Plugawy 3 681 Opublikowano 5 września 2012 Opublikowano 5 września 2012 daj znać jak to gra, co kupiłeś, tak z ciekawości Cytuj
QstomPL 83 Opublikowano 5 września 2012 Opublikowano 5 września 2012 Ja tam mam takie plastiki http://www.samsung.com/us/video/home-theater/HW-C450/XAA I nie narzekam, jest bardzo fajnie Cytuj
banerski 1 Opublikowano 3 sierpnia 2013 Opublikowano 3 sierpnia 2013 Ja tez wzialem "z pudelka", dopiero za miesiac zobacze czy bedzie lepiej niz z glosnika w tv... bdv-n790w Mam nadzieje, ze jak na swoja cene dadza rade. Cytuj
mozi 1 977 Opublikowano 3 grudnia 2013 Opublikowano 3 grudnia 2013 Podbije bo mam pytanie. Zastanawiam się nad rozwiązaniem typu soundbar bo niestety nie mam miejsca na pełny zestaw ampli + głosniki. Testował ktoś to? Jakie wrazenia? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi