Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

W związku z ruchami grupy decyzyjnej kibiców Wisły Kraków, które są nie do zaakceptowania przez kibiców Lechii Gdańsk, z dniem dzisiejszym zostaje zakończona zgoda z kibicami z Krakowa.

http://lwypolnocy.pl/Start/TabId/36/ArtMID/1329/ArticleID/2415/Informacja.aspx

czyli teraz na wakacje zamiast do trójmiasta pozostają wycieczki do Rzymu, ewentualnie do Chorzowa bo podobno jakaś sztama się szykuje :D

• Odpowiedzi 520
  • Wyświetleń 69,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• ten pseudo przesmiewczy styl wypowiedzi stony, ktory w kazdym poscie pisze o kĄsolach jest juz tak nudny i niesmieszny, ze az meczacy. widac na filmie, ze typ oplul innego typa, ale stona bedzie pisal

• Że mnie taka ciekawa dyskusja ominęła   Czytając te wypociny miałem przed oczami Orsona chodzącego non-stop z kodeksem karnym w ręku i rozkminiającego "hmmmm, czy mogę zrobić to i tamto ? Nie, jedn

• Zona nie puściła męża na mistrzostwa, to kumple zabrali go w takiej formie. xD

Opublikowano

ruch z wisla? wierzyc mi sie nie chce by miala byc sztama, jeszcze przeciez pare miesiecy temu wisla burdy na cichej robila

Opublikowano

Ja się jeszcze zastanawiam czy nie wyrzucić Ficka ze znajomych na psn.

Tak polscy kibice walczą we Francji z islamizacją Europy

13445300_1019938061422062_75554585069440

Coś im się ciapaci z wampirami pomylili.

Opublikowano

Kiedyś Ross Kemp gadał właśnie z ludźmi ze Stilonu, to byli m.in. bracia bliźniacy o ksywach Pyton Pierwszy i Pyton Drugi. Ciekawe czy któryś z nich na zdjęciu występuje. 

Opublikowano

96c49910a88b47aecf0055685aac1571,640,0,0

kibcie wykłęci

Opublikowano

Śląsk popi.erdolił wisłę podobnie jak Lechia :((pipi).ane grubasy niszczą tradycję :(

Opublikowano

Wisła chyba kieszonkowego nie dostała

edyta:  szybko odnaleźli się w nowej sytuacji, podobno w Marsylii razem z Ruchem typów ze Śląska napier/dalają xDDDDDD

Edytowane przez Tokar

Opublikowano

A jeden gość z Gdańska w szpitalu... Bedzie pusto na Reymonta w najbliższym czasie, ewentualnie bardzo zielono na sektorach poza młynem

Opublikowano

No nie gadaj, że nigdy nie ganiałeś małych dzieci wychodzących z meczu Elany

Opublikowano

ClvQTR8WYAA7mh3.jpg

oficjalne pismo, wszystko ładnie załatwione

Opublikowano

Jeszcze niedawno ucinali sobie członki maczetami, a teraz kumple. Ale ten czas szybko leci...

Opublikowano

Coś się zmienia dla mieszkańca Torunia?

Opublikowano

Grzybi za kim jesteś ?

Ciężko powiedzieć. Trudne pytanie. Nie, nie odpowiem panu na to pytanie.
Opublikowano

Ale mam nadzieję, że nie wspierasz GKS & KSG ?

Opublikowano

Nawet nie znam tych skrótów. PS3, CFW, 3DS, FW, NEO <- o takie znam.

Ok, uciekam stąd, bo to nie mój dział.