezły, może tylko ta naracja mi nie pasuje, ale ogólnie wciąga.
Opublikowano 19 września 20168 l Ja również po Coven odpuściłem ten serial, ale nagrałem sobie pierwszy ep tego nowego. Mam ochotę na serial z dreszczykiem, mam nadzieję, że będzie ok. Edytowane 19 września 20168 l przez chris85
Opublikowano 19 września 20168 l Rozpoczęcie nowego sezonu. Setting fajny, muza daje radę tylko te wstawki z komentarzem mi strasznie rozwalają (całkiem niezły) klimat. Kurde, muszą się tego pozbyć albo przynajmniej ograniczyć. Najlepszą sceną tego odcinka była 'kąpiel'. Ciekawe kiedy pojawią się inni aktorzy z poprzednich sezonów. Czekam na jakieś naprawdę barwne postaci.
Opublikowano 28 września 20168 l Ano, po dwóch epach rzekłbym, że jest całkiem, całkiem. Klimacik przywodzi na myśl trochę tych pokręconych rednecków z nadchodzącego Resident Evil 7, co mi jak najbardziej pasuje.
Opublikowano 1 października 20168 l W sumie to fajnie by było, gdyby na końcu się okazało, że ci opowiadający ludzie to wszystko zmyślili.
Opublikowano 1 października 20168 l Mojego dziadka, który jest myśliwym nawiedził kiedyś w lesie szatan w różowych spodniach i czerwonej bluzie. Tarzał się po ziemi, jadł jabłka i gonił mojego dziadka przez kilka kilometrów. Innym razem dziadek widział Leśne Panny, a także był prześladowany przez ducha innego myśliwego-samobójcy. Z kolei wujek mojego dziadka spotkał pewnej nocy diabła pod postacią zająca. Nie wykluczam więc istnienia duchów lub też innych zjawisk paranormalnych.
Opublikowano 1 października 20168 l Zapraszamy tutaj: http://www.psxextreme.info/topic/100541-duchy-boisz-sie-nie-zazyj-tabaki/
Opublikowano 29 października 20168 l Mimo wszystko był zonk jak w szóstym epizodzie okazało się, że tak naprawdę oglądamy rzekomo ustawioną szopkę pod reality show choć mi od początku nie pasowało, że mamy innych aktorów w tych wstawkach paradokumentalnych, a innych we "właściwym" serialu.