Skocz do zawartości

PSX Extreme #171

Featured Replies

Opublikowano

Co do tych tekstów o wyższości PC nad konsolami w Playboxie - po prostu pismo robią goście którzy całe życie grają/grali na kompach. W fppki, strategie - mycha + klawiatura. A teraz konsole takie modne, robią pismo o nich to i musieli sobie jakieś sprawić. :)

Poza tym wkurzają mnie screeny - w recce NfS:TR, same z replayów, czy cut scenek.

W "Extrimie" też ostatnio coraz więcej ładnych screenów wybranych chyba przez wydawcę. Robicie jeszcze autorskie screeny?

• Odpowiedzi 204
  • Wyświetleń 28,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Dobry numer, od pyty recenzji, świetne podsumowanie gier z gackiem w roli głównej, wspomnienie MM   Co nie zagrało: - recka Dark Souls, imo Zax nie bardzo czuje ten tytuł, recenzja u konkurencji o

• Z krytyką odnośnie Zaxa i jego kącika RPG kompletnie się nie zgadzam, kolo często dostaje zaledwie jedną stronę, ale nawet tak niewielką ilość miejsca potrafi należycie wykorzystać. Ciekawe felietony,

• trzymajac sie dyskursu gumpowskiego powiem Ci Orson "run Orson, run...... away" a tak troche bardziej powaznie to proponuje zmienic nazwe tego topicu na "orson radzi" bo Ty chyba wszystko wiesz najlep

Opublikowano

Robicie.

Nie zawsze czas/logistyka/dostępność kodu/debuga/innego sprzętu na to pozwala, ale czasami nie mamy wyjścia, żeby nie wyszło kuriozum. Np. recka FPS-a bez ujęć FPP czy HUD-a... :)

Opublikowano

Małe pytanko - kiedy można spodziewać się aktualizacji listy TOP 11 do numeru 172? Póki co nadal wisi "stare" głosowanie, bez nowych tytułów.

Opublikowano
  • Autor

Listę aktualizowaliśmy, bazując na grach, które były dostępne ok. 15 października (stąd niektórych tytułów nie ma, bo np. premierę miały na przełomie października i listopada, a w ankiecie nie dajemy gier, których jeszcze nie ma). Także wszystkie nowości trafią dosłownie na dniach i będzie można na nie głosować do numeru 173.

Opublikowano
  • Autor

Perez- w nowym numerze pokaz wreszie swojego prawdziwego ryja :bomb_ie:

Mam przygotowane jeszcze ze 20 różnych fotek :).

@grzybiarz: duuuuużo recenzji (co prawda wyznaję zasadę jakości nad ilość, ale fakt faktem wzięliśmy pod lupę więcej gier niż w numerze listopadowym), tradycyjnie będzie co poczytać (To Było Grane - WipEout, Pryzmat Serii, O co chodzi..., kąciki w komplecie, w tym powrót sportowego, felietony). Szczegóły po weekendzie.

Opublikowano

Perez- w nowym numerze pokaz wreszie swojego prawdziwego ryja :bomb_ie:

Mam przygotowane jeszcze ze 20 różnych fotek :).

@grzybiarz: duuuuużo recenzji (co prawda wyznaję zasadę jakości nad ilość, ale fakt faktem wzięliśmy pod lupę więcej gier niż w numerze listopadowym), tradycyjnie będzie co poczytać (To Było Grane - WipEout, Pryzmat Serii, O co chodzi..., kąciki w komplecie, w tym powrót sportowego, felietony). Szczegóły po weekendzie.

Po weekendzie to powinien pojawic sie kolejny numer w kioskach bo to bedzie juz 21 a prenumerata pewnie jak zwykle pewnie ze 3 dni po tym jak pojawi sie w kioskach...

Opublikowano

Ja już czekam na nowy numerek, cholera, może jakiś przeciek? :)

Chyba nie pod kioskiem :) , a przeciek mam w piwnicy:). Ja też czekam na pierwszy egzemplarz:) w drukarni.

Edytowane przez Tokugawa1982

Opublikowano

na PPE było zdjęcie Pereza (chyba ze mi się pomyliło)

Opublikowano
  • Autor

Eee, teraz mamy ładniejsze ściany ;).

Opublikowano

jaka mina :D pewnie czyta me posty na temat spóźnienia premiery numeru hehe

Opublikowano
  • Autor

Lepiej żebyś nie widział, jak wyglądam, gdy czytam jakiekolwiek Twoje posty ;):D. A ta fotka akurat jest gdzieś bodaj z połowy lipca.

Opublikowano

Lepiej żebyś nie widział, jak wyglądam, gdy czytam jakiekolwiek Twoje posty ;):D. A ta fotka akurat jest gdzieś bodaj z połowy lipca.

strzelam ze tak:

Rzal.gif

Opublikowano

Nic nie widać, chyba tak

awesome.gif?w=394&h=310

Dobra, możecie wrzucić zapowiedź nowego numeru.

Opublikowano
  • Autor

Zapowiedź pojawi się po weekendzie (proszę spodziewać się w poniedziałek wieczorem/wtorek rano).

Opublikowano

Będzie w nowym numerze recenzja Saint's Row: The Third?

Opublikowano

Zapowiedź pojawi się po weekendzie (proszę spodziewać się w poniedziałek wieczorem/wtorek rano).

a magazynu w kioskach kiedy można się spodziewać?

Opublikowano
  • Autor

Znowu jakieś opóźnienia?

Nie ma żadnych opóźnień (póki co, odpukać :)). Akurat w tym miesiącu numer wyjdzie w środę, 23 listopada. Prenumeraty zostały już rozesłane, także prenumeratorzy powinni dostać numer poniedziałek/wtorek.

@Rozi: tak, będzie.

Opublikowano

Znowu jakieś opóźnienia?

Nie ma żadnych opóźnień (póki co, odpukać :)). Akurat w tym miesiącu numer wyjdzie w środę, 23 listopada. Prenumeraty zostały już rozesłane, także prenumeratorzy powinni dostać numer poniedziałek/wtorek.

@Rozi: tak, będzie.

A gdzieś to było napisane, że 23, może coś przeoczyłem ? czy po prostu tak ustalono ? :)

Wydaje mi się, że specjalnie przesunęliście numer aby udobruchać prenumeratorów po ostatnich jajach, aby w końcu mieli numer wcześniej lub na równi z resztą...

Opublikowano
  • Autor

To co już mówiłem, powtórzę i tym razem - od zmiany wydawcy staraliśmy się wpasować w zaplanowany (nie przez nas) harmonogram, więc de facto każdy numer był ustalany od nowa. Tym razem odpadł 20.11, bo niedziela, a na 21.11 nie wyrobilibyśmy z transportem (kwestia odbioru z drukarni i dostarczenia kolporterom).

A te ostatnie jaja, o których piszesz, śmiechem żartem spowodowały, że prenumeratorzy dostali numer terminowo, bo opóźniła się premiera kioskowa :).

Opublikowano

Ja już chce zapowiedź, chociaz okladke. Inne pisma piszą "co w następnym numerze". Skoro numer już skończony to można wrzucić okadkę, a resztę uzupełnić pozniej. Nie lubie czekać do poniedziałku , początku tygodnia. Dziś niedziela, laba i fajnie by było obczaić co w nowym numerze :)