Etheor 547 Opublikowano 15 października 2011 Opublikowano 15 października 2011 (edytowane) http://www.youtube.com/watch?v=kvzqiDKDVzU Zapowiada się niezły powrót do korzeni 6 kwietnia w kinach poza Polską, u Nas 13 w 2012 roku. Edytowane 15 października 2011 przez famas_kg Cytuj
Dud.ek 2 058 Opublikowano 16 października 2011 Opublikowano 16 października 2011 śmieszyło mnie to w czasach gimnazjum, wiec połowa forum już robi miejsce na dysku na tego crapa. Cytuj
MaiorZero 1 400 Opublikowano 16 października 2011 Opublikowano 16 października 2011 Może jakbym się zatrzymał intelektualnie na 15 roku życia to bym czekał na to. (; Cytuj
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 16 października 2011 Opublikowano 16 października 2011 Jak na razie premiera roku 2012, czekam z niecierpliwością. Cytuj
JoZi 14 Opublikowano 2 listopada 2011 Opublikowano 2 listopada 2011 http://www.filmweb.pl/video/trailer/nr+2-26583 czekaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam Cytuj
MaZZeo 14 241 Opublikowano 3 listopada 2011 Opublikowano 3 listopada 2011 Dopiero się dowiedziałem o tym filmie, mega! Stara ekipa <3. Dla mnie trylogia to klasyk nad klasyki, niedawno oglądałem AP2 na MTV i po tylu latach dalej kozak Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 3 listopada 2011 Opublikowano 3 listopada 2011 http://www.filmweb.p...iler/nr+2-26583 czekaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam O ja pierdziu jaki kozak Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 7 kwietnia 2012 Opublikowano 7 kwietnia 2012 Sa recenzje... Czytam i w sumie czekam jak cholera. ;] Going to keep this short, because it's my first review, and I don't wamt to bore people. Saw an early screening today in Amsterdam, and I was really excited because the trailer promised a lot. And you know what? It was amazing! Simply because they made it as good as the original and the second movie. (I liked the first two but I personally think that the third one drifted away from the original theme a bit) I also liked how they made Stifler return to his original state. Crazy as always, doing things the way he wants to do. The other thing that I found good was that they briefly showed what everyone does after high school and what position they are at the moment. All in all, great film (what else could you expect from these guys), I'd say go see it, definitely worth your time! Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 8 kwietnia 2012 Opublikowano 8 kwietnia 2012 To już jest w kinach ??? Cytuj
raven_raven 12 014 Opublikowano 14 kwietnia 2012 Opublikowano 14 kwietnia 2012 (pipi)az, jutro na to idę . Cała seria trzyma poziom (a właściwie to nie trzyma i o to chodzi !), ale pierwsze części najlepsze. A teraz cała ekipa wraca... WOOOOOOOOOHOOOOOO! Cytuj
Amer 1 383 Opublikowano 14 kwietnia 2012 Opublikowano 14 kwietnia 2012 Widziałem wczoraj. Całkiem dobry... ku mojemu zaskoczeniu. Poziom części 1 i 2. Cytuj
Wolny 29 Opublikowano 14 kwietnia 2012 Opublikowano 14 kwietnia 2012 obejrzalem wczoraj w kinie,beka byla na cala sale,polecam Cytuj
raven_raven 12 014 Opublikowano 15 kwietnia 2012 Opublikowano 15 kwietnia 2012 No i obejrzane. Film jest świetny, klimacik oraz poziom pierwszej części. Fajnie znowu zobaczyć wszystkie stare mordy w akcji . Aha, cycków i penisów nie brakuje, jak zawsze. Cytuj
MichAelis 5 625 Opublikowano 16 kwietnia 2012 Opublikowano 16 kwietnia 2012 Potwierdzam co pisza wyzej. Bylem dzis. Bylo smiesznie, wiele ciekawych nawiazan do 1-3, warto zobaczyc. Jestem pozytywnie zaskoczony. Cytuj
MaZZeo 14 241 Opublikowano 17 kwietnia 2012 Opublikowano 17 kwietnia 2012 (edytowane) +1, dla mnie trylogia to klasyka, za to późniejszych części nie uznaje. Reunion jest mega, poziom beki dodatniej na poziomie trylogii, warto wydać hajs Mega plus dla twórców że postarali się ściągnąć takie mordy jak Sherminator czy Nadia które pojawiają się na minutę max. Edytowane 17 kwietnia 2012 przez MaZZeo Cytuj
Daffy 10 628 Opublikowano 19 kwietnia 2012 Opublikowano 19 kwietnia 2012 byłem i powtórzę zdanie wszystkich - dobra beka i wreszcie poziom starych rewelacyjnych pierwszych 3 części Cytuj
tukan 1 917 Opublikowano 21 kwietnia 2012 Opublikowano 21 kwietnia 2012 Podbijam. Byłem dziś i naprawdę się uśmiałem. Klimat i humor pierwszych dwóch części idealnie zachowany. Dobre kino na wybranie się ze znajomymi. Cytuj
kotlet_schabowy 2 733 Opublikowano 28 kwietnia 2012 Opublikowano 28 kwietnia 2012 (edytowane) Też byłem, całkiem niezły. Na poziomoe trylogii, a w stosunku do trójki to nawet troszkę lepiej (Stifler tam to była przesada). Trochę motywów jakby na siłę "obrzydliwych" bezpośredni zoom na chooya, scena ze sraką w lodówce na piwo a wcale jakoś specjalnie nie potrzebnych do śmiechu, ale to szczegół. Jakiegoś częstego wybuchania śmiechem nie było, raczej lekka beczka, ale i tak przyjemnie się ogląda i jak ktoś lubi stare części, to warto sprawdzić najnowszą. Aha, Kevin i Vicky jak zawsze choojowy wątek, za to epizodyczne wstawki z innymi starymi znajomymi (drugi i trzeci plan) spoko. Edytowane 28 kwietnia 2012 przez kotlet_schabowy Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 30 kwietnia 2012 Opublikowano 30 kwietnia 2012 Właśnie wróciłem z kina - świetny film. Aż ciężko uwierzyć, że to już czwarta część i wszystkie trzymają poziom. Cytuj
Yacek 852 Opublikowano 30 kwietnia 2012 Opublikowano 30 kwietnia 2012 Wszystkie trzymają poziom ? Nigga plz. Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 30 kwietnia 2012 Opublikowano 30 kwietnia 2012 Pewnie mnie znawca zaraz wyprowadzi z błędu... Cytuj
Gość Opublikowano 4 maja 2012 Opublikowano 4 maja 2012 Jestem po seansie. Jak zobaczyłem na ekranie magiczny rok 1999, czyli wtedy kiedy akurat zaczynałem szkołę średnią (tak dzieci, w latach 90!), to się lekko wzruszyłem. Trudno mi ocenić jakość filmu, który jest częścią serii na którą spoglądam (jak się wczoraj okazało) z sentymentem , robionej dla mojego pokolenia, uwczesnych nastolatków. Winę za kilkugodzinne wspominki zwalam na twórców American Reunion, dając mocne 8, bydlaki którym łezka w oku się nie zakręciła mogą wystawić o oczko mniej. Cytuj
Kalel 3 634 Opublikowano 5 maja 2012 Opublikowano 5 maja 2012 Właśnie wróciłem. Nie jest to kino dla fanów niskobudżetowych surrealistycznych filmów produkcji czeskiej, bardziej dla kogoś kto może sobie pozwolić na wypad w gronie znajomych na, swego rodzaju, podsumowanie serii która zna od dziecka (w moim przypadku to będzie od 12 roku życia). Dobra, i co najważniejsze, śmieszna zabawa. 7/10. Tak jak i reszta serii. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi