Gość Opublikowano 10 listopada 2013 Opublikowano 10 listopada 2013 Nabrałem ochoty na trzeci sezon ekipy z Jersey, tutaj nawet nie ma śmiesznych tekstów, tylko patologia i dla podkreślenia swojskości zrealizowana w stylu polskich reality show (tanio). Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 10 listopada 2013 Opublikowano 10 listopada 2013 dajta linka na pw bo mnie nie było w domu i się nie załapałem na streama. trzeci sezon jersey shore to nie był ten co pojechali do włoch i snooki jeździła pod prąc mini cooperem, a situejszyn wyje.bał dyńką w ścianę, a zapowiadali to jako wielką walkę przez trzy tygodnie? w każdym razie, najlepsze shore: mila kunis w roli snooki . Cytuj
Gość ragus Opublikowano 10 listopada 2013 Opublikowano 10 listopada 2013 teka, za 10 minut powtóka http://weeb.tv/channel/mtv tylko kilka razy musisz odświeżyć, bo serwery zapchane Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 10 listopada 2013 Opublikowano 10 listopada 2013 (edytowane) dobra mam lekki delay ale jest. na razie frajernia z newcastle. Edytowane 11 listopada 2013 przez tk___tk Cytuj
Kalel 3 634 Opublikowano 11 listopada 2013 Opublikowano 11 listopada 2013 Sam nie wiem co mam o tym myśleć. No niby beka jest, ale to tak jakby śmiać się z inwalidy który przewróci się ze schodów wraz ze swoim wózkiem inwalidzkim. Cytuj
mersi 804 Opublikowano 11 listopada 2013 Opublikowano 11 listopada 2013 (edytowane) warsaw shore należy traktować tylko i wyłącznie pod względem toczonej tam beki, ja się nieźle uśmiałem, nie wiem czego spodziewali się inni po tym programie, takim osobą z bólem dupy radze przerzucić się na plebanie teraz czekam na posty w stylu ze takie bydło mnie śmieszy, TAK ŚMIESZY i polecam wyjąć kij z dvpy Edytowane 11 listopada 2013 przez mersi Cytuj
Gość suteq Opublikowano 11 listopada 2013 Opublikowano 11 listopada 2013 "Jak się całował z innym szlaufem to niech (pipi)" Tekst odcinka jak dla mnie Cytuj
Shen 9 672 Opublikowano 11 listopada 2013 Opublikowano 11 listopada 2013 Zenada na poziomie cardiff, ktorego nie dalem rady ogladac, ale ze to dzieje sie u nas to bede sledzil. Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 11 listopada 2013 Opublikowano 11 listopada 2013 ciekaw jestem jak by zrobili rosyjską edycje Cytuj
Dud.ek 2 058 Opublikowano 11 listopada 2013 Opublikowano 11 listopada 2013 Jakby ktoś znalazł pełny odcinek gdzieś na necie to podziękowałbym za linka. Cytuj
Tokar 8 278 Opublikowano 11 listopada 2013 Opublikowano 11 listopada 2013 Nabrałem ochoty na trzeci sezon ekipy z Jersey, tutaj nawet nie ma śmiesznych tekstów, tylko patologia i dla podkreślenia swojskości zrealizowana w stylu polskich reality show (tanio). Właśnie nie rozumiem takiego podejścia. Oryginał miał ten problem, że nie był ani szczególnie zabawny, ani szczególnie hardkorowy. To nie było głupio śmieszne tylko głupio głupie. Okej, Siczułejszyn momentami trochę ratował sytuację, ale ogólnie to zamuła i ciągłe nakręcanie dramy kłótniami roniego i sammy. Dopiero taki poziom patologii jak w Cardiff cz u nas jest w stanie zagwarantować bekę na odpowiednim poziomie w programie tego typu. 1 Cytuj
SpacierShark123 1 510 Opublikowano 11 listopada 2013 Opublikowano 11 listopada 2013 Problem taki że w Jersey Shore czy też New Castle dało radą ich polubić , nie wszystkich ale zawsze ktoś się taki znalazł a tu jak na razie wszyscy są dość odpychający. Cytuj
Gość suteq Opublikowano 11 listopada 2013 Opublikowano 11 listopada 2013 Ania od koni jak na razie chyba dosyć spoko osoba, tak samo Trybson, chociaż on to ma bardziej nayebane we łbie niż ona, ale jest dosyć sympatyczny, na pewno bardziej niż pozostała hołota. Cytuj
grzybiarz 10 310 Opublikowano 11 listopada 2013 Opublikowano 11 listopada 2013 Jest odcinek gdzieś na ipli czy gdzieś na jakimś pebie? wiem ze wygodnicki jestem, ale może ktoś ma linka? Cytuj
HeXa 435 Opublikowano 11 listopada 2013 Opublikowano 11 listopada 2013 Trybson jest za(pipi)isty! On od razu wyczuwa wporzo ludzi xD Cytuj
Gość suteq Opublikowano 11 listopada 2013 Opublikowano 11 listopada 2013 W necie na DW jest już odcinek. 350mb. Cytuj
puszkin 235 Opublikowano 11 listopada 2013 Opublikowano 11 listopada 2013 co za patologie dzialy sie w ekipie z cardiff ? Cytuj
Gość Opublikowano 11 listopada 2013 Opublikowano 11 listopada 2013 Nabrałem ochoty na trzeci sezon ekipy z Jersey, tutaj nawet nie ma śmiesznych tekstów, tylko patologia i dla podkreślenia swojskości zrealizowana w stylu polskich reality show (tanio). Właśnie nie rozumiem takiego podejścia. Oryginał miał ten problem, że nie był ani szczególnie zabawny, ani szczególnie hardkorowy. To nie było głupio śmieszne tylko głupio głupie. Okej, Siczułejszyn momentami trochę ratował sytuację, ale ogólnie to zamuła i ciągłe nakręcanie dramy kłótniami roniego i sammy. Dopiero taki poziom patologii jak w Cardiff cz u nas jest w stanie zagwarantować bekę na odpowiednim poziomie w programie tego typu. Ale kłótnie roniego i sammy były za(pipi)iste, te subtelności, zawiłości ich związku i nieśmiertelne "i'm done", kończące 70 kłótnie przed 70 powrotem. Snuki wykreowała najobrzydliwszą samicę ever, ale nie tak, że jej nienawidzisz, bo jest głupio/śmieszna, tylko boisz się, że mogłaby coś chcieć od ciebie. Pauly D superajanin też dawał rade. Situation jest człowiekiem memem, paulo coelho telewizji, właściwie wszystko co powie jest przesiąkniętę głębszą ideą. Cytuj
COOLek 58 Opublikowano 12 listopada 2013 Opublikowano 12 listopada 2013 To jest swietne, genialne! Jedna z lepszych rzeczy, jakie mi sie w zyciu przydarzyly. Cytuj
Gość yaczes Opublikowano 12 listopada 2013 Opublikowano 12 listopada 2013 (edytowane) pierwszy odcinek to nudy będą Hehe, pewnie sie zdziwiles ;] Od razu bylo dawanie dupska ;D Edytowane 12 listopada 2013 przez Jaczes Cytuj
grzybiarz 10 310 Opublikowano 17 marca 2019 Opublikowano 17 marca 2019 Big brother leci na TVN 7 Nie mogłem znaleźć tematu warshaw shore w wkp:/ Cytuj
Gość ragus Opublikowano 17 marca 2019 Opublikowano 17 marca 2019 (edytowane) o dobrze że przypomniałeś grzybi oglądasz od początku? było jakieś rukanie? Edytowane 17 marca 2019 przez ragus Cytuj
oFi 2 490 Opublikowano 17 marca 2019 Opublikowano 17 marca 2019 Nowy big brother? To chyba po prostu warsaw shore pod inną nazwą? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi