Opublikowano 25 października 201113 l wybieramy po jednej okładce, od samego początku ery PS3, jak rownież tytułów, które zbliżają się wielkimi krokami i mają już potwierdzone oficjalne okladki. ja na spontana, bez większego zastanawiania się wybieram: * najbrzydsza (tu wybór był prosty): half-life orange box * najładniejsza (tu było trudno, bo mam kilka typów, ale...): assassin's creed brotherhood
Opublikowano 25 października 201113 l oryginalne czy epickie customy ? Moja kolekcja gier jest w 90% custom, tak ze ciezko wybrac najlepsze http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=442713
Opublikowano 25 października 201113 l są jeszcze jakieś strony z tymi okładkami? Bo na neogafie niektórych nie ma :<
Opublikowano 25 października 201113 l Jak dasz requesta + linki do artworkow to ktos moze zrobi. Wiekszosc tych okladek byla robiona na zyczenie (zobacz tez ostatnie pare stron, ostatnio rzadko update'uja pierwszy post)
Opublikowano 25 października 201113 l jesli ten temat ma miec sens to proponuje wrzucac ftoki okladek ktore wybieramy na najladniejsza i najbrzydsza, bo nie kazdy musi wiedziec jak dana okladka wyglada a przeciez nie bedzie biegał i szukał jej druga sprawa to jakies uzasadnienei też by bylo miłe
Opublikowano 25 października 201113 l Najładniejsza ;] a tak na serio Komentarz będzie chyba zbędny? Wartość artystyczna mówi sama za siebie. Absolutnie najbrzydsza - obleśna, pomarszczona gęba Snejka kompletnie mnie nie przekonuje. Edytowane 25 października 201113 l przez Flash.
Opublikowano 25 października 201113 l + IMO faworyt Głównie przez bliską relację okładki z tytułem gry. Widać bowiem na niej martwą (Dead) lewą (Left) rekę z czterema (4) palcami. Najbrzydsza może nie, ale bardzo słaba jest ta
Opublikowano 25 października 201113 l Mam kilku faworytów: Okładka Crysis 2 do dziś robi na mnie wrażenie. Najgorzej wśród gier, które posiadam wypada:
Opublikowano 25 października 201113 l Najładniejsza pod każdym względem (artystycznym, estetycznym, "klimatycznym" itp) okładka to jak dla mnie : Na drugim miejscu Gacek z Kociakiem (i tu również z podobnych względów): A honorowe trzecie miejsce zajmuje (bije z niej ta "wolność" i frajda z rozgrywki): A najgorszą (pomijając wszystkie okładki Platinum oraz gier, które mnie w ogóle nie interesują) jest jak dla mnie (zauważyliście, że na tej okładce nawet portale nie "działają"): IMO jedna z najlepszych gier, a okładka najbrzydsza z możliwych (mieli tyle możliwości,np. ta z GameInformera albo ta z soundtracka, a wybrali najgorszą). Czemu takiego arta nie rzucili na okładkę (już byłaby to dla mniej najładniejsza okładka): Edytowane 25 października 201113 l przez MBeniek
Opublikowano 25 października 201113 l Najładniejsza ...minimalizm i jeszcze raz minimalizm Najbrzydsza
Opublikowano 25 października 201113 l Dla mnie najlepsza jest okładka o której wspomniał MBeniek czyli Heavy Rain. @ Nemesis Jeżeli mowa o Dead Island to tylko ta z jedynym słusznym logo.
Opublikowano 25 października 201113 l Komentarz będzie chyba zbędny? Wartość artystyczna mówi sama za siebie. Jak wyżej Najbrzydsza - nie mam faworytów, ale z tego co wklejacie to orange box
Opublikowano 26 października 201113 l Dziękuje dobranoc Edit: Ona jest tak zaj.ebista, że sam już nie wiem. Motam się! Edytowane 26 października 201113 l przez Wiolku
Opublikowano 26 października 201113 l Dla mnie jest nieciekawa, a sam Wiolek nie określił czy mu się podoba, dlatego zapytałem ;] Żeby nie było offtopu, to dam jeszcze jedną, która mi się spodobała.
Opublikowano 26 października 201113 l Najbrzydsza może nie, ale bardzo słaba jest ta Przecież to nie jest oficjalna okładka MP3. Jeszcze jej nie pokazali.
Opublikowano 1 listopada 201113 l Najładniejsze: Stonowane i stylowe... Nad najbrzydszymi muszę się zastanowić.
Opublikowano 1 listopada 201113 l Moi Faworyci Co do okładek brzydkich - Wydaje mi sie że epoka takowych to bardziej lata 90, dzisiaj prędzej trafi sie jakaś mało interesująca, albo nudna. Generalnie rzecz biorąc najbardziej syfne to dla mnie te, z wszelakiego rodzaju wydań "platynowych" (PS3 i ta żółć o jezu ...) Przykład: Powinni zostawić premierowe okładki i najwyżej do folii dokleić jakieś "Super Duper Premium".
Opublikowano 7 listopada 201113 l Swoją drogą, jest jakieś logiczne wytłumaczenie tego ? Kur.wa, nawet za PSXa platyny wyglądały w miarę normalnie, w przypadku PS2 już zaczęli kombinować ze zmniejszaniem okładki, a teraz to już całkowita porażka. Gorsza sprawa, że czasami nawet premierowe wydanie jest zyebane przez jakieś paski, loga itd (obsługa Move, język polski, itd itp). Jedne z ładniejszych okładek z ery PS2 : Jeśli o gorsze chodzi, to niestety, God of War 1 i 2 wypadają nieadekwatnie do jakości i mocy gry, choć tragedii nie ma. Edytowane 7 listopada 201113 l przez kotlet_schabowy