Opublikowano 23 czerwca 20186 l Ostatni sezon "Cult" też możesz sobie do prasowania załączyć. Resztę zaorać.
Opublikowano 23 czerwca 20186 l Cult obejrzałem gdzieś tak do połowy, potem dałem sobie spokój. No ale z braku laku chyba w końcu go skończę w ten weekend.
Opublikowano 23 czerwca 20186 l Tak BTW nowy sezon to będzie crossover pierwszego i trzeciego sezonu.
Opublikowano 1 lipca 20186 l O fajnie, to chyba wrócę do serialu po kompletnym olaniu dwóch ostatnich sezonów. @chris85 'Hotel' to był dobry sezon i miał klimat. Na upartego nawet czwarty, cyrkowy.
Opublikowano 2 lipca 20186 l W cyrku fajny był klaln, no i te odcinku o tym gościu co miał drugą twarz z tyłu głowy. Reszty w sumie już nie pamiętam.
Opublikowano 2 lipca 20186 l Jak to, a role Vica z The Shield i Barneya z HIMYM? Nawet Emma Roberts wyjątkowo dobrze zagrała swoją rolę. Tejcik jako Edward Nożycoręki też dał radę.
Opublikowano 4 sierpnia 20186 l I do tego Jessica Lange potwierdzona w obsadzie 9 sezonu. Ja tam hajpu na nią nigdy nie rozumiałem, ale jak widać ma fanów
Opublikowano 7 sierpnia 20186 l Teaser sztos. Czuje, że to będzie dobry sezon. Edytowane 7 sierpnia 20186 l przez sprite
Opublikowano 13 września 20186 l Kurła, już? Myślałem, że to na październik i zdążę nadrobić Murder House
Opublikowano 14 września 20186 l Z Murder House to by mi pasowało jakiś recap obejrzeć albo nawet częściowo odświeżyć.
Opublikowano 15 września 20186 l Dalej seria nie odbiła dna. 8 sezon bardziej przypomina komedię, a nie horror. Ten sam problem był zresztą z 6 i 7 serią.
Opublikowano 15 listopada 20186 l Dwa pierwsze tylko są worth watching. Edytowane 16 listopada 20186 l przez sprite
Opublikowano 16 listopada 20186 l Wut? Coven to chyba najgorszy sezon, Hotel można śmiało oglądać i od biedy Freak Show. Asylum wiadomo- najlepsze.
Opublikowano 16 listopada 20186 l Już poprawiłem. Miałem na myśli dwa pierwsze sezony. Hotel był beznadziejny.