schabek 5 345 Opublikowano 23 października 2011 Opublikowano 23 października 2011 Nom. Jakoś rok-półtora roku temu pierwszy raz obejrzałem, zwykle na MTV tylko Pimp my Raide było do przyjęcia ale po pierwszym odcinku ekipy się mi spodobało Faworytem jak dla mnie z całej obsady jest Vinny - chyba najspokojniejszy chłopak tam fajni ludzie, fajny styl życia, fajne akcje. ciekawe ile z tych akcji jest ustawianych ;> Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 23 października 2011 Opublikowano 23 października 2011 moje ulubione reality. paulie d jest najlepszy. w tym sezonie rozje.bało mnie jak szumnie zapowiadali konfrontacje situation vs. ronnie po której mike miał wylądować w karetce, a okazało się, że przypier.dolił z bański w ścianę . Cytuj
Spyker 59 Opublikowano 23 października 2011 Opublikowano 23 października 2011 To rijality szoł jest do du,py.. Jakieś przypakowane, pomarańczowe od solarki z kilo żelem na łbie męskie kreatury z pustymi, silikonowymi, również pomarańczowymi damskimi kreaturami.. Jak to można oglądać? :ph34r: Cytuj
Gość kad2 Opublikowano 23 października 2011 Opublikowano 23 października 2011 ruchalbym snookie Cytuj
schabek 5 345 Opublikowano 23 października 2011 Autor Opublikowano 23 października 2011 ruchalbym snookie To rijality szoł jest do du,py.. Jakieś przypakowane, pomarańczowe od solarki z kilo żelem na łbie męskie kreatury z pustymi, silikonowymi, również pomarańczowymi damskimi kreaturami.. Jak to można oglądać? :ph34r: nie pierd/ol. fajne jest. i pewnie sam chciałbyś wyglądać tak jak ron no dobra może on, troche za bardzo przypakowany jest.. jedyne reality show (poza pierwszym big brotherem) które nie nudzi i ogląda się z przyjemnością Cytuj
Spyker 59 Opublikowano 23 października 2011 Opublikowano 23 października 2011 ruchalbym snookie To rijality szoł jest do du,py.. Jakieś przypakowane, pomarańczowe od solarki z kilo żelem na łbie męskie kreatury z pustymi, silikonowymi, również pomarańczowymi damskimi kreaturami.. Jak to można oglądać? :ph34r: nie pierd/ol. fajne jest. i pewnie sam chciałbyś wyglądać tak jak ron no dobra może on, troche za bardzo przypakowany jest.. jedyne reality show (poza pierwszym big brotherem) które nie nudzi i ogląda się z przyjemnością Nie wiem, kto to jest Ron i jak on wygląda, ale jeżeli tak samo jak jego koledzy, to na pewno nie xd. Cytuj
schabek 5 345 Opublikowano 23 października 2011 Autor Opublikowano 23 października 2011 http://www.celebrations.com/img-upload/11/4618/ronnie-magro-jersey-shore.jpg Cytuj
Gość Orzeszek87 Opublikowano 24 października 2011 Opublikowano 24 października 2011 Dla mnie, maksymalnie pozytywny program, uwielbiam tych jełopów. THIS IS THE SITUATION! jak Mike dorzucił węgla do gazowego grilla XD, jak panienki nawalone przewracają sie o własne nogi, jak mozna tego nie lubić ? XD Cytuj
Spyker 59 Opublikowano 24 października 2011 Opublikowano 24 października 2011 http://www.celebrati...ersey-shore.jpg xD Nie, dzięki xD Cytuj
kilix 128 Opublikowano 24 października 2011 Opublikowano 24 października 2011 http://www.watchsouthparkonline.net/season-14/south-park-season-14-episode-9-its-a-jersey-thing/ Polecam fanom NJ ;] Cytuj
SpacierShark123 1 510 Opublikowano 24 października 2011 Opublikowano 24 października 2011 Świetny program , oglądam od pierwszego sezonu i robi się coraz ciekawiej . Akcja jak sytuacja uderza głową w ścianę ;D mistrzostwo.Ogólnie podoba mi się ich styl życia i chociaż nie chciałbym być jak oni to jednak ogląda się ich przyjemnie .Chociaż czasem mi się wydaję że 3/4 dziewczyn podrywają bo są sławni. Cytuj
schabek 5 345 Opublikowano 24 października 2011 Autor Opublikowano 24 października 2011 No ale jak oni je podrywają -cześć, jestem sytuacja/pauly/vinny dawaj poliżemy się, a później pojdziemy do mnie, ruchne cie. - heh, no ok. aż nie prawdopodobne żeby to było na serio jednak co racja to racja, ogląda się ich mega przyjemnie. Cytuj
SpacierShark123 1 510 Opublikowano 24 października 2011 Opublikowano 24 października 2011 Szczególnie Mike , który bo ruchańsku wywala laskę z domu . Jedyne co mnie się nie podoba w tym programie to awantury Ronniego i Sammy . Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 24 października 2011 Opublikowano 24 października 2011 z dziewczyn moja ulubienica to deena. to dopiero kawał ku.rwiszona! Cytuj
Etheor 547 Opublikowano 24 października 2011 Opublikowano 24 października 2011 Dla mnie, maksymalnie pozytywny program, uwielbiam tych jełopów. THIS IS THE SITUATION! jak Mike dorzucił węgla do gazowego grilla XD, jak panienki nawalone przewracają sie o własne nogi, jak mozna tego nie lubić ? XD No (pipi)a! Ronnie jest najlepszy jak uwali się i później stara się tańczyć, hehe. Z kobitek to zdecydowanie Jwoww, chociaż w ostatniej serii strasznie schudła na twarzy, albo mi się wydaje. Ale: Snookie schudła, Jwoww także, ta od Roniego również... może im po prostu jakiś lipny bodoks wcześniej strzelali? Cytuj
Gość Orzeszek87 Opublikowano 25 października 2011 Opublikowano 25 października 2011 (edytowane) Własnie jeszcze fajnie jest pokazane jak taki koks jak ronnie po ostrym chlaniu jakiego łapie agresora, on chyba z 5 razy sie tłukł w programie. a potem płacze LOL. i tak mistrzem jest Pouly D YEAAAAAAAAH BUDDY! mike moim zdaniem w najnowszej seri bardzo mąci by sie "działo na ekranie" podpuszcza na siebie domowników, puszcza ploty co wygląda niestety sztucznie i troche jak teatrzyk ;/ ale co zrobić jwow fuk yea Edytowane 25 października 2011 przez Orzeszek87 Cytuj
schabek 5 345 Opublikowano 25 października 2011 Autor Opublikowano 25 października 2011 No awantury Rona i Samm są słabe. Chociaż bez nich nie było by akcja mike+ściana ;P Z dziewczyn chyba najbardziej lubie JWoww i jej cycki. BTW. gdzieś na necie foto sammi widziałem gołe ale chyba to fake ;< chociaż wyglądało realnie dość. Cytuj
Etheor 547 Opublikowano 25 października 2011 Opublikowano 25 października 2011 jwow fuk yea Fuck yeah x2! Cytuj
Gość yaczes Opublikowano 26 października 2011 Opublikowano 26 października 2011 Jwoww wyglada z mordy jak rodzona siostra macka z klanu Cytuj
Gość kad2 Opublikowano 26 października 2011 Opublikowano 26 października 2011 sa w ogole do tego napisy pl? Cytuj
Tokar 8 278 Opublikowano 26 października 2011 Opublikowano 26 października 2011 To jest mniej więcej takie "reality" show jak i trudne sprawy. Nie twierdzę, że ta banda przygłupów naprawdę nie jest zje/bana, ale gdyby zostawić ich samych sobie to pewno skończyłoby się na chlaniu, ruchaniu i spaniu do 15:00, o żadnych papierowych awanturach i przedszkolnych dramatach nie byłoby mowy, a tym samym po 3 odcinkach wyczerpałby się temat. Cytuj
Gość Orzeszek87 Opublikowano 6 listopada 2011 Opublikowano 6 listopada 2011 (edytowane) Z racji Braku dzisiaj na mtv odcinka jersey shore (i ogólnej posuchy w tym temacie) zainspirowany shoutem otwieram dyskusje na temat Europe Music Awords, które odbędą się dziś o 21:00 na mtv i vivie. licze na fajne występy na żywo i chęć zobaczenia swoich ulubieńców na żywo: oto nominacje NAJLEPSZA PIOSENKA Adele, “Rolling In The Deep” Bruno Mars, “Grenade” Jennifer Lopez feat. Pitbull, “On The Floor” Katy Perry, “Firework” Lady Gaga, “Born This Way” WYSTĘP NA ŻYWO Coldplay Foo Fighters Katy Perry Lady Gaga Red Hot Chili Peppers NAJLEPSZY POP Britney Spears Justin Bieber Katy Perry Lady Gaga Rihanna DEBIUT ROKU Bruno Mars Far East Movement Jessie J LMFAO Wiz Khalifa PIOSENKARKA ROKU Adele Beyonce Jennifer Lopez Katy Perry Lady Gaga PIOSENKARZ ROKU Bruno Mars David Guetta Eminem Justin Bieber Kanye West GWIAZDA HIP-HOP Eminem Lil Wayne Jay-Z and Kanye West (The Throne) Pitbull Snoop Dogg GWIAZDA ROCKA Coldplay Foo Fighters Linkin Park Kings of Leon Red Hot Chili Peppers TELEDYSK ROKU Adele, “Rolling In The Deep” Beastie Boys, “Make Some Noise” Beyonce, “Run The World (Girls)” Justice, “Civilization” Lady Gaga, “Born This Way” GWIAZDA MUZYKI ALTERNATYWNEJ Arcade Fire Arctic Monkeys My Chemical Romance The Strokes Thirty Seconds To Mars GWIAZDA WORLD STAGE Arcade Fire The Black Eyed Peas Diddy Dirty Money Enrique Iglesias Kings of Leon Linkin Park My Chemical Romance Ozzy Osborne Snoop Dogg Thirty Seconds To Mars GWIAZDA PUSH Alexis Jordan Big Time Rush Bruno Mars Far East Movement Jessie J Katy B LMFAO Neon Trees Theophilus London Wiz Khalifa NAJLEPSI FANI Justin Bieber Lady Gaga Paramore Selena Gomez Thirty Seconds To Mars jak u Was? będziecie oglądać? myślę że napewno pojawi sie ekipa z jersey, ostatni czesto zapowiadają nominacje na wszelkich galach mtv więc tu tez sie pojawią. Edytowane 6 listopada 2011 przez Orzeszek87 Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 6 listopada 2011 Opublikowano 6 listopada 2011 (edytowane) Ja tam ściągnę jutro w 720p. Nie będę oglądał gównianego streamingu przerywanego co 5 minut reklamami czy też transmisji na polskim mtv z jakimś ułomnym tłumaczem. Chętnie zobaczę FF i Coldplay, szkoda, że Adele nie będzie śpiewać. Aha no i chu.j w du.pe Lady Gadze, wszędzie musi to swoje paskudne ryło w(pipi)ć, a na następny dzień i tak wszystkie dzieci z internetu będą twierdzić, że znów ustanowiła nowy poziom performensu. Edytowane 6 listopada 2011 przez qb3k Cytuj
Gość Orzeszek87 Opublikowano 6 listopada 2011 Opublikowano 6 listopada 2011 ekhm* no ja właśnie kibicuje jej XD Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi