Skocz do zawartości

American Horror Story

Featured Replies

• Odpowiedzi 296
  • Wyświetleń 23,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Mówię tylko że to moja opinia co teraz napiszę.   Wróciłem do serialu po przerwanym pierwszym sezonie i widzę że wcale lepiej nie jest a nawet gorzej, w tym serialu chyba gatunki się pomieszały bo c

• Nie zgadzam się, własnie jest bardzo dobry klimat. Tak jak pisałem wcześniej, spodziewałem się parady duchów a idą inną drogą, widać że nie chcą kopiować pierwszego sezonu tylko coś nowego pokazać.

• Ostatni sezon "Cult" też możesz sobie do prasowania załączyć. Resztę zaorać.

Opublikowano

Przecież od początku było wiadomo, że to rekonstrukcja wydarzeń 

:frog: 

Jakoś mi to uleciało. A myślałem, że taki fajny twist się trafił. :D

Opublikowano

Nowy odcinek bardzo spoko. Trochę za dużo gore jak na moje, ale generalnie podoba mi się dopiero druga część sezonu. Pierwsza przez swoją formułę i to, że wiadomo, że wszystko "dobrze" się skończyło, była trochę nudna. Następny odcinek jest już ostatni?

Edytowane przez Szwed

Opublikowano

Nie, w tym roku jest 10 odcinków.

Ja odpadłem po drugim, jak się odkopię z innych to pewnie nadrobię.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Dobra, jestem po dziewiątym odcinku i jest moc. Im głębiej w las tym więcej drzew. Trup ściele się gęsto, ale w sumie w AMH zawsze tak było (przynajmniej w pierwszych dwóch sezonach, bo potem nie oglądałem). Ostatnia część dziewiątego odcinka i sceny takie jak

wyciąganie flaków z rozciętego bebecha, czy palenie żywcem nastolatków

to niezłe gore.

Ciekawe co będzie w dziesiątym odcinku, nie mogę się doczekać.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Finał za nami. Przez pierwszą połowę zniesmaczała mnie ilość tej "telewizyjnej incepcji", z kolejnymi programami wewnątrz serialu i w ogóle jakieś mdłe to było. Dopiero, gdy akcja na dobre przeniosła się 

do posiadłości

kolory wróciły i same zakończenie jak dla mnie na plus. Mimo paru wolniejszych odcinków, to generalnie cały sezon sztosik, chyba najlepszy od czasów Asylum. :)

Opublikowano

Dobrze, że komuś się podobało. Dla mnie to było takie samo dno jak nastoletnie czarodziejki, cyrk i hotel z Lejdi G. Ten serial zrobił się tak chaotyczny i niedorzecznie głupi, że aż ciężko na to patrzeć. A z horrorem nie ma już nic wspólnego.

• 1 miesiąc temu...
  • 7 miesięcy temu...
Opublikowano

Odpadłem po 2 odcinkach poprzedniego (w sumie wyżej pisałem) i nie zapowiada się, abym miał powrócić do oglądania.

Za to następny sezon 'American Crime Story' jak najbardziej zamierzam.

Opublikowano

Masorz to i tak lepiej niż ja. Ja się zatrzymałem w połowie cyrku (chyba 4 sezon) i nie potrafie ruszyć do przodu.

Opublikowano

I tak wiadomo, że nowy sezon to będzie jedno wielkie jechanie po Trumpie. Szkoda, że ten serial od kilku lat nie ma już nic wspólnego z horrorem.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ogląda ktoś? Pierwszy odcinek całkiem niezły, na pewno lepszy niż poprzednie sezony. Jestem ciekawy jak to dalej się rozwinie.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Jestem ciekawy jak to dalej się rozwinie.

Potem jest co raz gorzej. Co za gówno ten sezon jest to  :yao:  Trzymajcie się od tego z daleka.

Edytowane przez sprite

Opublikowano

Ano, niestety. Ronoake miało przynajmniej jakiś klimat (do pewnego momentu) i fajną miejscówkę, a tutaj prawie zupełnie nic nie robi. :/ Pierwsze 2-3 odcinki były nawet w jakiś sposób obiecujące, ale dalej to już szkoda strzępić klawiatury według mnie.

Edytowane przez Frantik

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

A może być i w prehistorii. Tym razem już chyba definitywnie podziękuję. Nie ma co sobie robić nadziei, ze tym razem może będzie lepiej. :/

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Wyszedł jakiś znośny sezon, taki wiecie do prasowanka? Ostatni jaki oglądałem, to był bodajże Coven. Nie mam jakiś wielkich oczekiwań, tylko żeby był lepszy niż The Walking Dead xD

Opublikowano

Ronoake, tak do trzech czwartych. No ale to tylko moje zdanie, a i średnio obiektywne, bo lubię te klimaty wczesnoamerykańskich osadników. :lapka: