Ölschmitz 1 513 Opublikowano 29 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2011 jak w temacie. podst. wiedze oczywiscie mam, ale potrzebuje umiec excela jak najlepiej. jakis pdf, jakas strona z opisami roznych funkcji i mozliwosci. help! Cytuj Odnośnik do komentarza
Yacek 852 Opublikowano 30 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 A jest jakie polskie forum z PRO userzmi excela bo przyszedl mi do glowy pomysl na obliczanie warunkowe z pomijaniem liter w komórce ale nie ma ch uja, żebym to sam zrobił. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yacek 852 Opublikowano 30 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 (edytowane) Moja kobieta gdy ma problem z tabelkami itp. czesto bywa na http://www.excelforum.pl/ Dzięki za info, rejestruję się i dzisiaj ich pomęcze. Edytowane 30 Października 2011 przez Yacek Cytuj Odnośnik do komentarza
Ölschmitz 1 513 Opublikowano 30 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 dzieki za pomoc, ale ostatecznie kupilem sobie ksiazke xD pozdro 600 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ölschmitz 1 513 Opublikowano 31 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Października 2011 no przeciez podziekowalem ladnie Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi