Opublikowano 19 października 201113 l Niezła, jedna z lepszych ostatnimi czasy. 8/10 Edytowane 19 października 201113 l przez Flash.
Opublikowano 20 października 201113 l Niezła, tak na 7, ale do tej z Uncharted 2 nie ma nawet startu.
Opublikowano 20 października 201113 l Autor Też dałem 8, były już lepsze w tym roku. Motyw identyczny jak ten z U2 więc nie robi wrażenia.
Opublikowano 20 października 201113 l Poza oczywistą zmianą klimatu okładka jest na identycznym poziomie jak ta z Uncharted 2... czyli świetna. Nie wiem czemu miałaby być gorsza od z numeru 147. Bo inna kolorystyka? ;-) 10/10, podobnie jak w wypadku ostatniej okładki - świetny artwork, dobór kolorów i brak bałaganu.
Opublikowano 20 października 201113 l Autor No może właśnie dlatego że zmieniona jest tylko kolorystyka, warunki ? Tak samo zamiast burzy śnieżnej mamy piaskową, a ludzie się zachwycają nie wiadomo czym.
Opublikowano 21 października 201113 l Jak dla mnie to takie naciągane 7/10 Zbyt kolorowa,nie przepadam za takowymi.