Skocz do zawartości

Ekipa z New Jersey

schabek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

nie pamiętam już od jakiego czasu czekam w polskiej telewizji na coś innego, niż ligę mistrzów

kur.wa, myślałem że mam mtv, ale nie, tylko viva :///////////////////

Edytowane przez ragus
Opublikowano (edytowane)

10min, zobaczymy czy przebiją jersey albo newcastle shore, beka i tak bedzie :teehee: litiwin już pewnie czeka przed tv z laysami

Edytowane przez mersi
Opublikowano (edytowane)

(pipi)a jaka patologia :D

Ten Trybson to jest najglupszy czlowiek kiedykolwiek pokazany w telewizji xdd

E; co wy gadacie z mala dobra. Zeby krzywe ma, dupska chyba nie ma. Narazie dziwka-eliza i koniara

Edytowane przez schabek
Opublikowano (edytowane)

trybson najlepszy

ania mała, typowa (pipi)a z patologicznej rodziny

ta co jeździ konno z twarzy ok, wygląda całkiem normalnie na tle reszty tych śmieci 

edit

zmieniam zdanie

wszyscy w tym programie to (pipi)y

Edytowane przez sosnaa
  • Plusik 1
Gość Orzeszek
Opublikowano

One tam zwiazku i milosci szukaja, czy nikt im nie powiedzial jaką ma formułe program?

Opublikowano

Ta Ania koniara to nie wiem według jakiego klucza była wybrana, bo jako jedyna na tle reszty wygląda na w miarę normalną i potrafi zbudować zdanie bez (pipi)a

Opublikowano (edytowane)

ale oni udaja , tak ? to jest 'aktorstwo' , tak ? tacy ludzie nie moga na serio istniec ...

wychodzisz czasem z domu?

takich ludzi jest dużo, bardzo dużo.

patologi w tym kraju nie brakuje.

Edytowane przez sosnaa
Opublikowano (edytowane)

ale oni udaja , tak ? to jest 'aktorstwo' , tak ? tacy ludzie nie moga na serio istniec ...

wychodzisz czasem z domu?

owszem , lecz w swoich kregach takich ludzi nie spotykam, a jesli zobacze takie zachowanie np w klubie/na imprezie to zakladam , ze to wyglupy , tak dla beki, a nie ze ktos taki jest na codzien

ogolnie fajnie to niby, lecz poziom zenady czesto przewyzsza beke, tak iz nie wiadomo czy smiac sie czy wylaczyc to w pisdu ;// 

Edytowane przez erix
Opublikowano

Kurde, ale ekipa w JS była w sporej części sympatyczna, a tu takie bydło najgorszego sortu wrzucili (ten Trybson to ma niby być Situation?),  że nie wiem czy mi serce nie pęknie.

Opublikowano (edytowane)

Trybson i anka od koni super

edit: ja to bym bardziej Pawła widział jako takiego sytuejszyn

Edytowane przez ragus
Gość Orzeszek
Opublikowano

Jaki kraj taka ekipa xddddd 30 min programu juz nawaleni wszyscy