Bansai 11 198 Opublikowano 7 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 grudnia 2015 Wreszcie dotarla gra Nie wiem dlaczego moj stary NNID nie chce zaskoczyc wiec zalozylem nowy: Varetto - jakbyscie zobaczyli prosbe o dodanie to prosze zaakceptowac (BansaiPL/Varett - mozna utylizowac), zaraz bede wszystko ogarnial i zarywam pierwsza nocke, jutro mozna pokombinowac z tymi Squadami do Online, chyba ze juz jakis macie to prosze o zapro Do zobaczenia na Mirze! Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 203 Opublikowano 7 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 grudnia 2015 Nie mogę pokonać tej Goetii jak yebnie tym prądem to kaplica. Mam wrażenie, że coś pomijam. Nie rozumiem czemu czasem nie mogę użyć artu z healem, a czasem mogę. I nie obczajam tych soul voicóe, komendy siakieś? Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 7 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 grudnia 2015 Czytałeś instrukcje? Manual cyfrowy dużo tłumaczy. Co do heala to musisz pilnować aby drużyna nie trwonila soul voicow to wtedy będziesz healowany. Dodatkowo polecam w drużynie tą panienke co ją spotykasz zaraz po wejsciu do miasta. Dobry support. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 203 Opublikowano 7 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 grudnia 2015 Amo, mam ją. Juz zalapalem, ze heal kosztuje TP. Cytuj Odnośnik do komentarza
Elanczewski 63 Opublikowano 7 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 grudnia 2015 Mi się ją udało pokonać ostatkiem sił - ja już leżałem, Elma i Lin też, ale Lao jakoś w ostatnich sekundach odliczania ją zabił. Do tej pory chyba najtrudniejsza walka. Jestem po piątym chapterze. Co tu się stało. :o Ale nabrałem ochoty na dalsze zgłębianie o co chodzi po tym zadaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 7 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 grudnia 2015 Czytałeś instrukcje? Czytanie instrukcji zeby ogarnac gre Nintendo Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 203 Opublikowano 7 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 grudnia 2015 (edytowane) Mi się ją udało pokonać ostatkiem sił - ja już leżałem, Elma i Lin też, ale Lao jakoś w ostatnich sekundach odliczania ją zabił. Do tej pory chyba najtrudniejsza walka. Jestem po piątym chapterze. Co tu się stało. :o Ale nabrałem ochoty na dalsze zgłębianie o co chodzi po tym zadaniu. Też właśnie sukę pokonałem. Ale były nerwy - wszyscy leżeli, a ja wszystkimi sposobami próbowałem dobić do 1000 TP żeby się uleczyć i tak pokonałem tych dwóch ostatnich przydupasów Masakracja. BTW czy tylko mi ona się skojarzyła z Mass Effect? W ogóle cała ta gra to takie japońskie ME... Edytowane 7 grudnia 2015 przez Figaro Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 7 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 grudnia 2015 No mass effect z bardzo ale to bardzo mocnym przymrużeniem oka. Pograłem niestety dzisiaj tylko chwilkę (praca praca praca ) Jestem na 5 chapterze na starcie i ogrom tej gry mnie przeraża Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 203 Opublikowano 7 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 grudnia 2015 To co, możemy damy wszystkim czas do piątku i w weekend umówimy się na ten online? Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 7 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 grudnia 2015 BOSHE BOZENKO, jakie to jest dobre Co do online, mnie przed intrem wywalilo z serwerow ale jak tylko ogarne jak to sie z powrotem wlacza to bede lukal jak sie te squady tworzy, bo jak nie jestesmy w tych 32 osobowych squadach to razem nie pogramy. @Blant Jakby co to jutro mozemy cos zaczac kombinowac z online, tylko nie wiem jak to z czatem bedzie, jesli nie ma ingame to moze januszstejszyn 4 odpalimy? Cytuj Odnośnik do komentarza
Starh 3 170 Opublikowano 7 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 grudnia 2015 Zarobienie na pierwszego mount'a w WoWie vanilla to jak pierwszy raz z murzynka Pamiętam te 60% speeda na 40 poziomie, a później jak się kupiło 100% uuu byłem Panem w orgri Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 7 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 grudnia 2015 Jakby co to jutro mozemy cos zaczac kombinowac z online, tylko nie wiem jak to z czatem bedzie, jesli nie ma ingame to moze januszstejszyn 4 odpalimy? Juz lece do sklepu po plastikowe guwno za 1699zl zeby sobie pogadac podczas grania w Xeno Cytuj Odnośnik do komentarza
Alpha Trion 119 Opublikowano 7 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 grudnia 2015 Jakby co to jutro mozemy cos zaczac kombinowac z online, tylko nie wiem jak to z czatem bedzie, jesli nie ma ingame to moze januszstejszyn 4 odpalimy? odpalanie playstation 4 tylko po to zeby czatowac do Xenoblade Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 7 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 grudnia 2015 Japa gówniaki, mowilem do mojego e-kolegi Blanta z ktorym czasem sobie gadamy na tym szrocie 5 godzin na liczniku, poki co jestem mega zdowolony, jak wszedlem do miasta w nocy i zobaczylem te wielka wieze a w tle ksiezyc to szczena mi na podloge opadla. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 203 Opublikowano 8 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 grudnia 2015 Czytam na forach, że ludzie potrafili dopiero po 20 godzinach odkryć, że można upgradeować skille/arty, a inny as przez 15 godzin nie odkrył, że klikając może robić fast travel :troll: Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 8 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 grudnia 2015 Godzinke pograłem zanim Velius junior nie uznal ze sie obudzi W sumie dobrze bo mnie czcionka troche meczy ale widac ze ta gra jest wielka. Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 8 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 grudnia 2015 Możemy przez xboxa one pogadać bo wii u odpalam poprzez x'sa;). A tak serio to spoko można na ps4 tylko wtedy większość nie będzie mogła z nami na janusz party. Chyba squadow nie da rady stworzyć ale można dołączyć do tego co kolega. Ja tak wczoraj grałem w jednym składzie ze znajomym i w trakcie gry dołączył do nas następny. In game chata nie ma niestety:(. Cytuj Odnośnik do komentarza
ireniqs 3 025 Opublikowano 8 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 grudnia 2015 Ok, też wczoraj dobrnalem do 5 chapteru. Laseczkę alienkę pokonałem dopiero za 3 razem. Dopiero jak poukladalem skille i pozmienialem trochę przedmioty w ekwipunku dałem radę. Warto ubić najpierw jej przydupasow. Ja wczoraj, po 4 chapterze, w ogóle przypomniałem sobie, że jest coś takiego jak firmy/marki odpowiednich grup przedmiotów. Dając im te surowce które pobierają z automatu sondy można je ulepszać i dzięki temu powiększa się liczba ekwipunku do kupienia. Oprócz tego jest jeszcze crafting... Ta gra to singlowy mmo. Wielki i mega wciągający. Klimat i lokacje to po prostu bajka. Wczoraj mówiłem że nie będę długo siedział przy gierce, a tu prawie 5h nabite za jednym zamachem i nawet nie wiem kiedy to się stało. Cytuj Odnośnik do komentarza
bid0n 3 Opublikowano 8 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 grudnia 2015 (edytowane) Żeby przejśc do 4 chaptera naprawde trzeba zrobić te wszystkie misje z tablicy ?(tej naprzeciw wyjścia z baraków), co chwile dostaje nowe... Edytowane 8 grudnia 2015 przez bid0n Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 203 Opublikowano 8 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 grudnia 2015 (edytowane) Żeby przejśc do 4 chaptera naprawde trzeba zrobić te wszystkie misje z tablicy ?(tej naprzeciw wyjścia z baraków), co chwile dostaje nowe... Nie. Nie pamiętam już co trzeba było zrobić, bodajże mieć 15 procent survey prilamedii i jedna misja zrobiona, którą wyszczególniono Edytowane 8 grudnia 2015 przez Figaro Cytuj Odnośnik do komentarza
bid0n 3 Opublikowano 8 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 grudnia 2015 No mam te 15%, a story quest na czerwono. I pisze o basic blade missions... Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 203 Opublikowano 8 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 grudnia 2015 No, Basic Blade Mission, były taka misja jedna. Tak się właśnie zwała. Ale gdzie to było... Już nie pamiętam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
bid0n 3 Opublikowano 8 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 grudnia 2015 Oki zaraz poszukam, thx Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 8 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 grudnia 2015 (edytowane) Obok tablicy babka co nazywa się eve albo eveline. Taka blondi ci zleca zadanie. To je musisz zrobić. A może Eleonora. .. Edytowane 8 grudnia 2015 przez blantman 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
bid0n 3 Opublikowano 8 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 grudnia 2015 Zrobione. BTW. Was też często wyrzuca z trybu online? Wkurza mnie to. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi