Juventusek 3 Opublikowano 3 listopada 2011 Opublikowano 3 listopada 2011 witam, co sądzicie o DS III, zamiaruję kupić i chciałbym wiedzieć czy przechodziliscie to w co-opie, jakie wrażenia i wgl, demko grałem i mi sie podobało. Cytuj
winner 183 Opublikowano 3 listopada 2011 Opublikowano 3 listopada 2011 Kupuj bo jest bardzo tani. Ogólnie grałem trochę na PC, ale stwierdziłem, że wolę grać na konolce, więc zakupiłem wersję na PS3 i gra mi się podoba. Chętnie pograłbym z kimś w coopie. Cytuj
Juventusek 3 Opublikowano 4 listopada 2011 Autor Opublikowano 4 listopada 2011 tyle że ja mam X'a, ale skoro zachęcasz, a jeszcze jedno, jak z długością gry? Cytuj
Kalinho_PL 334 Opublikowano 29 grudnia 2011 Opublikowano 29 grudnia 2011 Gra na 10h. Ma ktoś save przed ostatnim boss'em na poziomie hardcore? Brakuje mi jednej trofki do platyny Cytuj
oTOMo 19 Opublikowano 4 lutego 2012 Opublikowano 4 lutego 2012 Ja właśnie jadę na hardcore (1/3 gry), za tydzień powinienem być na końcówce, więc jeśli jest to aktualne to mogę pomóc. W zamian chętnie zrobię Helping Hand. Jak dojdę do końca to napiszę coś o grze. W skrócie - słaby coop online (nie można używać "swojej" postaci jak się gra u kogoś) i małe zróżnicowanie między postaciami, ale i tak gra się nawet przyjemnie Jak skończę to pewnie napisze więcej. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi