20inchDT 3 361 Opublikowano 29 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 sierpnia 2015 Ja zamówiłem limitki xeno i PZ w konsoleigry. Obie mają po 209zł, więc na dwóch grach zostanie 60zł w kieszeni w porównaniu do konkurencji. Teraz będę się modlił, żeby nx miało jednak napęd optyczny i kompatybilność z wii u. Cytuj Odnośnik do komentarza
chrno-x 901 Opublikowano 30 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 sierpnia 2015 http://gematsu.com/2015/08/xenoblade-chronicles-x-us-special-edition-announced Nintendo właśnie zapowiedziało wydanie Specjalne do Xenoblade'a przynajmniej na rynek Płn. Ameryki za $90.....oni sobie z nas jaja chyba robią.....też takie wydanie chce....=_= Cytuj Odnośnik do komentarza
ireniqs 3 025 Opublikowano 30 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 sierpnia 2015 Fajne wydanie, ale nie na tyle żebym jakoś bardzo go chciał. Ost z 10 utworami? Mało coś. Artbook może się jeszcze pojawić oddzielnie. Karteczka meh. W gruncie rzeczy nie ma za bardzo czego żałować. Cytuj Odnośnik do komentarza
chrno-x 901 Opublikowano 30 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 sierpnia 2015 Mnie się wykonanie jakoś bardzo podoba, osobny pendrive specjalnie sytlizowany czy konkretny artbook to jest to ale fakt faktem no nasze Europejskie wydanie też jest niczego sobie. Poczekamy zobaczymy, tymczasem do 4 grudnia czas umili mi MGSV i Project Zero (ahh jesień bez porządnego survivor horroru to nie jesień). Cytuj Odnośnik do komentarza
ireniqs 3 025 Opublikowano 30 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 sierpnia 2015 Ja ogrywam właśnie pierwszy raz Project Zero. Gram w jedyneczke na PS2 i lecę po kolei. Tyle dobra jeszcze przede mną. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
sakiu 83 Opublikowano 30 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 sierpnia 2015 OST to nic, custom usb to coś, pytanie czy jest tak duży jak ten OST, czy większy ;p Cytuj Odnośnik do komentarza
Paliodor 1 761 Opublikowano 30 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 sierpnia 2015 http://gematsu.com/2015/08/xenoblade-chronicles-x-us-special-edition-announced Nintendo właśnie zapowiedziało wydanie Specjalne do Xenoblade'a przynajmniej na rynek Płn. Ameryki za $90.....oni sobie z nas jaja chyba robią.....też takie wydanie chce....=_= Nic specjalnego. Pen pewnie 1/2gb i do tego tylko 10 utworów. Jedynie artbook na plus. I za to wszystko żądają 90$? BEKA Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 30 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 sierpnia 2015 http://gematsu.com/2015/08/xenoblade-chronicles-x-us-special-edition-announced Nintendo właśnie zapowiedziało wydanie Specjalne do Xenoblade'a przynajmniej na rynek Płn. Ameryki za $90.....oni sobie z nas jaja chyba robią.....też takie wydanie chce....=_= A amerykanie " EU special edition is better. Although frankly the anti-hype for this game has almost entirely quelled my interest.". Trawa wydaje sie zawsze bardziej zielona po drugiej stronie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
chrno-x 901 Opublikowano 30 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 sierpnia 2015 No wiesz inne większe pudło, duży artbook, ciekawy bajer w postaci pen'a (nie ważne jaka pojemność, byłby exclusive to wyjątkowych sytuacji ;-p). Ale żeby nie było nasz limitka też mi się podoba, ale zawsze lubię mieć po prostu wybór (o czekajcie, przecież mam! - zwykła edycja lub limitka....dobra kończę narzekanie xD). Cytuj Odnośnik do komentarza
Elanczewski 63 Opublikowano 30 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 sierpnia 2015 O popatrz pan, nie wiedziałem, że Xeno będzie miało limitkę. Wezmę zapewne, bo całkiem bogata jak na nintendowską wersję rozszerzoną. Zazwyczaj dawali tylko Amiibo. Cytuj Odnośnik do komentarza
chrno-x 901 Opublikowano 30 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 sierpnia 2015 Nie pierwszy i nie ostatni raz, wydania gier z Wii również posiadały podobne zestawy. Po prostu był okres w którym trzeba było promować Amiibo i robią to dalej ale niektóre pozycje nigdy do tego grona nie zawitają (i w sumie dobrze). Przydałoby się aby Star Fox miał podobną do PZ i Xeno ale jestem bardziej niż pewien że wymyślą albo Arwinga albo wrzucą Foxa jako Amiibo i tyle będzie z limitek (na szczęście czeka jeszcze dopasiona limitka Rodea the Sky Soldier). Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 203 Opublikowano 2 października 2015 Udostępnij Opublikowano 2 października 2015 So good. Niech ten grudzień nadejdzie. Ta gra nas pożre contentem. Cytuj Odnośnik do komentarza
ireniqs 3 025 Opublikowano 2 października 2015 Udostępnij Opublikowano 2 października 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza
chrno-x 901 Opublikowano 4 października 2015 Udostępnij Opublikowano 4 października 2015 Nie wiem czy ktoś widział więc również wrzucam swoiste guide'y opisujące mechanikę gry, świat itp. od samego Big N: part 1: https://www.youtube.com/watch?t=5&v=vUK1b_ysTnI part 2: https://www.youtube.com/watch?v=ix87NDXnM_w Cytuj Odnośnik do komentarza
funditto 657 Opublikowano 13 października 2015 Udostępnij Opublikowano 13 października 2015 Niecałe dwa miesiące do premiery, a o Xeno mało się pisze..wiem, że Polska to nie jest bastion Nintendo, ale i tak coś słabo.. Cytuj Odnośnik do komentarza
Enkidou 300 Opublikowano 14 października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 14 października 2015 Nie ma co liczyć, że przed premierą coś się znacząco poprawi pod tym względem. Prawdę powiedziawszy w przypadku pierwszej części było jeszcze gorzej. Cytuj Odnośnik do komentarza
chrno-x 901 Opublikowano 16 października 2015 Udostępnij Opublikowano 16 października 2015 Akurat w przypadku Europy było lepiej niż w Stanach ale niestety dalej NIntendo jest w ciemnej pupie i własnych zespołów które nie tworzą Zeldy i Mario reklamować nie potrafią. Przykre bo zespoły te zasługują na rozgłos i lepszą sprzedaż swoich produkcji. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 203 Opublikowano 30 października 2015 Udostępnij Opublikowano 30 października 2015 Ninny zmieniło parę rzeczy w zachodniej wersji nowy wyglad Lin: japoński wygląd Lin Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 30 października 2015 Udostępnij Opublikowano 30 października 2015 ci japończyki to serio są upośledzeni w europie lekko nie będą mieli aż dziw, ze mgs nie był ocenzurowany Cytuj Odnośnik do komentarza
ireniqs 3 025 Opublikowano 30 października 2015 Udostępnij Opublikowano 30 października 2015 I ten i ten wygląd fajny, więc żadna różnica w sumie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sep 1 619 Opublikowano 30 października 2015 Udostępnij Opublikowano 30 października 2015 Jej wzrost też ocenzurowali? Bo na tym nowym wygląda jak karzeł Cytuj Odnośnik do komentarza
ireniqs 3 025 Opublikowano 30 października 2015 Udostępnij Opublikowano 30 października 2015 Karzeł i dodatkowo jak chłopak, więc nie zdziwiłbym się jakby coś tam dyndało między nogami. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 203 Opublikowano 30 października 2015 Udostępnij Opublikowano 30 października 2015 Wzrost jest ten sam. Cytuj Odnośnik do komentarza
kypq 718 Opublikowano 30 października 2015 Udostępnij Opublikowano 30 października 2015 Spoko i tak stworzę 10 letnią dziewczynką i będę latał w strojach kąpielowych. Ciekawe co wtedy debile z Nintendo zrobią. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 30 października 2015 Udostępnij Opublikowano 30 października 2015 (edytowane) Ale ty ich wyzywasz bój się boga marcin. Edytowane 30 października 2015 przez ragus Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi