Gość Ofsajd Opublikowano 22 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2012 dlaczego nie ten? ani to wydarzenie sportowe nie jest żeby wrzucać do "zdjęć i filmików..." do tablicy korkowej tym bardziej nie pasuje. Za to do kibicowskich klimatów jak najbardziej Cytuj Odnośnik do komentarza
_lukas_ 1 685 Opublikowano 22 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2012 Za(pipi)iste fajne to, ale chyba nie ten temat. Dlaczego ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Ore 188 Opublikowano 23 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2012 Zaangażowani - ta mapka ma coś wspólnego z rzeczywistością? Cytuj Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 23 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2012 No ma ale to nie jest też tak, że od razu w(pipi) dostajesz ;F Choć jak jechałem nad morze to specjalnie się w pociągu nie afiszowałem z koszulką Lecha [nad morzem już tak ] Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Ofsajd Opublikowano 23 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2012 @Stona "Nad morzem" - gdzie konkretnie? Trzech moich pasiastych znajomych wybrało się kiedyś lansować w Sopocie na plaży w koszulkach i... wrócili poobijani. Ja w 3mieście nie miałem nigdy problemów, a jeżdżę tam średnio 2 razy w roku W Białymstoku, czy Przemyślu w koszulce Wisły też można czuć się dość swobodnie Mapka jest dość ogólna i jako taka jest okej. Cytuj Odnośnik do komentarza
luk_ash 88 Opublikowano 23 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2012 dlaczego nie ten? ani to wydarzenie sportowe nie jest żeby wrzucać do "zdjęć i filmików..." do tablicy korkowej tym bardziej nie pasuje. Za to do kibicowskich klimatów jak najbardziej czyli zasłonięta twarz + palenie mostów (czy czegokolwiek) = temat kibicowski ? jeżeli tak to sorry, dla mnie jest to po prostu bardzo ciekawy, artystyczny pomysł. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Ofsajd Opublikowano 23 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2012 nie chodziło mi o symbol gościa z racą. Z czym w pierwszej kolejności Ci się to kojarzy? Cytuj Odnośnik do komentarza
luk_ash 88 Opublikowano 23 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2012 no jakby tam był koleś z racą to z kibicami - racja. tyle, że to jest pochodnia i chodzi o palenie mostów i nie kojarzy mi się to z kibicami, ale wolny kraj więc Tobie czy innym może się to kojarzyć z czym chesz. eot. Cytuj Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 23 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2012 Jacy kolesie XD PALĄCY SIĘ MOST? XD No (pipi) XD To jest raca. I to co widać na drugi zdjęciu to LAMPA. Nie (pipi) pochodnia i podpalony most. XDDDDDDDD @ofsajd Gdzieś w rejonach Kolberg zwanego Kołobrzegiem chyba. Cytuj Odnośnik do komentarza
luk_ash 88 Opublikowano 23 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2012 XD No (pipi) XD XDDDDDDDD gdzie ktoś napisał, że ten most się pali? wystarczy przetłumaczyć to co jest napisane w opisie na yt lub na stronie skąd to pochodzi. przesłanie takie jest, więc napisałem, że to pochodnia, bo racą raczej ciężko most podpalić. Cytuj Odnośnik do komentarza
Tokar 8 262 Opublikowano 23 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2012 Myślę, że pochodnią też byłoby ciężko. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 048 Opublikowano 27 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2012 (edytowane) http://sport.interia...ac,1752232,4974 Dobrze im tak przestempcom xD Małysza nie ma to teraz sami bandyci na skoki chodzą. Edytowane 27 Stycznia 2012 przez Yakubu Cytuj Odnośnik do komentarza
_lukas_ 1 685 Opublikowano 30 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2012 (edytowane) Ajax po wygranym meczu. http://www.youtube.com/watch?v=cgymahBEmuw&feature=player_embedded# 1:20 Kapitan Ajaxu. Jaki fail Edytowane 30 Stycznia 2012 przez lukas1988 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
kilix 128 Opublikowano 30 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2012 Ale czy to na pewno kapitan Ajaxu i czy to w ogóle Ajax? Cytuj Odnośnik do komentarza
Ore 188 Opublikowano 30 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2012 Ale o co chodzi jakby? Cytuj Odnośnik do komentarza
_lukas_ 1 685 Opublikowano 30 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2012 O radość po zwycięskim meczu i przywiązanie piłkarza do barw klubowych i kibiców. U nas nikt nie ma jaj by wejść na podest po meczu i poprowadzić doping bo dobrym spotkaniu. Ba! Czsami tym zmanierowanym gwiazdeczkom nawet się tyłka nie chce ruszyć i poklaskać, najchętniej zawinęli by się do szatni. Cytuj Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 30 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2012 Małecki przecież swego czasu siedział w Młynie Wisły Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Ofsajd Opublikowano 30 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2012 Małecki przecież swego czasu siedział w Młynie Wisły no właśnie, Baszczyński też po za tym jest grono piłkarzy którzy jeżdżą na wyjazdy z kibicami (Boruc, Błaszczykowski, Gołoś, Zieńczuk ) Cytuj Odnośnik do komentarza
_lukas_ 1 685 Opublikowano 30 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2012 Miałem na myśli piłkarzy Lecha. O Małecki pamiętałem. Kuba Wilk też był na wyjeździe . Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 30 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2012 Artur Boruc też chyba miał podobny epizod. Zagłebie Lubin czy Śląsk Wrocław? Tak tylko pytam. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 048 Opublikowano 30 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2012 (edytowane) Łukaszku, przyjrzyj się dokładniej w 30-34 sekundzie filmiku który nam tutaj wkleiłeś Swoją drogą nie dziwię się ich radości. Przez ostatnie lata tyle razy dostawali od Ajaxu po cztery, pięć bramek, że kibice musieli być ostro w(pipi)ieni. Teraz im się udało 4:2. Edytowane 30 Stycznia 2012 przez Yakubu Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Ofsajd Opublikowano 30 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2012 Artur Boruc też chyba miał podobny epizod. Zagłebie Lubin czy Śląsk Wrocław? Tak tylko pytam. ale kogo pytasz? Cytuj Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 30 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2012 http://www.weszlo.com/news/9321-Kibic_z_zakazem_jest_mniej_awanturujacy_sie Do poczytania, bo może ktoś jeszcze nie ogarnia jak wesoło mają w Kielcach. Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 30 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2012 Artur Boruc też chyba miał podobny epizod. Zagłebie Lubin czy Śląsk Wrocław? Tak tylko pytam. ale kogo pytasz? A tak ogólnie pytam Fani Wisły raczej wiadomo,że Śląsk ale np. Lecha czy Legii ;p Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Ofsajd Opublikowano 30 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2012 A tak ogólnie pytam Fani Wisły raczej wiadomo,że Śląsk ale np. Lecha czy Legii ;p Lech jeszcze niedawno miał zgodę z Zagłębiem L, nie wiem dlaczego została zerwana, ale chyba dalej utrzymują przyjazne stosunki (Stona, lukas - potwierdzicie ?) Odpowiadając na Twoje pytanie to: Śląsk Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi