Skocz do zawartości

American Horror Story

Featured Replies

• Odpowiedzi 296
  • Wyświetleń 24 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Mówię tylko że to moja opinia co teraz napiszę.   Wróciłem do serialu po przerwanym pierwszym sezonie i widzę że wcale lepiej nie jest a nawet gorzej, w tym serialu chyba gatunki się pomieszały bo c

• Nie zgadzam się, własnie jest bardzo dobry klimat. Tak jak pisałem wcześniej, spodziewałem się parady duchów a idą inną drogą, widać że nie chcą kopiować pierwszego sezonu tylko coś nowego pokazać.

• Ostatni sezon "Cult" też możesz sobie do prasowania załączyć. Resztę zaorać.

Opublikowano

Cult obejrzałem gdzieś tak do połowy, potem dałem sobie spokój. No ale z braku laku chyba w końcu go skończę w ten weekend.

Opublikowano

O fajnie, to chyba wrócę do serialu po kompletnym olaniu dwóch ostatnich sezonów. 

@chris85 'Hotel' to był dobry sezon i miał klimat. Na upartego nawet czwarty, cyrkowy.

Opublikowano

W cyrku fajny był klaln, no i te odcinku o tym gościu co miał drugą twarz z tyłu głowy. Reszty w sumie już nie pamiętam.

Opublikowano

Jak to, a role Vica z The Shield i Barneya z HIMYM? Nawet Emma Roberts wyjątkowo dobrze zagrała swoją rolę. Tejcik jako Edward Nożycoręki też dał radę. 

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

I do tego Jessica Lange potwierdzona w obsadzie 9 sezonu. Ja tam hajpu na nią nigdy nie rozumiałem, ale jak widać ma fanów :dunno:

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Kurła, już? Myślałem, że to na październik i zdążę nadrobić Murder House :frog:

Opublikowano

Z Murder House to by mi pasowało jakiś recap obejrzeć albo nawet częściowo odświeżyć. 

Opublikowano

Dalej seria nie odbiła dna. 8 sezon bardziej przypomina komedię, a nie horror. Ten sam problem był zresztą z 6 i 7 serią.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Wut? Coven to chyba najgorszy sezon, Hotel można śmiało oglądać i od biedy Freak Show. Asylum wiadomo- najlepsze.