Opublikowano 10 listopada 201311 l nie pamiętam już od jakiego czasu czekam w polskiej telewizji na coś innego, niż ligę mistrzów kur.wa, myślałem że mam mtv, ale nie, tylko viva ://///////////////// Edytowane 10 listopada 201311 l przez ragus
Opublikowano 10 listopada 201311 l 10min, zobaczymy czy przebiją jersey albo newcastle shore, beka i tak bedzie litiwin już pewnie czeka przed tv z laysami Edytowane 10 listopada 201311 l przez mersi
Opublikowano 10 listopada 201311 l http://weeb.tv/channel/mtv ale ciężko wejść. ze 30 razy odświeżyłem zanim weszło. spróbujcie napie.rdalać szybko, pomaga xd
Opublikowano 10 listopada 201311 l Co za trzoda chlewna XDDDD PS. Mała ma dobry cyc. Edytowane 10 listopada 201311 l przez Masorz
Opublikowano 10 listopada 201311 l Ten duży tłusty pewnie z działu spartakusa(samiec alfa).Mała najlepsza mimo że w głowie to widać że ma nayebane.
Opublikowano 10 listopada 201311 l Autor (pipi)a jaka patologia Ten Trybson to jest najglupszy czlowiek kiedykolwiek pokazany w telewizji xdd E; co wy gadacie z mala dobra. Zeby krzywe ma, dupska chyba nie ma. Narazie dziwka-eliza i koniara Edytowane 10 listopada 201311 l przez schabek
Opublikowano 10 listopada 201311 l trybson najlepszy ania mała, typowa (pipi)a z patologicznej rodziny ta co jeździ konno z twarzy ok, wygląda całkiem normalnie na tle reszty tych śmieci edit zmieniam zdanie wszyscy w tym programie to (pipi)y Edytowane 10 listopada 201311 l przez sosnaa
Opublikowano 10 listopada 201311 l Przez nadmiar białka mam zwidy autentycznie mała chuyowa.Ta od koni jedyna wyjściowa.
Opublikowano 10 listopada 201311 l One tam zwiazku i milosci szukaja, czy nikt im nie powiedzial jaką ma formułe program?
Opublikowano 10 listopada 201311 l Ta Ania koniara to nie wiem według jakiego klucza była wybrana, bo jako jedyna na tle reszty wygląda na w miarę normalną i potrafi zbudować zdanie bez (pipi)a
Opublikowano 10 listopada 201311 l ale oni udaja , tak ? to jest 'aktorstwo' , tak ? tacy ludzie nie moga na serio istniec ...
Opublikowano 10 listopada 201311 l ale oni udaja , tak ? to jest 'aktorstwo' , tak ? tacy ludzie nie moga na serio istniec ... wychodzisz czasem z domu? takich ludzi jest dużo, bardzo dużo. patologi w tym kraju nie brakuje. Edytowane 10 listopada 201311 l przez sosnaa
Opublikowano 10 listopada 201311 l Autor Ale lby. Ciekawe czy pokaza dzisiaj jak uderzaja w miasto. Imo sa calkiem niezle poklady beki i potencjal na historyczna beke
Opublikowano 10 listopada 201311 l ale oni udaja , tak ? to jest 'aktorstwo' , tak ? tacy ludzie nie moga na serio istniec ... wychodzisz czasem z domu? owszem , lecz w swoich kregach takich ludzi nie spotykam, a jesli zobacze takie zachowanie np w klubie/na imprezie to zakladam , ze to wyglupy , tak dla beki, a nie ze ktos taki jest na codzien ogolnie fajnie to niby, lecz poziom zenady czesto przewyzsza beke, tak iz nie wiadomo czy smiac sie czy wylaczyc to w pisdu ;// Edytowane 10 listopada 201311 l przez erix
Opublikowano 10 listopada 201311 l Kurde, ale ekipa w JS była w sporej części sympatyczna, a tu takie bydło najgorszego sortu wrzucili (ten Trybson to ma niby być Situation?), że nie wiem czy mi serce nie pęknie.
Opublikowano 10 listopada 201311 l Trybson i anka od koni super edit: ja to bym bardziej Pawła widział jako takiego sytuejszyn Edytowane 10 listopada 201311 l przez ragus
Opublikowano 10 listopada 201311 l Autor Ja tam bym sie nie doszukiwal w WS odpowiednikow z JS. Trybson to Trybson, takie przyglupa nawet w USA nie maja