Frantik 2 570 Opublikowano 28 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 28 lipca 2016 Raczej odpuszczam. Nie zdołałem domęczyć do końca ostatniego sezonu, choć Gaga nawet dawała radę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Frantik 2 570 Opublikowano 15 września 2016 Udostępnij Opublikowano 15 września 2016 Gdyby kogoś interesowało, wystartował dziś 6. sezon. Jest i launch trailer. Podobno do samego końca utrzymano w tajemnicy, o czym będzie opowiadać najnowsza seria. Ja po Hotelu mam taki niesmak, że nawet tego nie śledziłem. Cytuj Odnośnik do komentarza
MichAelis 5 616 Opublikowano 15 września 2016 Udostępnij Opublikowano 15 września 2016 Hotel był nawet dobry przecie. Nastawiłem na foxa, zaraz zobaczę Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 193 Opublikowano 15 września 2016 Udostępnij Opublikowano 15 września 2016 Gdyby kogoś interesowało, wystartował dziś 6. sezon. Jest i launch trailer. https://www.youtube.com/watch?v=BwtVKrhjybE Podobno do samego końca utrzymano w tajemnicy, o czym będzie opowiadać najnowsza seria. Ja po Hotelu mam taki niesmak, że nawet tego nie śledziłem. Nie utrzymano bo już parę tygodni temu wiedziałem o czym będzie. Słowo klucz- "Croatoan". Cytuj Odnośnik do komentarza
Mani 685 Opublikowano 15 września 2016 Udostępnij Opublikowano 15 września 2016 Ja wciąż kisze gdzieś w połowie 4tego sezonu i jakoś ruszyć z tym nie moge ... Cytuj Odnośnik do komentarza
Pix 908 Opublikowano 16 września 2016 Udostępnij Opublikowano 16 września 2016 Na razie 6 sezon zapowiada się nieźle. Żeby tylko za chwilę nie wyskoczyła Gaga i nie zaczęła gwałcić ludzi dildo-wiertłem. 5 sezon był tragiczny. Cytuj Odnośnik do komentarza
MichAelis 5 616 Opublikowano 18 września 2016 Udostępnij Opublikowano 18 września 2016 Pierwszy odcinek okejka, zobaczymy jak dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza
TheAceOfSpades 482 Opublikowano 18 września 2016 Udostępnij Opublikowano 18 września 2016 Atmosfera całkiem spoko, tylko na ten moment niezbyt mnie ten rodzaj narracji przekonuje. Zobaczymy po kilku epizodach, jak na razie niewiele się działo. Cytuj Odnośnik do komentarza
bartiz 1 614 Opublikowano 18 września 2016 Udostępnij Opublikowano 18 września 2016 Czy po pierwszym i drugim sezonie któryś był jeszcze w miarę do pooglądania? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 18 września 2016 Udostępnij Opublikowano 18 września 2016 nie Cytuj Odnośnik do komentarza
Frantik 2 570 Opublikowano 18 września 2016 Udostępnij Opublikowano 18 września 2016 (edytowane) Pamiętam, że w trzecim (Coven?) było kilka całkiem miłych dla oka panien, ale wiadomo - to kwestia gustu. I to chyba jedyne, co jako tako mogło się w nim podobać. Kolejnych sezonów już absolutnie bym nie ruszał, acz rozważam danie szansy najnowszemu, jak już się kilka epów uzbiera. Edytowane 18 września 2016 przez Frantik Cytuj Odnośnik do komentarza
wojnar 1 892 Opublikowano 18 września 2016 Udostępnij Opublikowano 18 września 2016 Pamiętam, że w trzecim (Coven?) było kilka całkiem miłych dla oka panien, ale wiadomo - to kwestia gustu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 18 września 2016 Udostępnij Opublikowano 18 września 2016 dobre suki Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 193 Opublikowano 18 września 2016 Udostępnij Opublikowano 18 września 2016 (edytowane) Murzynka jak sobie robiła palcówę to mało co nie obrzygałem telewizora. Sezony 3 i 4 można w sumie zaorać, chociaż cyrkowy miał momenty. 'Hotel' za to dobry jest i nie powinno się go pomijać. I są wizyty postaci z innych sezonów. Zaraz odpalam nowy. Edytowane 18 września 2016 przez Masorz Cytuj Odnośnik do komentarza
Dud.ek 2 046 Opublikowano 19 września 2016 Udostępnij Opublikowano 19 września 2016 Dobry był epizod o kolesiu co miał drugą twarz z tyłu głowy. Niestety potem gdzieś uszło życie z tego serialu. Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 19 września 2016 Udostępnij Opublikowano 19 września 2016 Wracam znowu po długiej nieobecności (po 2 genialnych pierwszych sezonach, dałem na luz w połowie 3). Pierwszy odcinek był niezły, może tylko ta naracja mi nie pasuje, ale ogólnie wciąga. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 277 Opublikowano 19 września 2016 Udostępnij Opublikowano 19 września 2016 (edytowane) Ja również po Coven odpuściłem ten serial, ale nagrałem sobie pierwszy ep tego nowego. Mam ochotę na serial z dreszczykiem, mam nadzieję, że będzie ok. Edytowane 19 września 2016 przez chris85 Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 193 Opublikowano 19 września 2016 Udostępnij Opublikowano 19 września 2016 Rozpoczęcie nowego sezonu. Setting fajny, muza daje radę tylko te wstawki z komentarzem mi strasznie rozwalają (całkiem niezły) klimat. Kurde, muszą się tego pozbyć albo przynajmniej ograniczyć. Najlepszą sceną tego odcinka była 'kąpiel'. Ciekawe kiedy pojawią się inni aktorzy z poprzednich sezonów. Czekam na jakieś naprawdę barwne postaci. Cytuj Odnośnik do komentarza
Frantik 2 570 Opublikowano 28 września 2016 Udostępnij Opublikowano 28 września 2016 Ano, po dwóch epach rzekłbym, że jest całkiem, całkiem. Klimacik przywodzi na myśl trochę tych pokręconych rednecków z nadchodzącego Resident Evil 7, co mi jak najbardziej pasuje. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pix 908 Opublikowano 1 października 2016 Udostępnij Opublikowano 1 października 2016 W sumie to fajnie by było, gdyby na końcu się okazało, że ci opowiadający ludzie to wszystko zmyślili. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 193 Opublikowano 1 października 2016 Udostępnij Opublikowano 1 października 2016 No tak, bo przecież duchy istnieją naprawdę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pix 908 Opublikowano 1 października 2016 Udostępnij Opublikowano 1 października 2016 Mojego dziadka, który jest myśliwym nawiedził kiedyś w lesie szatan w różowych spodniach i czerwonej bluzie. Tarzał się po ziemi, jadł jabłka i gonił mojego dziadka przez kilka kilometrów. Innym razem dziadek widział Leśne Panny, a także był prześladowany przez ducha innego myśliwego-samobójcy. Z kolei wujek mojego dziadka spotkał pewnej nocy diabła pod postacią zająca. Nie wykluczam więc istnienia duchów lub też innych zjawisk paranormalnych. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 193 Opublikowano 1 października 2016 Udostępnij Opublikowano 1 października 2016 Zapraszamy tutaj: http://www.psxextreme.info/topic/100541-duchy-boisz-sie-nie-zazyj-tabaki/ Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 784 Opublikowano 5 października 2016 Udostępnij Opublikowano 5 października 2016 7 sezon potwierdzony. Cytuj Odnośnik do komentarza
Frantik 2 570 Opublikowano 29 października 2016 Udostępnij Opublikowano 29 października 2016 Mimo wszystko był zonk jak w szóstym epizodzie okazało się, że tak naprawdę oglądamy rzekomo ustawioną szopkę pod reality show choć mi od początku nie pasowało, że mamy innych aktorów w tych wstawkach paradokumentalnych, a innych we "właściwym" serialu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi