Skocz do zawartości

Ekipa z New Jersey

schabek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Że w rocku wygrywa Linkin Park obok nominowanych FF i Coldplay to naprawdę pokazuje jak nisko upadł świat. A że Arctic Monkeys nie dostali nagrody w alternatywie to już w ogóle porażka.

Gość Orzeszek87
Opublikowano

zgadzam sie, w tym rpku to żenada, gdzie limp bizkit i golden cobra?

Gość Orzeszek87
Opublikowano (edytowane)

największa beka z katy perry za występ na zywo roku... LOL jak znajde jej filmik w necie to zarzuce jak spiewa na żywo

Edytowane przez Orzeszek87
Opublikowano

Niby takie płacze i lamenty, ale ktoś was zmuszał do oglądania ? Ja myślałem, że z oglądania gal mtv wyrasta się w wieku 14 lat. Jak się okazuje niekoniecznie i jeszcze się oburzacie, że mtv - telewizja która od kilku dobrych lat nadaje tylko programy typu "spenetruj mojego tatę na moich superkwaśnych imieninach" - nie schlebia waszym gustom muzycznym.

• 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Wie ktoś dokładnie kiedy nowy sezon? Widziałem ostatnio że powtarzają teraz na MTV czwarty sezon i pewnie jak się skończy to puszczą nowy, ale nie wiem kiedy sie skończy. A wszędzie że premiera piątego w marcu 2012 i nic więcej nie podają..

Opublikowano

Po obejrzeniu trailera czuję, że będzie świetny. Znakomity wręcz. No i dodatkowo na plus że kręcą już 6 sezon. Co prawda bez Snooki ale ważne że w ogóle będzie. MTV tak szybko z ekipi nie zrezygnuję. Pewny nie jestem ale prawdopodobnie to najchętniej oglądany ich program.

• 4 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

556231_253626024732752_100002560680826_490343_120426129_n.jpg

Fotka z planu 6 sezonu ekipy, z facebookowego profilu Snooki. O dziwo jest i sama Snooki, która przez ciąże miała zrezygnować + jest jakaś nowa blondyna z tyłu.

Śmierdzi fejkiem.

Opublikowano (edytowane)

Probowalem obejrzec ten slynny Jersey Shore - wymieklem po 15 minutach. Naprawde nie rozumiem jak mozna ogladac ta bande idiotow, no ale co kto lubi.

Jackass to niby tez kompletny kretynizm, mi sie jednak podobal - ale jak to mozna ogladac to naprawde nie wiem.

Jak dla mnie to bardziej jest zenujace niz smieszne.

Edytowane przez Yabollek007
  • Plusik 2
Opublikowano (edytowane)

Oglądanie tego i czerpanie przyjemności świadczy o dehumanizacji. Serio.

Edytowane przez mate5
Gość Orzeszek87
Opublikowano

Probowalem obejrzec ten slynny Jersey Shore - wymieklem po 15 minutach. Naprawde nie rozumiem jak mozna ogladac ta bande idiotow, no ale co kto lubi.

Jackass to niby tez kompletny kretynizm, mi sie jednak podobal - ale jak to mozna ogladac to naprawde nie wiem.

Jak dla mnie to bardziej jest zenujace niz smieszne.

Oglądanie tego i czerpanie przyjemności świadczy o dehumanizacji. Serio.

tumblr_liahiyf1HY1qf3tjjo1_500.gif

Troche dystansu, mnie oni bawią niesamowicie, faceci tekstami i akcjami jakie odwalają, panienki głupota i próżnością. YEAH BUDDY

Opublikowano (edytowane)

bawi cie takie zezwierzecienie i upadek wartosci/moralnosci?

nawet sobie nie zdajecie sprawy jak takie programy typu mtv scierwo ryja banie dla mlodego odbiorcy

Edytowane przez kad2
  • Plusik 1
  • Minusik 1
Opublikowano

bawi cie takie zezwierzecienie i upadek wartosci/moralnosci?

nawet sobie nie zdajecie sprawy jak takie programy typu mtv scierwo ryja banie dla mlodego odbiorcy

Taaa,bo najlepiej całe życie walić konia i grać na kĄsoli.

• Plusik 2
Gość Orzeszek87
Opublikowano (edytowane)

kad2@ poziom programów telewizyjnych spadł na łeb na szyję i tak jersey shore plasuje sie wysoko w porównaniu z innymi trudnymi sprawami czy innymi dlaczego ja czy ostatni hit surowi rodzice. dla mnie JS jest bekowe i nie tylko dla mnie i tyle. dla ciebie to dno dla mnie nie.

tumblr_m1rkrks0jN1rqfhi2o1_500.gif

Edytowane przez Orzeszek87
Opublikowano

Dla mnie te niziny spoleczne sa ciekawe z socjologicznego punktu widzenia.

A Jackass dlaczego ogladasz yabolek? Lubisz patrzec jak kolesie przebijaja sobie moszny gwozdziami?