Skocz do zawartości

Xenoblade Chronicles X

Featured Replies

Opublikowano

A ja zrezygnowałem z kopii recenzenckiej. Szkoda zachodu z kupowaniem dysku specjalnie dla jednej gierki jak i tak za 3 dni będę miał fizyczna kopie

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Wyświetleń 149,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Wstepnie po 25h z Xenoblade Chronicles X [dopiero liznalem te giereczke] mozna stwierdzic ze jest to jeden z najlepszych jrpgow tej/zeszlej(? xD) generacji. Na pewno na rowni z moimi absolutnymi fawor

• Nowy trailer:    

• Wybaczcie lekki offtop, ale z okazji zbliżającej się premiery XBX przygotowałem tekst o historii Xeno (obejmujący czas od Xenogears do XBX właśnie). Gdyby ktoś chciał sobie poczytać: http://www.ppe.p

Opublikowano

Ilość bugów, które są napotykane przez graczy po 300h=

0.

Ach Nintendo <3.

Opublikowano

Jest na eshopie..

Opublikowano

Nie słyszałem o niczym innym niż te paczki...

Opublikowano

Jest patch day one?

Nie, po co? Gra...

DZIAŁA

Opublikowano

Jest patch day one?

Nie, po co? Gra...

DZIAŁA

ale... jak to bez day 1 patcha!?

Nintendo jak zwykle w tyle jesli chodzi o obecne trendy

:kaz:

Opublikowano

Ma ktoś jakieś informacje czemu gra nie dała nam zainstalować się w pamięci flash/usb z płyty tylko kazali nam targać te same (teoretycznie) dane które mamy już na krążku?

Twórcy jakoś to tłumaczyli? No wiem że to Nintendo... ;)

Opublikowano

WiiU nie wspiera instalacji gier i tyle.

Opublikowano

To przyspieszenie jest dość umowne 3-4 sek dość mało.

Edytowane przez Xord

Opublikowano

Jest patch day one?

Nie, po co? Gra...

DZIAŁA

Dlatego tylko gry Nintendo na premierę :banderas:

Opublikowano

Najlepsze że niektóre maja opcje update a żaden się nie pojawia ja taką nawet znam a i gram w nią.

Opublikowano

Ktoś może coś więcej napisać o multiplajerze, ciekawostka i popierdółka czy tryb w którym będzie można spędzić kolejne długie godziny? Recki coś wspominają?

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Opublikowano

Soundtrack świetny, właśnie słucham. Watpie ze w tej generacji wyjdzie jakis lepszy jrpg.

Numer z pierwszego trailera robi robote

Edytowane przez Shen

Opublikowano

Nie ocenie teraz muzyki choć nie czuje jej ale poczekam na ogranie tytułu by mieć jakieś oparcie. Wiadomo momenty itd. zrobią na mnie większe wrażenie z muzyką niż zasłyszany kawałek bez posmakowania klimatu gry.

Opublikowano

Średnia 84% na Meta, czyli bardzo dobrze  :)

Opublikowano

Nie ocenie teraz muzyki choć nie czuje jej ale poczekam na ogranie tytułu by mieć jakieś oparcie. Wiadomo momenty itd. zrobią na mnie większe wrażenie z muzyką niż zasłyszany kawałek bez posmakowania klimatu gry.

Przeciez to Sawano, co Ty chcesz oceniac? Z marszu 10/10.

Opublikowano

Powód prosty mam bardzo dziwny gust...

Opublikowano

Polecam nazwy utworów. Płakał jak tagował.

Opublikowano

Praktycznie stabilne 30 fps w gameplayu, jest dobrze. Jedną klatkę jakoś przebolę ;)

Edytowane przez bid0n

Opublikowano

E L E G A N C K O

Opublikowano

oby ultima nie zyebała i zrealizowała mi limitke :/