Skocz do zawartości

Xenoblade Chronicles X

Enkidou

Rekomendowane odpowiedzi

Gość ragus
Opublikowano

Taka fajna gra a wy się kłócicie. Idźcie do jakiegoś tematu o falloucie czy coś

Opublikowano

W3 ładniejszy ale wiadomo ty zagrasz dopiero za kilka lat w to.

Ta niepewność czy limitek starczy dla mnie. Tylko na nintendo taka zytuacja że gra zamówiona w pre orderze 3 miesiące temu a ja nadal nie wiem czy będę miał swój egzemplarz :)

• Plusik 1
Opublikowano

yooo

dat art style

Japończycy zabijają w tym roku w tej kategorii

Szczerze mówiąc wielkie osiągnięcie to nie jest. ;d U zachodnich devów jeśli coś nie jest realizmem to przeważnie wygląda albo paskudnie, albo w najlepszym razie szablonowo/podręcznikowo. Czasami tylko jeszcze developerzy indie wyjdą z czymś ciekawym pod tym względem.

Opublikowano

Ale co kłamię? Xeno jest najładniejszym jrpg tej generacji ale konkuruje z tales of zeistra a nie z w3. W3 to inna liga.

chyba nie zrozumiałeś o co chodzi z tym słówkiem art style

Opublikowano

>przeniknięcie przez obiekt w wieśku - zbugowane govno

>przeniknięcie przez obiekt w XCX - zamierzona decyzja developerów

Gierka pod względem dizajnu wygląda wyrąbiście mimo umownej strony technicznej. Co też ten Monolith Soft by wykrzesał, gdyby nie musiał robić na niedomagający sprzęt.

Opublikowano

Ale co kłamię? Xeno jest najładniejszym jrpg tej generacji ale konkuruje z tales of zeistra a nie z w3. W3 to inna liga.

Ja pisałem o art style`u, że japończy dali w tym roku popalić w tej kwestii, a Ty mi z Wiedźminem wyskakujesz, jak ja nic o nim nie pisałem xd

Ogarnij się, chłopie albo daj ignora.

Opublikowano (edytowane)

Ja mówię też o art style. Mi słowiańska wieś czy las o zachodzie słońca bardziej się podobał. To w xeno dla mnie nic nadzwyczajnego.

Napisałeś najlepszy w tym roku więc odpowiedziałem że nie:)

Edytowane przez blantman
Opublikowano

No obaj nie macie racji bo najlepszy w tym roku ma Bloodborne.