Opublikowano 10 listopada 201311 l tylko tego najwiekszego cos malo pokazuja i chyba jeszcze nie przelizal zadnej. hau hau pedau?
Opublikowano 10 listopada 201311 l amerykańska wersja była całkiem śmiechowa tutaj to jest obraz polskiej patologi, ludzi z biednych domów z govnem w głowie. zwykłe śmiecie, (pipi)y i odpady społeczne taka prawda, niech ten dom razem z tymi podludźmi spłonie.
Opublikowano 10 listopada 201311 l Autor Pierwszy odcinek sie jeszcze nie skonczyl ale male przemyslenia. Bylo napierdalanie miedzy facetami, bylo lizanie miedzy wszystkimi oprocz ani ktora pomylila program. Niektorzy sa blisko ruchania. Ekipa nie wyszla z domu kurrrrwaaaaaaaa hahahah PIERWSZY MOWILEM ZE ANIA MALA DRAMAT
Opublikowano 10 listopada 201311 l kurde ale jaką to trzeba mieć pewność siebie do chu.ja. ja to bym nie wiem, najpierw do kina musiał iść, albo chociaż na lody zaprosić, zanim bym dał buzi. a Paweł? edit: a, Ania to niech wypier.dala z tymi swoimi zasadami Edytowane 10 listopada 201311 l przez ragus
Opublikowano 10 listopada 201311 l Mariusz i ta od koni chyba trafili do złego domu bo wydają się dość normalni ale blondyna zapatrzona w sobie masakra.Po za tym oni cały czas nayebani więc czego oczekiwać po zachowaniu.
Opublikowano 10 listopada 201311 l Ja nawet jak jestem nayebany to myślę racjonalnie czyli wiem czego raczej nie robić/nie mówić. Istne bydło i tyle.
Opublikowano 10 listopada 201311 l Mała zachowuje się jakby wyszła z gimnazjum. W sumie z fajką w tej bluzie to jak za garażami w gimnazjum. Na razie wydaje się zabawny program.Ale nie na tyle fajny co inne ekipy chociaż jest lepiej niż te bydło z Cardiff.
Opublikowano 10 listopada 201311 l ta mała i ten dryblas to będą Sami i Roonie No i nie zgadzam się, że Paweł to Situation, on by Snuki w pierwszym epie nie bzyknął Edytowane 10 listopada 201311 l przez Gość
Opublikowano 10 listopada 201311 l Autor Pawel narazie ruchacz ligowy. W drugim epie pyerdolnie anie? Bo w lozku ze soba byli. Nie no patologia ostra ale juz wiem ze kazdy poniedzialek przyzyje w dobrym humorze :DDDDD
Opublikowano 10 listopada 201311 l Jak ten chudy je tak obraca to nie mam pojęcia.Myślałem że receptą na to są mięśnie.