kypq 718 Opublikowano 30 października 2015 Opublikowano 30 października 2015 A według Ciebie nie jest debilizmem wycinanie zawartości, która jest dostępna w innych tego typu grach ? Rozumiem ze kogoś może coś gorszyć, ale nikt nie zmusza nikogo do ubierania stroju w grze. Czy wycinanie zawartości bez jakiegokolwiek wyraźnego powodu jest OK? Cytuj
Figaro 8 246 Opublikowano 30 października 2015 Opublikowano 30 października 2015 bożeee jaki Ty jęczyyyyyyyysz Cytuj
kypq 718 Opublikowano 30 października 2015 Opublikowano 30 października 2015 bożeee jaki Ty jęczyyyyyyyysz Siedź cicho bo zaspoileruje fabułę Xeno X i nie będzie dla Ciebie świąt. Cytuj
Dahaka 1 861 Opublikowano 30 października 2015 Opublikowano 30 października 2015 nowy wyglad lepszy, wiec whatever Cytuj
Gość ragus Opublikowano 30 października 2015 Opublikowano 30 października 2015 A według Ciebie nie jest debilizmem wycinanie zawartości, która jest dostępna w innych tego typu grach ? Rozumiem ze kogoś może coś gorszyć, ale nikt nie zmusza nikogo do ubierania stroju w grze. Czy wycinanie zawartości bez jakiegokolwiek wyraźnego powodu jest OK? Taki fanservice dla zboczuchów należy tępić, takźe dla mnie wycięcie jest jak najbardziej ok. Cytuj
kypq 718 Opublikowano 30 października 2015 Opublikowano 30 października 2015 A według Ciebie nie jest debilizmem wycinanie zawartości, która jest dostępna w innych tego typu grach ? Rozumiem ze kogoś może coś gorszyć, ale nikt nie zmusza nikogo do ubierania stroju w grze. Czy wycinanie zawartości bez jakiegokolwiek wyraźnego powodu jest OK? Taki fanservice dla zboczuchów należy tępić, takźe dla mnie wycięcie jest jak najbardziej ok. Trzymam za słowo jak będziesz tępił w nadchodzących grach od Nintendo. ( Fire Emblem) Cytuj
Gość ragus Opublikowano 30 października 2015 Opublikowano 30 października 2015 (edytowane) No jeżeli u nas FE wyjdzie bez strojów, gdzie dziewczynki mają ci,py na wierzchu, to będę zadowolony. Jak wyjdzie z takimi strojami... to też będę, bo to mimo wszystko tylko kawałek średnio udanego stroju. Gdyby XenoX wyszło u nas z gołymi ci,pami na wierzchu, to też bym kupił. No ale skoro tego nie ma, to jeszcze lepiej. To jest tak proste :czesc: Edytowane 30 października 2015 przez ragus Cytuj
nobody 3 504 Opublikowano 30 października 2015 Opublikowano 30 października 2015 (edytowane) ci japończyki to serio są upośledzeni w europie lekko nie będą mieli aż dziw, ze mgs nie był ocenzurowany bo Quiet nie ma 13 lat Edytowane 30 października 2015 przez nobody Cytuj
kypq 718 Opublikowano 31 października 2015 Opublikowano 31 października 2015 No jeżeli u nas FE wyjdzie bez strojów, gdzie dziewczynki mają ci,py na wierzchu, to będę zadowolony. Jak wyjdzie z takimi strojami... to też będę, bo to mimo wszystko tylko kawałek średnio udanego stroju. Gdyby XenoX wyszło u nas z gołymi ci,pami na wierzchu, to też bym kupił. No ale skoro tego nie ma, to jeszcze lepiej. To jest tak proste :czesc: W FE nowym stroje to najmniejsza sprawa do cenzury - pół gry trzeba by było wywalić. Cytuj
Elanczewski 63 Opublikowano 31 października 2015 Opublikowano 31 października 2015 Zmiana na lepsze, nie cierpię mangowej pedofilii w grach. Ogółem w sumie też. 1 Cytuj
kazuyoshi 231 Opublikowano 1 listopada 2015 Opublikowano 1 listopada 2015 Ja to się w ogóle zastanawiam, jaki trzeba mieć spaczony gust/łeb, aby wczuć się w lolitkę biegającą w lateksowym stroju. Niestety w dzisiejszych czasach taka tandeta jest na porządku dziennym co było nie do pomyślenia w latach 90 gdzie królował SNES oraz PSX. Wszyscy obeznani wiedzą jakie jRPGi wtedy były serwowane - najczęściej gustowne i wyważone bez tego całego erotycznego na maxa syfu. 1 Cytuj
Paliodor 1 813 Opublikowano 1 listopada 2015 Opublikowano 1 listopada 2015 To już z pretensjami do Japończyków,a konkretnie otaku,którzy są napaleni na małe dziewczynki. Szkoda,że JP tak się stacza pod względem designu.Złote lata już za nimi i teraz brną w ten syf. Przydałby się im mały kryzys by się w końcu ogarnęli ale pewnie nie szybko to nastąpi. Całe szczęście,że jeszcze nie wszystkie firm się zatraciły i wypuszczają dobre designy i gry,które nie opierają się na fan service. Cytuj
kypq 718 Opublikowano 2 listopada 2015 Opublikowano 2 listopada 2015 Szkoda,że JP tak się stacza pod względem designu.Złote lata już za nimi i teraz brną w ten syf. Princess Maker, Valis? Serio kiedyś to taki desing to był standard i wszyscy byli zadowolenie - ten okres właśnie nazywał się złotymi latami japońskiego przemysłu growego. A jak ktoś chce komentować tak branże to niech kupi Legend of Heroes: Trails in the Sky Second Chapter - jakoś się nie kwapicie do zakupu najlepszego jrpg'a w historii. Niema loli w bieliźnie - jest dorosła fabuła, a i tak sobie durne wymówki znajdujecie - raki branży jedne. Cytuj
Paliodor 1 813 Opublikowano 2 listopada 2015 Opublikowano 2 listopada 2015 Akurat tutaj jest spoko, nie to co w przypadku tej dziewczynki w bikini. Choć rozumiem,że dla ciebie idealny design to laski w burkach. Cytuj
kypq 718 Opublikowano 2 listopada 2015 Opublikowano 2 listopada 2015 Może bluber woli akurat takie dziewoje. Cytuj
Elanczewski 63 Opublikowano 2 listopada 2015 Opublikowano 2 listopada 2015 Nie no, męczy mnie to. O co chodzi z tymi twarzami? Xenoblade Chronicles: Xenoblade Chronicles X: Przecież to wygląda jak NPC z generatora postaci, którym nie ma czasu zrobić bardziej dokładnych twarzy. Cytuj
Paliodor 1 813 Opublikowano 2 listopada 2015 Opublikowano 2 listopada 2015 No twarze to akurat padaka i dziwię się,że się do nich bardziej nie przyłożyli. Rozumiem jakby takie mordy mieli jacyś poboczni npc ale nie główne postacie 1 Cytuj
chrno-x 901 Opublikowano 2 listopada 2015 Opublikowano 2 listopada 2015 To akurat między innymi zasługa chara designera. Jakby ktoś pograł w Xenosage to macie wypisz wymaluj to samo tyle że teraz w HD. A i kypq proszę ale zlituj się bo zaraz z kontekstu też wrzucę Ci najnowszą odsłonę Trails in the Sky z typową lolitą z czerwonymi oczami w mundurku szkolnym rzekomo ze szkoły militarnej walcząca ze złem tego syfu. Wybacz ale do Chrono Triggera czy Chrono Crossa to Twojej "najlepszej serii" daleko a przynajmniej dla mnie gdzie mogę na pęczki podać masę jRPG'ów które bardziej mi przypadają do gustu ;-) A takim jest m.in. Xenoblade Chronicles i będzie również Xenoblade Chronicles X Cytuj
Figaro 8 246 Opublikowano 2 listopada 2015 Opublikowano 2 listopada 2015 Jeszcze lekko ponad miesiąc!! Aż ciężko w to uwierzyć. Pamiętam jak tę grę zapowiedziano. To było tak dawno temu - i w końcu będę mógł to ograć. Cytuj
Gość ragus Opublikowano 2 listopada 2015 Opublikowano 2 listopada 2015 Boję się że gra będzie takim bezpłciowym mmo offline bez charakteru Wszystko mnie w tym roku zawiodło, więc czemu nie XenoX Cytuj
Figaro 8 246 Opublikowano 2 listopada 2015 Opublikowano 2 listopada 2015 Po prostu będzie gameplay focus. Czyli szczątkowa fabuła, ale nacisk na eksplorację - jestem za. Cytuj
chrno-x 901 Opublikowano 2 listopada 2015 Opublikowano 2 listopada 2015 @Ragus a grałeś Panie w pierwsze Xeno? Dostaniesz to samo tyle iż bigger, better and more badass + mechy ;-) Jak ktoś był zadowolony z Xeno to i Xeno X go najpewniej nie zawiedzie. Do tego czasu muszę koniecznie dorwać nowego TV'ka bo nie wytrzymam.... Cytuj
Gość ragus Opublikowano 2 listopada 2015 Opublikowano 2 listopada 2015 Grałem grałem. Ale właśnie czytałem z relacji, że XenoX różni się od jedynki tym, że narracja jest uboga. Cytuj
Gość suteq Opublikowano 2 listopada 2015 Opublikowano 2 listopada 2015 Boję się że gra będzie takim bezpłciowym mmo offline bez charakteru Wszystko mnie w tym roku zawiodło, więc czemu nie XenoX Chyba przedwcześnie się zestarzałeś. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi