Paliodor 1 761 Opublikowano 31 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2011 Jak donosi Siliconera, w związku z 15 rocznicą istnienia marki Resident Evil, Capcom Japan zamierza wydać bundla z dwoma "celowniczkami" jakie swego czasu były wydane tylko na Wii. Będą to Resident Evil: The Umbrella Chronicles i Resident Evil: The Darkside Chronicles. Wszystko ma zostać podciągnięte pod HD i dodana zostanie obsługa kontrolera Move. Póki co nie są znane data ani cena zestawu, ale z pewnością jest to tylko kwestia czasu aż pojawią się następne informacje na ten temat. Źródłó news'a: Siliconera Cytuj Odnośnik do komentarza
pawelgr5 1 459 Opublikowano 31 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2011 Byłoby naprawdę super gdyby to wyszło w EU. Celowniczków dla PS Move nigdy za wiele. Zwłaszcza że akurat te celowniczki były całkiem udane. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paliodor 1 761 Opublikowano 31 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Października 2011 Na pewno wyjdzie w Europie, zresztą nawet jeśli tak by się nie stało, to i tak PS3 nie ma blokady regionalnej na gry więc problemów z importem nie ma byłoby żadnych. Cytuj Odnośnik do komentarza
LiŚciu 1 367 Opublikowano 31 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2011 A nie wiadomo nic o RE Remake i RE Zero na PS3??? Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 495 Opublikowano 31 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2011 Nie ma i nie będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
LiŚciu 1 367 Opublikowano 31 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2011 Jesteś pewien że nie będzie? Tyle pseudo exclusivów już i tak wyszło na inne konsole. Ja tam mam nadzieje. Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 31 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2011 Nie będzie i tyle, Zero to lata temu było nawet zapowiadane jako exclusive na N64. Btw dodam, że kupno GCN z wyżej wymienionymi grami to koszt jak za nową grę. Jak komuś zależy, to nie wiem na co czekać, a są lepsze niż wiele gier, które obecnie wychodzą. Celowniczki fajna sprawa, zwłaszcza Umbrella Chronicles daje radę i czasem przedstawia wydarzenia z innej perspektywy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 1 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2011 Umbrella Chronicles jest świetnie bo głównie koncentruje się na poczynaniach Wesker'a i wyjaśnia wszystkie wątki z Zero i Remake, pojawia się też scenariusz Ady i Hunka w Raccoon. Darkside z kolei stawia na klimat i wychodzi to w tej grze kapitalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Flash. 8 Opublikowano 2 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2011 Wreszcie jakiś dobry powód do zakupu Move'a. Przy okazji świetna okazja, aby odświeżyć sobie historię Residentów, tyle że w nieco innej formie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gospodarz 1 Opublikowano 5 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2012 Widzę że jest to jedyny temat nt wyżej wymienionych gier. Chciałem dowiedzieć się od osób które już grały w Re Kroniki na PS3 z move'm, czy mają jakieś zastrzeżenia względem komunikacji między kontrolerem move a grą, jak wygląda "celność", czy występują jakieś niespodziewane zachowania w trakcie gry itd., bo mam zamiar łyknąć Umrella Chronicles i nie wiem czy się nie zawiodę, a nie chcę wydawać kasy na gniota. Cytuj Odnośnik do komentarza
oho 1 Opublikowano 12 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2012 Wszystko jest git. Największy mankament to brak multi.. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi