Opublikowano 30 listopada 20159 l A ja zrezygnowałem z kopii recenzenckiej. Szkoda zachodu z kupowaniem dysku specjalnie dla jednej gierki jak i tak za 3 dni będę miał fizyczna kopie
Opublikowano 30 listopada 20159 l Ilość bugów, które są napotykane przez graczy po 300h= 0. Ach Nintendo <3.
Opublikowano 30 listopada 20159 l Jest patch day one? Nie, po co? Gra... DZIAŁA ale... jak to bez day 1 patcha!? Nintendo jak zwykle w tyle jesli chodzi o obecne trendy
Opublikowano 30 listopada 20159 l Ma ktoś jakieś informacje czemu gra nie dała nam zainstalować się w pamięci flash/usb z płyty tylko kazali nam targać te same (teoretycznie) dane które mamy już na krążku? Twórcy jakoś to tłumaczyli? No wiem że to Nintendo...
Opublikowano 30 listopada 20159 l To przyspieszenie jest dość umowne 3-4 sek dość mało. Edytowane 30 listopada 20159 l przez Xord
Opublikowano 30 listopada 20159 l Jest patch day one? Nie, po co? Gra... DZIAŁA Dlatego tylko gry Nintendo na premierę
Opublikowano 30 listopada 20159 l Najlepsze że niektóre maja opcje update a żaden się nie pojawia ja taką nawet znam a i gram w nią.
Opublikowano 30 listopada 20159 l Ktoś może coś więcej napisać o multiplajerze, ciekawostka i popierdółka czy tryb w którym będzie można spędzić kolejne długie godziny? Recki coś wspominają? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Opublikowano 30 listopada 20159 l Soundtrack świetny, właśnie słucham. Watpie ze w tej generacji wyjdzie jakis lepszy jrpg. Numer z pierwszego trailera robi robote Edytowane 30 listopada 20159 l przez Shen
Opublikowano 30 listopada 20159 l Nie ocenie teraz muzyki choć nie czuje jej ale poczekam na ogranie tytułu by mieć jakieś oparcie. Wiadomo momenty itd. zrobią na mnie większe wrażenie z muzyką niż zasłyszany kawałek bez posmakowania klimatu gry.
Opublikowano 1 grudnia 20159 l Nie ocenie teraz muzyki choć nie czuje jej ale poczekam na ogranie tytułu by mieć jakieś oparcie. Wiadomo momenty itd. zrobią na mnie większe wrażenie z muzyką niż zasłyszany kawałek bez posmakowania klimatu gry. Przeciez to Sawano, co Ty chcesz oceniac? Z marszu 10/10.
Opublikowano 1 grudnia 20159 l Praktycznie stabilne 30 fps w gameplayu, jest dobrze. Jedną klatkę jakoś przebolę Edytowane 1 grudnia 20159 l przez bid0n