Bansai 11 198 Opublikowano 5 stycznia 2016 Opublikowano 5 stycznia 2016 Jak myślicie - jest szansa na jakieś duże dlc z nową krainą/planetą/bestiariuszem/questami czy to raczej nie w grach na Nintendo? Jaka szansa? Mniej wiecej taka: Cytuj
XM. 10 936 Opublikowano 5 stycznia 2016 Opublikowano 5 stycznia 2016 Wydałem 179zł za grę i koniec dojenia? Ehh to NIntendo. Cytuj
Enkidou 300 Opublikowano 5 stycznia 2016 Autor Opublikowano 5 stycznia 2016 Skoro mowa o dojeniu to ja chyba fundnę sobie Art of Mira po skończeniu XBX (na razie jestem gdzieś w połowie). Są tam podobno ilustracje niedoszłego głównego bohatera, inne rzeczy, które nie znalazły się z jakiegoś powodu w grze, oraz Q&A z twórcami. Jak coś to wam streszczę info. No chyba, że wszystko trafi uprzednio do netu. Cytuj
sakiu 83 Opublikowano 6 stycznia 2016 Opublikowano 6 stycznia 2016 Hmm, zapomniałem o tym, na amiami wyprzedane, masz jakieś inne fajne źródła? Cytuj
Paliodor 1 813 Opublikowano 6 stycznia 2016 Opublikowano 6 stycznia 2016 Hmm, zapomniałem o tym, na amiami wyprzedane, masz jakieś inne fajne źródła? PlayAsia i CD Japan mają go w ofercie. Ale taniej wychodzi w tym drugim sklepie i to o ponad 20$. Cytuj
Enkidou 300 Opublikowano 6 stycznia 2016 Autor Opublikowano 6 stycznia 2016 Myślałem o Play Asia, ale fajnie, że można wyrwać taniej. Mam nadzieję, że się ostanie do, nie wiem, lutego, bo teraz nie chcę kupować książki, której nie będę mógł nawet otworzyć, żeby sobie czegoś nie zaspoilerować. ;/ Cytuj
Paliodor 1 813 Opublikowano 6 stycznia 2016 Opublikowano 6 stycznia 2016 (edytowane) Akurat jeśli chodzi o dostępność to CD Japan wypada pod tym względem świetnie na tle innych sklepów. Często jak przeglądam net za jakimiś japońskimi rzeczami to albo nie mają na stanie bądź już całkowicie nie sprowadzają towaru. No i cenowo najczęściej wypadają najkorzystniej. Zamawiam tam od lat więc spokojnie mogę polecić sklepik. Co się tyczy samego artbooka to mnie najbardziej ciekawi wygląd postaci i ich twarzy na papierze bo to co zaserwowała gra jest delikatnie ujmując niezbyt udane. Edytowane 6 stycznia 2016 przez Paliodor Cytuj
Enkidou 300 Opublikowano 6 stycznia 2016 Autor Opublikowano 6 stycznia 2016 Widziałem kilka ilustracji z Art of Mira i na rysunkach Tanaki wyglądają wg mnie o niebo lepiej. Cytuj
sakiu 83 Opublikowano 7 stycznia 2016 Opublikowano 7 stycznia 2016 (edytowane) Dzięki, sam często kupowałem na cdjapan, ale przestali wysyłać do Polski SAL na podpis i royal mail wychodzi u nich drożej jak z amazona.jp kurier, a książki, mangi, artbooki itp amazon.jp wysyła normalnie do Polski, nawet filmy i muzykę... szkoda, że nie da rady korzystać z ich sklepu z muzą Edit: "O ja gupi", na amazonie też jest Edytowane 7 stycznia 2016 przez sakiu Cytuj
XM. 10 936 Opublikowano 8 stycznia 2016 Opublikowano 8 stycznia 2016 Jak się odkrywa skelle na 50 lvl? Mam własnie chapter 12 i Vite i trochę ciężko jest tymi starymi blaszakami Cytuj
Elanczewski 63 Opublikowano 8 stycznia 2016 Opublikowano 8 stycznia 2016 Musisz wylevelować sprzedawcę Sakuraba do 5 poziomu. Cytuj
Gość ragus Opublikowano 8 stycznia 2016 Opublikowano 8 stycznia 2016 Zamówiłem sobie OSTa, a co. 4 płyty seksu. Cytuj
Figaro 8 246 Opublikowano 8 stycznia 2016 Opublikowano 8 stycznia 2016 Ile kosztuje przesyłka w Play Asia? Cytuj
ireniqs 3 025 Opublikowano 8 stycznia 2016 Opublikowano 8 stycznia 2016 Ile kosztuje przesyłka w Play Asia?Za 5 euro chyba była. 1 Cytuj
Figaro 8 246 Opublikowano 8 stycznia 2016 Opublikowano 8 stycznia 2016 Mają fajne te soundtracki. Ehh, ten Chrono Trigger. Cytuj
Sowaa 27 Opublikowano 9 stycznia 2016 Opublikowano 9 stycznia 2016 (edytowane) Ech te łódzkie sklepy Zachciało mi się Xeno od rana na weekend i byłem pewien, że grę dostanę w Master Game (jedynym dobrze zaopatrzonym sklepie w gry na Nintendo w Łodzi). Niestety, usłyszałem, że na stanie będą mieli dopiero we wtorek. To samo miałem kiedyś z Toadem i Bayonettą. Jak tu wspierać sklepy stacjonarne? Chyba zamówię w Karen, nie spieszy mi się teraz bo szansa na pogranie dopiero w następny weekend to gra zdąży dojśc, a na forumku nie widzę by ktoś się chciał pozbyć tego mesjasza Edytowane 9 stycznia 2016 przez Sowaa Cytuj
sakiu 83 Opublikowano 10 stycznia 2016 Opublikowano 10 stycznia 2016 120h i postanowiłem przejść ostatni rozdział, ogólnie zakończenie spoko, ale sama walka na końcu to przegięcie, nie chce nikomu robić spoilerów i psuć niespodzianki, ale ci co wiedzą to pewnie sami byli lekko wkurzeni ;p Co mnie strasznie wkurzyło to to ile trzeba grindować na te armorki ostatnie, what the ef... i tyle w temacie. Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 10 stycznia 2016 Opublikowano 10 stycznia 2016 sama walka na końcu to przegięcie, nie chce nikomu robić spoilerów i psuć niespodzianki, ale ci co wiedzą to pewnie sami byli lekko wkurzeni ;p Jesli mowisz o tym o czym mysle to mi sie akurat udalo to obejsc... wystarczy opuszczac Skella jak robi ten debilny atak i masz klatki niesmiertelnosci xDDD potem szybko wskakujesz i klepiesz dalej Cytuj
Gość ragus Opublikowano 10 stycznia 2016 Opublikowano 10 stycznia 2016 W które skelle inwestować? Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 10 stycznia 2016 Opublikowano 10 stycznia 2016 W te ktore Ci sie podobaja, kazdy ma swoje plusy i minusy. Jak masz 50 lvl to inwestuj od razu w frame'y na 50 levelu. Cytuj
sakiu 83 Opublikowano 13 stycznia 2016 Opublikowano 13 stycznia 2016 Jak dobrze pójdzie to dzisiaj może zbuduję swojego pierwszego Aresa i w końcu będę mógł farmić materiały na imba Bloosom Dance Katana build... w ogóle to przegięli z materiałami na niektóre dopalacze, albo na ten bunny outfit, arghhhh.... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi