Skocz do zawartości

Arctic Monkeys

NerkoWiktor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Ostatnio zacząłem słuchać. Humbug najlepszą płytą na razie, a dwie pierwsze fajne. Najnowsza ma tylko parę tracków wartych uwagi więc póki co się nie wsłuchiwałem się w nią za bardzo.

Edytowane przez MajorZero64
Opublikowano (edytowane)

ostatnio zdałem sobie sprawę, że w klipie do when teh sun goes down gra ta brzydula z misfits i ziomeczek z przekrętu!

http://www.youtube.com/watch?v=qBbk9IjRdO0

tym numerem swego czasu się zaraziłem za pośrednictwem pasma mtv rocks na polskim mtv póóóźno w nocy (jedyny czas kiedy leciały teledyski). ogólnie spoko klipy mają chłopaki, w sumie nic dziwnego - większość wyreżyserowana przez richard ayoede. w gimnazjumie byłem wielkim fanem. teraz słucham sporadycznie.

Edytowane przez tk___tk
Opublikowano (edytowane)

Zacząłem słuchać od 'Humbug' jak się dowiedziałem, że Josh był tego producentem. W przeciwieństwie do przedmówców, z dwóch pierwszych płyt lubię tylko parę singli- za dużo tam było chaosu i mieszanki różnych stylów, często np. miałem wrażenie, że to jakiś Franz Ferdinand. Natomiast wspomnianego 'Humbuga', jak i najnowszego 'Suck It and See' przesłuchałem już dziesiątki razy i jeszcze mi się nie znudziły.

A tak w ogóle to trzeba przyznać, że Turner ma wyje.bane teksty. Nawet Homme uważa go za jednego z najlepszych tekściarzy naszych czasów.

Edytowane przez qb3k
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Uwielbiam Arctic Monkeys i gdy tylko zobaczylem temat zaraz musialem skrobnac.

Ich najlepszy album to zdecydowanie who the fuck are arctic monkeys

http://www.youtube.com/watch?v=Kc6jfs620l0

Ten ich wokalista jak by mu tam nie bylo ma za(pipi)isty styl. Czeknijcie sobie koniecznie ostatni album Suck It And See. Przyzwoity kawalek rocka

Edytowane przez okens
  • 4 tygodnie później...
  • 3 miesiące temu...
  • 4 miesiące temu...
  • 1 rok później...
Opublikowano

Do i wanna know na ripicie leci codziennie mimo, że ch'ujowi na żywo są.