Opublikowano 30 października 20168 l Przecież od początku było wiadomo, że to rekonstrukcja wydarzeń Jakoś mi to uleciało. A myślałem, że taki fajny twist się trafił.
Opublikowano 2 listopada 20168 l Nowy odcinek bardzo spoko. Trochę za dużo gore jak na moje, ale generalnie podoba mi się dopiero druga część sezonu. Pierwsza przez swoją formułę i to, że wiadomo, że wszystko "dobrze" się skończyło, była trochę nudna. Następny odcinek jest już ostatni? Edytowane 3 listopada 20168 l przez Szwed
Opublikowano 2 listopada 20168 l Nie, w tym roku jest 10 odcinków. Ja odpadłem po drugim, jak się odkopię z innych to pewnie nadrobię.
Opublikowano 13 listopada 20168 l Dobra, jestem po dziewiątym odcinku i jest moc. Im głębiej w las tym więcej drzew. Trup ściele się gęsto, ale w sumie w AMH zawsze tak było (przynajmniej w pierwszych dwóch sezonach, bo potem nie oglądałem). Ostatnia część dziewiątego odcinka i sceny takie jak wyciąganie flaków z rozciętego bebecha, czy palenie żywcem nastolatków to niezłe gore. Ciekawe co będzie w dziesiątym odcinku, nie mogę się doczekać.
Opublikowano 23 listopada 20168 l Finał za nami. Przez pierwszą połowę zniesmaczała mnie ilość tej "telewizyjnej incepcji", z kolejnymi programami wewnątrz serialu i w ogóle jakieś mdłe to było. Dopiero, gdy akcja na dobre przeniosła się do posiadłości kolory wróciły i same zakończenie jak dla mnie na plus. Mimo paru wolniejszych odcinków, to generalnie cały sezon sztosik, chyba najlepszy od czasów Asylum.
Opublikowano 23 listopada 20168 l Dobrze, że komuś się podobało. Dla mnie to było takie samo dno jak nastoletnie czarodziejki, cyrk i hotel z Lejdi G. Ten serial zrobił się tak chaotyczny i niedorzecznie głupi, że aż ciężko na to patrzeć. A z horrorem nie ma już nic wspólnego.
Opublikowano 13 stycznia 20178 l 8 i 9 sezon potwierdzony http://www.filmweb.pl/news/B%C4%99dzie+%C3%B3sma+i+dziewi%C4%85ta+ods%C5%82ona+%22American+Horror+Story%22-121210
Opublikowano 22 sierpnia 20177 l Odpadłem po 2 odcinkach poprzedniego (w sumie wyżej pisałem) i nie zapowiada się, abym miał powrócić do oglądania. Za to następny sezon 'American Crime Story' jak najbardziej zamierzam.
Opublikowano 22 sierpnia 20177 l Masorz to i tak lepiej niż ja. Ja się zatrzymałem w połowie cyrku (chyba 4 sezon) i nie potrafie ruszyć do przodu.
Opublikowano 22 sierpnia 20177 l Nie dziwię się. Cyrk i hotel to wielkie gówno. Edytowane 22 sierpnia 20177 l przez sprite
Opublikowano 23 sierpnia 20177 l I tak wiadomo, że nowy sezon to będzie jedno wielkie jechanie po Trumpie. Szkoda, że ten serial od kilku lat nie ma już nic wspólnego z horrorem.
Opublikowano 8 września 20177 l Ogląda ktoś? Pierwszy odcinek całkiem niezły, na pewno lepszy niż poprzednie sezony. Jestem ciekawy jak to dalej się rozwinie.
Opublikowano 26 października 20177 l Jestem ciekawy jak to dalej się rozwinie. Potem jest co raz gorzej. Co za gówno ten sezon jest to Trzymajcie się od tego z daleka. Edytowane 26 października 20177 l przez sprite
Opublikowano 28 października 20177 l Ano, niestety. Ronoake miało przynajmniej jakiś klimat (do pewnego momentu) i fajną miejscówkę, a tutaj prawie zupełnie nic nie robi. :/ Pierwsze 2-3 odcinki były nawet w jakiś sposób obiecujące, ale dalej to już szkoda strzępić klawiatury według mnie. Edytowane 28 października 20177 l przez Frantik
Opublikowano 6 stycznia 20187 l 8 sezon będzie "w przyszłości" “All I’ll say about it is I want to go to the future — still topical, but the future, which I’ve never done.” https://screenrant.com/american-horror-story-season-8-setting-details/
Opublikowano 6 stycznia 20187 l A może być i w prehistorii. Tym razem już chyba definitywnie podziękuję. Nie ma co sobie robić nadziei, ze tym razem może będzie lepiej.
Opublikowano 23 czerwca 20186 l Wyszedł jakiś znośny sezon, taki wiecie do prasowanka? Ostatni jaki oglądałem, to był bodajże Coven. Nie mam jakiś wielkich oczekiwań, tylko żeby był lepszy niż The Walking Dead xD
Opublikowano 23 czerwca 20186 l Ronoake, tak do trzech czwartych. No ale to tylko moje zdanie, a i średnio obiektywne, bo lubię te klimaty wczesnoamerykańskich osadników.