oskar_PL 34 Opublikowano 19 października 2011 Opublikowano 19 października 2011 (edytowane) Witam serdecznie mam problem z kontem Paypal na moim profilu xbox live.Mam polskiego liva a konto Paypal jest Niemieckie (mieszkam w De) .Adres w konsoli jest taki sam jak na koncie Paypal .Caly czas robilem zakupy na Livie bez problemu przeliczalo Euro na PLN .Dzwonilem do Paypala i konto jest OK.W MS twierdza ze u nich widnieje w adresie Polski kod pocztowy ????? .Kiedy mi pokazuje na konsoli i Pc Niemiecki.Nie wiem co robic?.Mam jeszcze pytanie czy po zmianie regionu mojego glownego profilu wszystkie gry i dodatki pobrane na innych profilach musze pobierac na nowo czy tylko na tym glownym?.Czy wpisanie pelnych np.Polskich danych adresowych na konsoli i na PC cos zmieni ? Wpisalem i nic nie zmienilo . Edytowane 19 października 2011 przez oskar_PL Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi