kanabis 22 419 Opublikowano 18 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 Dlaczego dzień w dzień siłka? Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 464 Opublikowano 18 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 (edytowane) raz nogi raz reszta. edit: zlecialo 10 kg od poczatku grudnia :x madafaka, od nowa zaczynam ;x Edytowane 18 Stycznia 2012 przez Czez Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 464 Opublikowano 13 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2012 Jako, ze zaliczylem 10kilogramowy spadek (sic!) zmienilem trening, aby szybko odbudować sile. mikrocykl: 1 dzien gora, drugi dzien dol Na poczatku robilem po 4 serie na grupe miesniowa, ale lepiej sluza mi 3 serie na grupe. Zasada jest banalnie prosta: zaczalem od ciezarow, ktorymi bylem w stanie zrobic 15 powtorzen w serii. Kazdego dnia dokladam ciezar, ale wciaz staram sie zrobic okolo 15 powtorzen (lub ile moge). Skoncze, gdy doje do ciezarow, ktorymi nie zrobie wiecej niz 4powtorzenia (pewnie bede robil wtedy przez pewien czas serie ze zdejmowanym obciazeniem i zakoncze cykl). Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 13 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2012 Tez postanowiłem robić taki cykl. Chciałem fbw, ale ćwiczenie nóg na jednym treningu z reszta z pożądnymi ciężarami jest niewykonalne. Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 464 Opublikowano 6 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 Zszedlem do 86 kg :potter: Czuje sie jak inny czlowiek + kilka lat mniej na ryju + wydolnosc jak u 18latka W zyciu sie lepiej nie czulem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Jakim 1 791 Opublikowano 7 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2012 ile masz wzrostu? Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazub 4 583 Opublikowano 7 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2012 nie przesadzasz dawid ? 90 przy twoim wzroście (187 jak dobrze pamiętam) to nie tak znowu dużo. ja mam teraz 93 i nie czuje się ociężały. Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 464 Opublikowano 8 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2012 (edytowane) Wydaje mi sie, ze jakbys zwalil teraz 7 kilosow to bys odczul roznice Wazylem juz 100 i nie bylo to dla mnie fajne. Wole miec talie osy i wysoka wydolnosc A przy mojej genetyce (bardzo chude kosci) utrzymanie takiej masy na zyle wymaga zbyt wielu wyrzeczen i podporzadkowania zycia silowni, ew. koksow, a ja nie chce ani jednego, ani drugiego. A jakby co zawsze moge w max 3 miechy odrobic, ale watpie zebym chcial Edytowane 8 Grudnia 2012 przez Dave Czezky Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi