Enkidou 300 Opublikowano 2 lipca 2015 Autor Opublikowano 2 lipca 2015 BTW: W najnowszym Famitsu opublikowano wyniki ankiety dotyczącej XBX i tam też powtarzały się mniej więcej te same zarzuty, o których wspomniałem. Takahashi w komentarzu do wyników napisał, że następnym razem chciałby naprawić błędy, to znaczy (między innymi) zrobić grę z bardziej mięsistą fabułą. Cytuj
Dahaka 1 861 Opublikowano 4 sierpnia 2015 Opublikowano 4 sierpnia 2015 Słucham sobie i jedna rzecz mi sie nasuwa na myśl:za duzo guwnianego wokalu =/ Cytuj
chrno-x 901 Opublikowano 5 sierpnia 2015 Opublikowano 5 sierpnia 2015 (edytowane) No jest zadziwiająco sporo utworów z wokalem ale tutaj również brakuje 4 płyty bo sam sprawdzałem ile jest oficjalnie krążków w zestawie. Mnie osobiście kawałki urywają pupę, za wyjątkiem wokalowych które już poziomem trochę odstają (aczkolwiek złe nie są) a w ostatnich czasach to mankament Sawano który za często wykorzystuje Mikę Kobayashi i inne wokalistki do swych kompozycji (nadal niedoścignionym wzorem dla mnie jest OST z Unicorn Gundam). Edytowane 5 sierpnia 2015 przez chrno-x Cytuj
Gość ragus Opublikowano 5 sierpnia 2015 Opublikowano 5 sierpnia 2015 (edytowane) Xenoblade Chronicles X for Wii U is playable for the first time in Europe at gamescom, as Nintendo reveals two limited edition bundles launching alongside the game in December: · Xenoblade Chronicles X Wii U Premium Pack: features a black premium Wii U console, a physical copy of the game, an Artbook and a World Map poster · Xenoblade Chronicles X Limited Edition Pack: features a physical copy of the game, a SteelBook™ cover, a World Map poster, a Cover Art Poster and the Artbook Can’t make it to gamescom? Those at home can tune into a special Xenoblade Chronicles X Twitch.tv/twitch live stream broadcast on Saturday 8th August between 16.00 – 17.00 CEST to get a sneak peak at the game. Dostaniemy steelbooka. Edytowane 5 sierpnia 2015 przez ragus Cytuj
Karas 433 Opublikowano 5 sierpnia 2015 Opublikowano 5 sierpnia 2015 No jest zadziwiająco sporo utworów z wokalem ale tutaj również brakuje 4 płyty bo sam sprawdzałem ile jest oficjalnie krążków w zestawie. Spójrz na sam dół mojego postu link do 4 płyty jest zaraz pod 3 płytą Cytuj
Hela 1 962 Opublikowano 5 sierpnia 2015 Opublikowano 5 sierpnia 2015 Była już podana dokładna data premiery u nas, czy rzucili tylko "grudzień" na chwilę obecną? Cytuj
20inchDT 3 361 Opublikowano 5 sierpnia 2015 Opublikowano 5 sierpnia 2015 Słabe te bundle wii u. Przepakowuja stare konsole i wrzucaja w nowy karton z gra. Wezmę limitkę Xeno i poczekam do zapowiedzi Nx. Najważniejsze, że ten piękny art zostaje w europejskim wydaniu. Cytuj
Figaro 8 246 Opublikowano 5 sierpnia 2015 Opublikowano 5 sierpnia 2015 Boję się tego systemu walki ;P Tyle tych ikonek napiz.ganych na ekranie, aż mnie to odstrasza. Cytuj
Gość ragus Opublikowano 5 sierpnia 2015 Opublikowano 5 sierpnia 2015 (edytowane) System walki w grze Xenoblade był bardzo dobry, nie opierał się na bezmyślnym klikaniu skilli więc tutaj mam nadzieję będzie tak samo. Edytowane 5 sierpnia 2015 przez ragus Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 5 sierpnia 2015 Opublikowano 5 sierpnia 2015 (edytowane) Xenoblade Chronicles X for Wii U is playable for the first time in Europe at gamescom, as Nintendo reveals two limited edition bundles launching alongside the game in December: · Xenoblade Chronicles X Wii U Premium Pack: features a black premium Wii U console, a physical copy of the game, an Artbook and a World Map poster · Xenoblade Chronicles X Limited Edition Pack: features a physical copy of the game, a SteelBook™ cover, a World Map poster, a Cover Art Poster and the Artbook Can’t make it to gamescom? Those at home can tune into a special Xenoblade Chronicles X Twitch.tv/twitch live stream broadcast on Saturday 8th August between 16.00 – 17.00 CEST to get a sneak peak at the game. Dostaniemy steelbooka. Nazbiera mi się trochę tych kartonowych opakowań Bayonetta 2 + Mario Makre + Xenoblade X A tak w ogóle to Tylko wolałbym w zwykłym pudełku, steelbook dziwnie wygląda pomiędzy plastikowymi pudełkami. Edytowane 5 sierpnia 2015 przez DonSterydo Cytuj
Rayos 3 171 Opublikowano 5 sierpnia 2015 Opublikowano 5 sierpnia 2015 Xenoblade Chronicles X for Wii U is playable for the first time in Europe at gamescom, as Nintendo reveals two limited edition bundles launching alongside the game in December: · Xenoblade Chronicles X Wii U Premium Pack: features a black premium Wii U console, a physical copy of the game, an Artbook and a World Map poster · Xenoblade Chronicles X Limited Edition Pack: features a physical copy of the game, a SteelBook™ cover, a World Map poster, a Cover Art Poster and the Artbook Can’t make it to gamescom? Those at home can tune into a special Xenoblade Chronicles X Twitch.tv/twitch live stream broadcast on Saturday 8th August between 16.00 – 17.00 CEST to get a sneak peak at the game. Dostaniemy steelbooka. Nazbiera mi się trochę tych kartonowych opakowań Bayonetta 2 + Mario Makre + Xenoblade X A tak w ogóle to Tylko wolałbym w zwykłym pudełku, steelbook dziwnie wygląda pomiędzy plastikowymi pudełkami. W takich pudełkach Nintendo zawsze wrzucało steelbooka jako dodatkowego boxa, podobnie było z Pandora's Tower, podobnie z Majora's Mask 3D, podobnie z Pokemonami ORAS. Będę mocno zdziwiony jak nie bedze zwykłego plastikowego pudła Cytuj
Sep 1 624 Opublikowano 5 sierpnia 2015 Opublikowano 5 sierpnia 2015 Steelbook Xeno + Project Zero, gruba jesień Cytuj
ireniqs 3 025 Opublikowano 5 sierpnia 2015 Opublikowano 5 sierpnia 2015 Wooow. Świetne wydanie się szykuje! No i ta okładka... :banderas: Jak tylko pojawi się pre-order to od razu poleci. Cytuj
Rayos 3 171 Opublikowano 5 sierpnia 2015 Opublikowano 5 sierpnia 2015 (edytowane) Tak btw: Co więcej, klasyczna gra na Wii Xenoblade Chronicles została już udostępniona w Nintendo eShop konsoli Wii U! Wszyscy, którzy kupią tę grę, na tej samej konsoli Wii U* będą mogli skorzystać ze zniżki w wysokości 40 złotych na zakup Xenoblade Chronicles X w ciągu dwóch tygodni od planowanej na grudzień premiery. Info z notki prasowej, dostałem ją parę godzin temu i dopiero teraz się wgłębiam w treść Edytowane 5 sierpnia 2015 przez Rayos Cytuj
chrno-x 901 Opublikowano 6 sierpnia 2015 Opublikowano 6 sierpnia 2015 (edytowane) No jest zadziwiająco sporo utworów z wokalem ale tutaj również brakuje 4 płyty bo sam sprawdzałem ile jest oficjalnie krążków w zestawie. Spójrz na sam dół mojego postu link do 4 płyty jest zaraz pod 3 płytą Mój Błąd, powiem Ci że nigdy nie zwrócilem na niego uwagi (może dlatego iż zaraz wlazłem na sonixvgn aby mieć na dysku cała kompilację). Zwracam honor. @Ragus System walki w nowym Xeno to usprawnienie tego co było w pierwszej części, tak więc nie bój nic, dalej będzie trzeba zastanowić się dwa razy zanim pójdzie się na konkretnego bossa bo same levele nie mają takiego znaczenia (chyba że ktoś jest o 20/30lvl wyżej od przeciwnika to co innego). A samo Nintendo bardzo pozytywnie mnie zaskoczyło, nie składalem pre-orderów bo liczyłem na jakieś fajne ale nie przegięte limitki i dostałem takie jakie lubię najbardziej (czyt. bez figurek i zbędnego plastikowego gówna z gry). Mapka jak nic wyląduje w antyramie na ścianie obok tej z halo Reach, Obliviona i paru innych ;p Edytowane 6 sierpnia 2015 przez chrno-x Cytuj
20inchDT 3 361 Opublikowano 6 sierpnia 2015 Opublikowano 6 sierpnia 2015 Ja bym wolal amiibo tego mecha z okladki, ale nie mozna miec wszystkiego Cytuj
Xord 50 Opublikowano 6 sierpnia 2015 Opublikowano 6 sierpnia 2015 Jedyna gra na którą właściwie czekam od momentu kupna konsoli. Okładka mega... Cytuj
Enkidou 300 Opublikowano 24 sierpnia 2015 Autor Opublikowano 24 sierpnia 2015 (edytowane) Premiera w Europie 4 grudnia. ttps://twitter.com/NintendoUK/status/635783924828999680 Edytowane 24 sierpnia 2015 przez Enkidou Cytuj
chrno-x 901 Opublikowano 28 sierpnia 2015 Opublikowano 28 sierpnia 2015 W sklepach Ultima, konsoleigry, Lovegame pojawiły się w końcu limitki i wersje podstawowe. Najwyższy czas zamówić pre-orderek na limitke co by czasu nie tracić >: D Boże co za piękna jesień i zima to będzie: Metal Gear Solid V The Phantom Pain, Project Zero, Xenoblade Chronicles X i nic mi więcej do szczęścia nie potrzeba (plus ew. Rodea the Sky Soldier, Star Fox Zero i Tales of Zestiria) >: 3 1 Cytuj
sakiu 83 Opublikowano 28 sierpnia 2015 Opublikowano 28 sierpnia 2015 (edytowane) Ja już zamówiłem limitkę Xeno, to samo Project Zero :3 Co do Zestiri to uważaj, żebyś się nie zawiódł ;p Edytowane 28 sierpnia 2015 przez sakiu Cytuj
Jeez_PS 860 Opublikowano 28 sierpnia 2015 Opublikowano 28 sierpnia 2015 Dzięki za cynk, Xeno limited zamówione, PZ gdzieś już też jest dostępny limitowany? Cytuj
ireniqs 3 025 Opublikowano 28 sierpnia 2015 Opublikowano 28 sierpnia 2015 Dzięki za cynk, Xeno limited zamówione, PZ gdzieś już też jest dostępny limitowany?Konsoleigry.pl, ultima.pl, love-game.pl. Ja zamawiałem i Xeno i PZ w love-game.pl, bo nie trzeba płacić od razu. Oczywiście zamówienie poszło na limitki. 1 Cytuj
sakiu 83 Opublikowano 28 sierpnia 2015 Opublikowano 28 sierpnia 2015 Ultima ma mały rzut limitek PZ o czym informowali mailem jak potwierdzałem zmianę ceny zamówienia, jakby co można u nich też brać pobranie. Cytuj
chrno-x 901 Opublikowano 29 sierpnia 2015 Opublikowano 29 sierpnia 2015 (edytowane) Ja dopiero teraz jednak złożyłem pre-order w Ultimie bo cenowo wychodzi mi tak samo jak w konsoleigry (ale preferuje kuriera DPD bo przyjeżdża z samego rana), mam nadzieje że na pre-order PZ jeszcze się załapałem, w najgorszym przypadku anuluje go i zamówię w konsoleigry :-) P.S. @Sakiu Czytałem że niektórzy się zawiedli Zestirią ale ja tam wielkiego hypeu nie miałem, ale podoba mi się powrót do korzeni w postaci bardziej klimatu fantasy na wzór Tales of Phantasia a tą całą gów.noburze z Alicią to zlewam ciepłym sikiem koszącym ;-) Ale tak czy siak dzięki za ostrzeżenie, na razie priorytetem jest Xenoblade X >: 3 Edytowane 29 sierpnia 2015 przez chrno-x Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi