Skocz do zawartości

Xenoblade Chronicles X

Enkidou

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A pamiętam pierwsze reakcje - meh, powtórka z Xenoblade. Ni chu,ja.

Beka z wnusi.

btw. Jak do cholery robi sie screeny na Wii U w dobrej jakosci? To co na piecu mi w Miiverse wyskakuje jest mniejsze od ekranu mojego telefonu.

Capture card piękny kawalerze.

Inwestować w ekwipunek ze sklepu w NLA? Czy lepiej polegać na dropach?

Opublikowano (edytowane)

Lepszych nie zrobisz :/

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Nieprawda!

Krok 1: Zarejestruj konto na imgur.com na komputerze (parę sekund)

Krok 2: Graj w grę i znajdź moment, który chcesz uwiecznić.

Krok 3: Kliknij Home i włącz przeglądarkę internetową w Wii U

Krok 4: Wejdź na imgur.com, zaloguj się i kliknij upload from computer

Krok 5: Będziesz miał tam zdjęcie z gry i zdjęcie obrazku z gamepada.

Krok 6: Po uploadzie, wchodzisz na konto imgura na komputerze i masz zdjęcia.

A to wszystko w świetnej jakości :)

Edytowane przez Figaro
  • Plusik 2
Opublikowano

JA całą kase w skelle inwestuje. No ale im ze sklepów kupuje i moje mechy wyglądają kozacko  jak z jakiegoś Shouena :D 

Dziś miałem pierwszy dzień przerwy od xeno . W salonie moja kobitka koleżanki przyjmowała a na małym ekranie w xeno nie potrafiłbym.  Czułem się troszkę jak na detoksie :D

Opublikowano

Mapę wyłącznie na padlecie to jednak mogli sobie darować. Teraz muszę wyciągnąć tą krowę z szafy.

Opublikowano (edytowane)

Dobra, zdobyłem w końcu Skella dla swojej postaci.

Robienie tej licencji... :yao: Ja myślałem, że będzie jakaś instrukcja pilotażu, latanie w wyznaczone miejsca, ogólnie jakiś taki egzamin, że się do tego nadaję... a tutaj questy typu: zbierz mi 3 grzybki takie i takie, zaoraj przeciwinika, nasikaj do garnka, wyszoruj buty itp. itd. iiiiiiii licencja wpada. :yao:

Co to miało wspólnego ze Skellami to ja nie wiem. Ze zdobywaniem tej licencji mogli coś bardziej oryginalnego (czy innego) wymyślić, żeby poczuć chociaż jakąś większą satysfakcję pozyskania tego przezayebistego Gundama. :reggie:

Edytowane przez ireniqs
Opublikowano

Szybkie pytanko, jak przelaczacie na tryb jazdy Skella to tez wam kamera ucieka na prawa strone? Dziwne to troche jest, mam Skella po lewej, przelaczam na tryb jazdy i siup, kamera w prawo spieprza.

btw. Skelle :fsg:

Dobrze ze mialem 5kk odlozone, moglem od razu full wypas Skellowanko urzadzic calemu party :banderas:

Opublikowano

Pograłem jak na razie ponad godzinkę i podoba mi się. :) Soundtrack to małe mistrzostwo świata, do tego bardzo fajny świat. Mam trochę problemów ze sterowanie w samej grze jak i obeznaniem z padletem (zatwierdzanie plejstejszynowym kółkiem jest dla mnie czymś nowym...), do tego jRPG to nie mój konik i wszystkiego musze się uczyc (ostatni w jakiego grałem to DQVIII).

Natomiast moment w którym wychodzę z liniowego huba i jest krótki filmik przedstawiający Mira... ŁOJEZUSKU.

Opublikowano

A nie masz w ustawieniach suwaka co do polozenia poziomego kamery? Chyba jest :)

No jest, ale zle zrozumiales, kamera jest ustawiona w LEWO, wsiadam w Skella, jest lewo, przelaczam z trybu chodzonego na JEZDZONY i kamera ucieka w PRAWO za kazdym razem, nie wiem czy to glitch czy tak ma byc.

Wez ktos w Skellu to sprawdz u siebie.

Opublikowano

btw. Figaro dzieki za sposob ze screenami, pieknie dziala :)

Lancelot:

vwleV8b.jpg

PS. no niech ze ktos wreszcie sprawdzi czy jak ma kamere po lewej/prawej stronie w mechu to przy jezdzie przeskakuje mu na druga strone, do it xD

Opublikowano

No to u mnie cos jest nie tak, jak mam kamere w ustawieniach na maxa na lewo, to jak jade przestawia sie na maksa na prawo :scratch_one-s_head:

Ustawilem kamere na srodek i sie nie rusza jak zaczynam smigac, wiec chociaz tyle.

Opublikowano

@!$!#!@#@! @#! #!@ hapter 11 masakrycznie trudny. Miałem pierwszego rage quita dzisiaj. Tak się przyzwyczaiłem do mechów że jak trzeba w tym chapterze bez walczyć to nie umiem :D Dodatkowo sprzęt mam chyba ten sam od lvl 20 ;)  Będę musiał pokombinować ale dziś mi się odechciało :P