Alpha Trion 119 Opublikowano 4 grudnia 2015 Opublikowano 4 grudnia 2015 Nintendo jedyna prawdziwa old school konsola i firma wkladasz > grasz rycerze blachy skladaja hold Cytuj
Velius 5 752 Opublikowano 4 grudnia 2015 Opublikowano 4 grudnia 2015 @up Co? Kurcze zazdroszcze ze juz macie i gracie, ale ja i tak musze skonczyc Oceanhorn wiec musze dzis w nocy przysiasc i dac czadu zanim do mnie sie paczkomaty odezwa...o ile sie odezwa. Dowoza w ogole w soboty? Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 4 grudnia 2015 Opublikowano 4 grudnia 2015 http://www.mediaexpert.pl/produkty.html?query=xenoblade&kat_id=&szukaj=1jak by ktos chciał limitke w ludzkiej cenie Cytuj
Xord 50 Opublikowano 4 grudnia 2015 Opublikowano 4 grudnia 2015 Nie wiem jak z ta postacią będzie fabularnie ale nie podoba mi się ta 13-15 latka. Po cholerę mi dziecko już bym wolał 18-19 jak Fiora ale ona to inna bajka. Cytuj
bid0n 3 Opublikowano 4 grudnia 2015 Opublikowano 4 grudnia 2015 Przecież to chińska gra, czego się spodziewałeś? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj
Velius 5 752 Opublikowano 4 grudnia 2015 Opublikowano 4 grudnia 2015 Oni tam lubia i marza o 13-15 latkach z czasów szkoły, bo to jedyny okres kiedy jeszcze mieli jakies marzenia i wolnosc, potem juz tylko korpo i robota wiec taka gra to dla nich ucieczka Cytuj
Gość ragus Opublikowano 4 grudnia 2015 Opublikowano 4 grudnia 2015 Kupiłem pendraka 32 giga, Mario 64 na nim działa wiec mam nadzieję że te paczki do Xeno teź bez lipy. Ehh kusi mnie digital, bo retail dopiero na gwiazdkę xD Cytuj
Figaro 8 299 Opublikowano 4 grudnia 2015 Opublikowano 4 grudnia 2015 Nie wiem jak z ta postacią będzie fabularnie ale nie podoba mi się ta 13-15 latka. Po cholerę mi dziecko już bym wolał 18-19 jak Fiora ale ona to inna bajka. Lin? Ona właśnie jest bardzo spoko. Dobra, pograłem kilka godzin (właśnie dołączył do mnie "ziemniak" ). Co można powiedzieć - jest tu jeszcze tyle rzeczy dla mnie niezrozumiałych (a które mogą przyczynić się do ogólnej opinii), że najlepiej się jeszcze nie wypowiadać. Ale kilka uwag: - Soundtrack to istny majstersztyk. Przeza(pipi)iaszczość. - System walki jako-tako ogarniam, ale nie wiem jeszcze jak się uleczyć (ponoć robi się to przez te soul voice, ale nie wiem). - Graficznie jest bardzo dobrze, niektóre widoki zapierają dech w piersiach. Bez przerwy mam ochotę przystopować, pobawić się kamerą (tyle możliwości....), usiąść (jest dużo gestów) i tylko robić fotki. - Sporo było tutorialów na początku i w ogóle filmików. Mam nadzieję, że faktycznie potem będzie bardziej mmowo, że mam misję zabić kogoś i przy tym sobie eksploruję ten cudny świat. gupia kompresja, ulatuje połowa uroku tych widoków Cytuj
django 549 Opublikowano 4 grudnia 2015 Opublikowano 4 grudnia 2015 (pipi)a, Inpost hańba. Jeżeli nie dojdzie jutro to ktoś beknie za to ;_; Cytuj
Enkidou 300 Opublikowano 4 grudnia 2015 Autor Opublikowano 4 grudnia 2015 Nie grałem za dużo, więc zarzucę po prostu truizmem, że gra jest naprawdę duża i skala robi wrażenie. Przy czym gram bez data packów i na razie nie narzekam. Nie licząc jednej cut-scenki raczej nie było obiektów dorysowujących się przed nosem i tym podobnych rzeczy. Muzyka jest dobra, czasami nawet bardzo, ale czy współgra idealnie z tym, co dzieje się na ekranie? Tu można by pewnie polemizować. W systemie walki irytuje mnie jedna rzecz - 'pociski' wystrzeliwane przez przeciwników zgarniają damage nawet jeśli przelecą z kilkanaście metrów obok. Nie poprawili tego od czasów pierwszego XB. Szkoda. Aha, nie wiem kiedy Blantman grał ostatnio w grę z późnego PS2 (bo ja we wtorek), ale, eufemistyczne to ujmując, nie zgodzę się z jego opinią odnośnie grafiki. ; ) Cytuj
bid0n 3 Opublikowano 4 grudnia 2015 Opublikowano 4 grudnia 2015 Grindowanie wciąga bardziej niż w Metinie xD Ale przyjemnie się koksuje team. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj
Figaro 8 299 Opublikowano 4 grudnia 2015 Opublikowano 4 grudnia 2015 Przy czym gram bez data packów i na razie nie narzekam. Czemu? Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 4 grudnia 2015 Opublikowano 4 grudnia 2015 Mam nadzieje, ze nie bedzie problemow z dostepnoscia za miesiac, dwa, trzy itd. Cytuj
Figaro 8 299 Opublikowano 4 grudnia 2015 Opublikowano 4 grudnia 2015 Jest jedna rzecz, która mnie irytuje - czcionka w menusach i hudzie. Kogoś poyebało chyba. Cytuj
Figaro 8 299 Opublikowano 4 grudnia 2015 Opublikowano 4 grudnia 2015 No mała, mała. Gram na 32 calach, jeśli ma to znaczenie. Same napisy do filmików itd są okej. Cytuj
Gość ragus Opublikowano 4 grudnia 2015 Opublikowano 4 grudnia 2015 To pewnie jak się gra tylko na padlecie to jeszcze gorzej? Cytuj
Figaro 8 299 Opublikowano 4 grudnia 2015 Opublikowano 4 grudnia 2015 Lul, nawet nie sprawdzałem. Aż się boję. Cytuj
Gość ragus Opublikowano 5 grudnia 2015 Opublikowano 5 grudnia 2015 (edytowane) Dobre i to Spoko że można ściągnąć bez posiadania gry. Edytowane 5 grudnia 2015 przez ragus Cytuj
Figaro 8 299 Opublikowano 5 grudnia 2015 Opublikowano 5 grudnia 2015 To mi przypomina drugi minus gry - te data packi jakoś długo się instalowały po włączeniu gry Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi