Kazub 4 583 Opublikowano 19 lutego 2013 Opublikowano 19 lutego 2013 (edytowane) dopóki sie do niego nie zbliżysz i nie włączy się scenka, to nie zniknie i można rzucać w niego batarangami do woli. czyli okazji jest nieskończona ilość dopóki nie zakończymy questa, a robimy to kiedy chcemy. Edytowane 19 lutego 2013 przez Kazub Cytuj
Machel 2 Opublikowano 13 marca 2013 Opublikowano 13 marca 2013 Jakiś czas temu skończyłem B:AC i aktualnie śmigam sobie po mieście i masteruje. Jak natomiast wygląda sprawa z ng+, czy można niezależnie grać w "starą" grę i ng+? No i czy muszę zebrać również wszystko w ng+ aby otrzymać Perfect Knight - Day 2? Cytuj
Zwyrodnialec 1 716 Opublikowano 13 marca 2013 Opublikowano 13 marca 2013 Jakiś czas temu skończyłem B:AC i aktualnie śmigam sobie po mieście i masteruje. Jak natomiast wygląda sprawa z ng+, czy można niezależnie grać w "starą" grę i ng+? No i czy muszę zebrać również wszystko w ng+ aby otrzymać Perfect Knight - Day 2? Możesz grać niezależnie. W końcu NG+ to wyższy poziom trudności, choć gra się z upgrade'ami. Musisz znowu zrobić wszystko poza zagadkami, bo te przechodzą. Cytuj
Kazub 4 583 Opublikowano 13 marca 2013 Opublikowano 13 marca 2013 jeżeli chodzi o wykupione umiejętności i zagadki to progres jest wspólny dla starej gry i ng+. można się dowolnie przełączać między starą grą a ng+ z poziomu menu głównego. do perfect knight musisz skończyć na ng+ fabułę wraz ze wszystkimi misjami pobocznymi, to czy dokończysz zagadki na starej grze czy ng+ to bez różnicy. Cytuj
Machel 2 Opublikowano 13 marca 2013 Opublikowano 13 marca 2013 Dzięki za info, wolałem się upewnić przed włączeniem ng+ . Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi