Skocz do zawartości

American Horror Story

Figaro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Nowy odcinek bardzo spoko. Trochę za dużo gore jak na moje, ale generalnie podoba mi się dopiero druga część sezonu. Pierwsza przez swoją formułę i to, że wiadomo, że wszystko "dobrze" się skończyło, była trochę nudna. Następny odcinek jest już ostatni?

Edytowane przez Szwed
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Dobra, jestem po dziewiątym odcinku i jest moc. Im głębiej w las tym więcej drzew. Trup ściele się gęsto, ale w sumie w AMH zawsze tak było (przynajmniej w pierwszych dwóch sezonach, bo potem nie oglądałem). Ostatnia część dziewiątego odcinka i sceny takie jak

wyciąganie flaków z rozciętego bebecha, czy palenie żywcem nastolatków

to niezłe gore.

Ciekawe co będzie w dziesiątym odcinku, nie mogę się doczekać.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Finał za nami. Przez pierwszą połowę zniesmaczała mnie ilość tej "telewizyjnej incepcji", z kolejnymi programami wewnątrz serialu i w ogóle jakieś mdłe to było. Dopiero, gdy akcja na dobre przeniosła się 

do posiadłości

kolory wróciły i same zakończenie jak dla mnie na plus. Mimo paru wolniejszych odcinków, to generalnie cały sezon sztosik, chyba najlepszy od czasów Asylum. :)

Opublikowano

Dobrze, że komuś się podobało. Dla mnie to było takie samo dno jak nastoletnie czarodziejki, cyrk i hotel z Lejdi G. Ten serial zrobił się tak chaotyczny i niedorzecznie głupi, że aż ciężko na to patrzeć. A z horrorem nie ma już nic wspólnego.

• 1 miesiąc temu...
  • 7 miesięcy temu...
Opublikowano

Odpadłem po 2 odcinkach poprzedniego (w sumie wyżej pisałem) i nie zapowiada się, abym miał powrócić do oglądania.

Za to następny sezon 'American Crime Story' jak najbardziej zamierzam.

• 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano (edytowane)

Ano, niestety. Ronoake miało przynajmniej jakiś klimat (do pewnego momentu) i fajną miejscówkę, a tutaj prawie zupełnie nic nie robi. :/ Pierwsze 2-3 odcinki były nawet w jakiś sposób obiecujące, ale dalej to już szkoda strzępić klawiatury według mnie.

Edytowane przez Frantik
  • 2 miesiące temu...
  • 5 miesięcy temu...