Perez 1 721 Opublikowano 20 listopada 2011 Autor Opublikowano 20 listopada 2011 Ale my nie jesteśmy "inne pisma" . A tak naprawdę - z zapowiadaniem miesiąc wcześniej różnie bywa, bo niech coś wypadnie, coś nie dojedzie i potem będzie "a przecież obiecaliście". Okładka bez treści to tak niekoniecznie . Więc potem domysłów, spekulacji, zastanawiania się ("a to pewnie tej gry nie zrecenzowaliście, skoro nie ma jej w spisie na okładce"). Jeśli już to razem. A odnośnie numeru: - 33 recenzje (razem z GBT i Pocketem) - w Pryzmacie Serii - Halo - w To Było Grane - WipEout - w Powrocie do przeszłości - Atari Lynx - kąciki w komplecie (wyścigowy, bijatyki, RPG i powrót sportowego) - w poprzednim numerze informowaliśmy, że będzie o Final Fantasy XIII-2 - no i jest - do tego tradycyjnie Ohayo, Z dziennika gracza, Graczpospolita, felietony Cytuj
philipo 155 Opublikowano 20 listopada 2011 Opublikowano 20 listopada 2011 Zapowiada się obiecująco. Cytuj
aux 3 784 Opublikowano 21 listopada 2011 Opublikowano 21 listopada 2011 A ja szukałem dzisiaj nowego PE w kioskach. Damn it! O Halo chętnie poczytam. A recka nowej Zeldy teraz będzie czy za miesiąc? Cytuj
Perez 1 721 Opublikowano 21 listopada 2011 Autor Opublikowano 21 listopada 2011 Szczegółowe informacje jutro rano . Prenumeraty zostały wysłane w piątek. Numer w sprzedaży od środy. Cytuj
peter1029 0 Opublikowano 21 listopada 2011 Opublikowano 21 listopada 2011 Ja właśnie dostałem swój numer, więc wznowienie prenumeraty okazało się strzałem w dziesiątkę Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi