Opublikowano 25 października 201113 l Battlefield 3 już kręci się w naszych czytnikach, zatem czas na tworzenie teamów i granie zespołowe Mój GT: Radothan
Opublikowano 25 października 201113 l Ja niestety na swoją kopię muszę jeszcze poczekać ale mam nadzieję że do czwartku dojdzie (podobno mój sklep jutro ma zacząć wysyłać) Mój GT: tomaszz PL Edytowane 25 października 201113 l przez tomaszz04
Opublikowano 25 października 201113 l A do mnie nie dotarł kurier,miał być dzisiaj do 20:00 a tu lipa:( Chyba już dzisiaj się nie pojawi.Szkoda,zamówiłem w PSX i myślałem,że dzisiaj powalczę...Lipa EDIT: mam farta,przed chwilą wpadł do mnie kurier,dzisiaj powalczę gamertag MadDziadpl Edytowane 25 października 201113 l przez MadDziadpl
Opublikowano 27 października 201113 l Gamertag : Darth krizz dodawać i walczymy ^_^ Edit : Za granie w CO-OP są do odblokowania fajne giwerki więc jak ktoś chętny to pisać . Edytowane 27 października 201113 l przez Darth Krizzo
Opublikowano 27 października 201113 l Za kilkanaście minut kurier powinien przyjść więc możecie już mnie dodawać Gamertag: SIIK BOZZ
Opublikowano 27 października 201113 l Na razie jest mnóstwo problemów ze wspólnym dołączaniem do gry, ale miejmy nadzieję, że niebawem wszystko wróci do normy. GT: Manamana8
Opublikowano 2 listopada 201113 l Panowie szukamy 2 chetne osoby do 4osobowych DM w Hardcorach, (rozgrywka 4 teamy po 4 ludzikow, pierwsi co 50 fraglesow natłuką wygrywaja), dodam ze tylko ogarniete soby potrzebne co ratio >1 maja moj gt: Goldi Ownz U
Opublikowano 8 listopada 201113 l wysylac zapro, headset jak cos jest GT: PKciemny od dzisiaj przerywam BC2 i lece z B3
Opublikowano 23 listopada 201113 l Czy znalazłby się ktoś chętny na coopa? Nie chce mi się biegać na hard - chcę mieć te kilka achivków oraz odblokowane modele broni. Headset wymagany z powodu koordynacji cichej eliminacji w jednym z etapów.
Opublikowano 23 listopada 201113 l ja również chętnie coś w coopie pogram, bo na razie po jednym przejściu wszystkich misji na hardzie mam bodajże tylko 70k pktów ;0
Opublikowano 24 listopada 201113 l ja chętnie pasowałby ci piątek, w okolicy 18tej? Mam nadzieję, że w dwie godziny dalibyśmy radę?
Opublikowano 24 listopada 201113 l gt: of5ajd głównie gram w conquest, jak coś to wysyłać zaproszenia i możemy pograć razem (headset jest).
Opublikowano 24 listopada 201113 l Poszukuję chętnych do grania w godzinach nocnych czasu polskiego (wszystkie tryby). Edytowane 24 listopada 201113 l przez Gregorius
Opublikowano 12 grudnia 201113 l Z chęcią ogarnę z kimś coopa. Dostępny "w kratkę" w ciągu dnia. Wieczorami i nocami właściwie non stop GT Gamenizer
Opublikowano 22 grudnia 201113 l Mam pytanko da się jakoś ustawić w filtrach żeby zawszę były serwery na pięć flag a nie na trzy,cztery, czy to zależy od serwera chodzi oczywiście o Back To Karkand. Edytowane 22 grudnia 201113 l przez DreicoPL
Opublikowano 24 grudnia 201113 l Ma ktoś ochotę pograć w co-op'a teraz, ew. dziś w nocy? W sumie potrzebny mi ktoś kto potrafi okiełznać helikopter :< Edytowane 24 grudnia 201113 l przez Stinkmeaner